Wysłany: 2010-07-27, 16:32 Ayartan, droga ku chwale...
Postanawiam założyć dziennik, by bardziej zmotywować się do zmiany mojego życia. Nie wiem czy mi się uda, ale staram się być optymista i z nadzieja patrzeć w przyszłość
Jak pewnie każdy z was, czytałem artykuły Wujka i nie tylko, uświadomiłem sobie ze jestem łajzą, co mnie trochę zabolało, ponieważ myślałem, ze jako tako zemną jest. Potem trafiłem na tę stronę. I tak sobie czytałem, czytałem i czytałem myśląc ze wiedza ta sama wejdzie do mojej głowy i sprawi ze się zmienię. Niestety tak się nie stało i cały czas stałem w miejscu, oczywiście jakieś zmiany zaszły, zacząłem inaczej postrzegać rożne sytuacje i osoby, stałem się minimalnie pewniejszy siebie, ale to nie to co chciałem osiągnąć, to dopiero mały przedsmak tego co mnie czeka. W końcu odstawiłem samodoskonalenie na dalszy plan.
W końcu jednak ogarnąłem swoje myśli i jak nigdy przedtem chce się zmienić! Chce czuć że żyje, móc robić to na co mam ochotę, cieszyć się każda chwila, wypełni wykorzystać życie tak jak Nick Vujicic osoba, która inspiruje mnie i miliony ludzi na całym świecie.
Mój cele: Każdego ranka budzić się i czuć radość z życia.
Być pewnym siebie.
Planuje:
-DC
-Nauka rysowania
-Nauka Pływania
-Wspinaczka
-Odwiedzanie ciekawych miejsc w regionie Łódzkim
-Siłownia
-Produkcja muzyki
-Ograniczenie PC
-Częste wypady na miasto
-Nauka gry na keyboardzie
Od czasu do czasu będę zamieszczał wpisy z postępami
[ Dodano: 2010-08-01, 21:58 ]
Witam,
Kolejny wpis, trzeba się przyzwyczaić do prowadzenia dzienniczka
Próbowałem robić DC, wyszło jak wyszło daleko nie zabrnąłem.
Odłożę to na później i w inny sposób postaram się wyrobić pewność siebie.
Nie długo będzie okazja, bo z kumplem (tzw. Natural jak to w "grze" opisywał Neil Strauss)
wpadliśmy na pomysł żeby tak 4fun zagadywać do obcych dziewczyn i "wyciągać" nr telefonu.
Jak się nie uda to trudno, grunt to się nie załamywać, raz nie wyjdzie, drugi, trzeć, aż w końcu za którymś razem zaskoczy i bez problemu będę podbijał do obcej dziewczyny ; )
taak... tego się muszę trzymać ; d
[ Dodano: 2010-08-21, 17:26 ]
Nie dawno obejrzałem film "The Secret" i muszę przyznać ze całe to prawo przyciągania daje do myślenia. Normalnie, jak zacząłem skupiać się na pozytywnych myślach, to czułem się wyjebiście inaczej niż zawsze, a co ważne czułem się pewniej ; )
Polecam każdemu kto nie obejrzał lub nie przeczytał !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum