OKI, Dzięki. Czyli reasumując. Będąc wcześniej Najs Gajem, popełniwszy dokładnie wszystkie błędy (z poradnika Uncle), jakie popełnia facet przy kobiecie, co skutkowało: "Wiesz co, muszę się nad tym związkiem zastanowić, wszystko przemyśleć i poukładać w głowie, bo nie wiem czy mi to wystarcza. Pozostańmy na razie w separacji."
...powinienem się raczej kierować w stronę Bad Boja, nabrać większej pewności siebie i trenować. Zgadzacie się?
Niestety choc gardze takimi typami to skrajni bad boye - tacy naprawd nie szanujacy swoich kobiet sa w cenie. Moja kolezanka juz z drugim takim zerwala i on sie tylko smial jej w twarz.Jak zerwali pierwszy raz to ona za nim latała chciala go odzyskac no to on sie nia pobawil jeszcze miesiac i porzucil jak psa.A jej jeszcze wczesniejszy chlopak wprost mowil jej ze jest brzydka i glupia (choc to nieprawda) a ona mi sie zalila ale latala za nim jak pies a on ja odpychal noga.Tez musze sie zmienic w bad boya ale takiego co szanuje kobiety nie bo nie stane sie czyms czego sam nienawidze , a motywacje mam zeby ja zdobyc.Kiedy odchodzila od ostatniego swojego gacha powiedziala mu ze jedyna osoba ktora do niej cos czuje i jejst jej przyjacie;em jestem ja.Zmieniam taktyke ale z niej nie rezygnuje tylko ciezko mi przybrac maske twardziela kiedy do niej cos konkretnego czuje
Generalnie postawa BAD BOYA strasznie kręci laski. Dlaczego?? Prozte jak drut kolczasty. Taki typ dostarcza kobiecie Miliony skrajnych emocji od radości, podniecenia, po smutek i płacz. Kobiety to stworzenia strasznie emocjonalne i potrzebują wahań emocji. Gdyby wszystko było cacy to... było by maxx nudno w związku. Toteż, można kilka zachowań spróbować wcielić z BAD BOY'a, ale nie przesadzać, żeby nie stać się świnią. Ja naturalnie mam sporo cech tego typu... niestety za dużo, walczę z tym, bo często krzywdzę laski a tego nie chcę.
_________________ ,,Impossible is nothing"
,,Chwytaj życie całymi garściami, jeśli chcesz mieć długi film przed zgonem"= Carpe Diem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum