. Oczywiście w komputerach, nie po to kończyłem szkołę informatyczną. Świetnie znam każdą grę RPG, kocham spędzanie czasu przy takich tytułach jak Diablo. Gram na gitarze nie za dobrze ale akordy i resztę mam świetnie opanowane. Kocham muzykę metalową, nie byle jaki metal tylko najmocniejszy w swoim rodzaju od trash po black met
Aha czyli niby to ma być takie szalenie atrakcyjne dla kobiet>>>???.... Szczęścia życzę.. No skończyłeś informatykę, fajnie znasz się na rzeczy, jeśli jesteś dobry to wyhaczysz dobrą pracę, ale grając w gry uwsteczniasz się i jesteś zmulony jak woda w jeziorze. Potem dajmy na to wyjdziesz z chaty po 3h grania i wyglądasz jak zoombie, opóźnione reakcje itp... To ma być atrakcyjne?? To chłopie jak Ty chcesz poznać jakąś interesującą dziewczynę, która mogłaby się Tobą zainteresować, jak Ty nigdzie nie chodzisz i w domu przed komputerem siedzisz?? Ograniczając się tylko do wąskiej rzeszy znajomych... No sorry, może lepiej znajdź jakąś Kobitkę w Diablo i pójdź w ślady tego Japończyka, który ożenił się z postacią ze swojej ulubionej gry... Zresztą, każdy chciał Ci doradzić, że ty tego nie przyjmujesz i masz jakieś swoje nędzne racje to rób jak chcesz. Najlepiej skasuj tu konto i nie wracaj, bo nie dorosłeś do tego żeby chcieć zmian i żeby walczyć. Udanego spierdolenia życia i bicia leveli czy czegoś tam w Diablo.. Pozdro
_________________ ,,Impossible is nothing"
,,Nie masz nic do stracenia, podejmując jakieś działanie"
,,Myślenie jest najcięższą pracą, dlatego też tak niewielu ją podejmuje"
Potem dajmy na to wyjdziesz z chaty po 3h grania i wyglądasz jak zoombie, opóźnione reakcje itp... To ma być atrakcyjne??
też zauważyłeś tych włóczących się po dworcach, zamglonym, nieobecnym, wzrokiem, graczy po każdej nowej edycji Diablo. pomijając gry komputerowe to chłopak ma jakieś zainteresowania. Ma jakichś znajomych. Sęk pewnie w tym że uroda nie przystaje do aspiracji...
Pomógł: 8 razy Informacje: Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 222
Profil:
Wysłany: 2009-12-26, 16:39
majks napisał/a:
Do ludzi nie mam jak wyjść! na imprezy nie chodzę, bo gdy tam idę widzie stado pijanych dzieci, nie potrafiących nad sobą hamować, wybaczcie ale naprawdę próbowałem znaleźć się w świecie imprez, to nie dla mnie mnie to nie bawi jestem poważną osobą. Nie piję alkoholu jestem całkowitym abstynentem mam pewne przykre doświadczenia które to spowodowały ale nie będę wam o tym pisał, palić też nie palę, próbowałem jak każdy. Mam swoje towarzystwo w którym się dobrze czuję. Nie jest to duża grupa ale jakaś jest, tak naprawdę tylko oni mnie rozumieją mimo że prawie każdy z nich kogoś ma.
Widzisz... Odrzucasz od siebie wszystko, co uważasz za pojebane. Ty naprawdę masz duży potencjał, tylko z braku chęci masz za dużo czasu na gry.
Grasz na gitarze? Idź na imprezę z gitarą. Działa - uwierz.
Po prostu się ograniczasz !!
Masz długie blond włosy? Toż to Michał Anioł. Zetnij je. Sam jestem blondynem i uwierz w krótkich lepiej, choć nie dowierzałem.
Widzisz... Odrzucasz od siebie wszystko, co uważasz za pojebane Po prostu się ograniczasz !!
Na swoim przykładzie. Jestem uzależniony od muzyki. Dosłownie odkąd pamiętam, nie potrafię bez niech żyć. Na początku rock typu nirvana, john frusciante i wiele innych. Uważałem elektroniczną muzykę za jakieś gówno dla uposledzonych. Aż w końcu się przekonałem (nie mówię tutaj o typowej wiksie, tylko konkreetnych rodzajach muzyki elektronicznej). Tak jest ze wszystkim, wszystko trzeba docenić. Więc skończ wreszcie płakać w kącie i zasmakuj PRAWDZIWEGO życia w NASZYCH CZASACH.
Jeśli chodzi o moją metamorfozę w muzyce, wejdź do działu "dobra muzyka" i poszukaj pozycji ;] (Nie staram się promować wcale )
_________________ Czasem wybieram zło, daje tyle dóbr...
Wybacz ale muzyka metalowa jest dla mnie wszystkim. Nie obraź się ale jak dla mnie muzyka elektorniczna jest taka... pusta. Parę dźwięków na krzyż w kółko przez 6 do 30 minut. Próbowałem ale zawsze mnie odrzuca. A pan wyżej nad, się myli bo z tego co każdy mi mówi to w długich włosach wyglądam bardziej sexy i jestem pociągający tak słyszałem. Powiedzmy że mój profil nosa nie pasuję do krótkich włosów, wtedy wyglądam jak Pinokio.
Gram znacznie mniej niż kiedyś w gry, mnie już to tak nie kręci, ale jak nie ma co robić to i to jest dobre. Swojego czasu naczytałem się również sporo książek i była to duża odskocznia od komputera. Niewątpliwie mam urok do niszczenia więzi międzyludzkich. Powiem że nie jest mi łatwo. Co najlepsze moja starsza siostra była kompletny przeciwieństwem mojej osoby. od paru lat nie marzę o niczym innym jak w końcu jakimś związku, może on trwać nawet tydzień ale ważne żeby coś było. Dziewczyn w moim otoczeniu jest naprawdę sporo w końcu jestem na studiach humanistycznych. Więcej kobiet niż facetów na tym uniwerku. Ale jakoś żadna z dziewczyn nie zakręciła mną tak abym mógł stworzyć pierwszy krok. Całe szczęście nie jestem osobą nieśmiałą. Dla mnie nie ma trudności podejść i się o coś zapytać obcą mi osobę. Jak byłem młody to coś mnie hamowało, teraz wiem że mogę wszystko bo ewolucja ludzka doprowadza do kontroli nad całą sytuacją. No i co jestem, starszy. Ale te lata tak szybko lecą że boje się że zostanę sam. Dlaczego tylko w filmach tak super miłość wygląda. Wiecie co ja już nie wiem co o tym myśleć.
Pomogła: 18 razy Informacje: Dołączyła: 13 Maj 2009 Posty: 131 Skąd: Pokaz na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-12-26, 23:36
majks napisał/a:
Z matką też gadałem na ten temat dość często i gęsto, zawsze słyszę "brzydki nie jesteś tylko wyjdź do ludzi".
majks, nie znam ani Ciebie ani Twojej mamy, ale mogę Ci zagwarantować, że Twoja Rodzicielka mówi Ci prawdę Wiesz dlaczego? Bo sęk nie jest w tym czy ktoś jest ładny czy nie, ale czy troszczy się o to by być atrakcyjny... Jeśli jesteś atrakcyjny, to Twoje ewentualne defekty urody odchodzą na dalszy plan i stają się nie istotne... mówię to z perspektywy kobiety, więc się słuchaj Facet może być Bradem Pittem, ale jeśli nie jest atrakcyjny, nie ma nic do zaoferowania swoją osobowością to nie mamy z tym Panem w ogóle o czym rozmawiać... Co mi po urodzie? Jak długo można zachwycać się nad czyjąś urodą? Osobowość to coś czego nie da się wyczerpać, coś czym można zachwycać się niemalże w nieskończoność i w to ładuj, inwestuj
Mam takie wrażenie, że usprawiedliwiasz swoje życie swoim wyglądem... To nie jest żadne usprawiedliwienie, wiesz? Ty masz kierować swoim życiem i je kształtować tak by być szczęśliwym. Twój wygląd jaki by nie był nie powinien Ciebie determinować do takiego podejścia do życia.
Sprawiasz wrażenie, że masz jakieś negatywistyczne i pesymistyczne nastawienie do życia, skoro tak jest (jeśli jest) to widocznie chcesz tak żyć i użalać się nad swoim życiem i nad tym jakim biedactwem jesteś.
Rozumiem, że w życiu człowieka są różowe, ale też ciężkie i czarne chwile.... to jest normalne, kryzysy się zdarzają... i w takich momentach potrzebne jest wsparcie, ale jeśli Twoje życie zawsze tak wygląda to jest źle i jeśli chcesz być szczęśliwy musisz to zmienić. Zgadzam się z przedmówcą, że sam swoim zachowaniem i myśleniem się ograniczasz...
majks napisał/a:
Do ludzi nie mam jak wyjść! na imprezy nie chodzę, bo gdy tam idę widzie stado pijanych dzieci, nie potrafiących nad sobą hamować, wybaczcie ale naprawdę próbowałem znaleźć się w świecie imprez, to nie dla mnie mnie to nie bawi jestem poważną osobą.
To Twoja brożka by znaleźć swoje miejsce na ziemi... Nikt Ci tu nie podsunie jak masz swoje życie ułożyć i jak wyjść do ludzi, a nawet jeśli to Ty to negujesz. Więc usiądź spokojnie i zacznij myśleć nad tym co mógłbyś zrobić w swoim życiu, jakie posunięcia dokonać by żyć wśród ludzi i się rozwijać. I to zrób!
Wierzę, że Ci się to uda, ale Ty też w to uwierz!
Sugarbabe
_________________ "Fascynacja erotyczna nie wiedzie ku miłości, jeżeli nie towarzyszy jej rzeczywistość przyjaźni"
od paru lat nie marzę o niczym innym jak w końcu jakimś związku, może on trwać nawet tydzień ale ważne żeby coś było.
No to wreszcie przestań marzyć, tylko zacznij te marzenia realizować.
majks napisał/a:
Ale jakoś żadna z dziewczyn nie zakręciła mną tak abym mógł stworzyć pierwszy krok.
Albo tych dziewczyn nie było, tylko tak gadasz, albo preferujesz płeć męską. Nie uwierzę, że nie ma żadnej wartościowej i pasującej Ci dziewczyny, tymbardziej na humanie, gdzie dziewczyn jest od cholery. Zacznij rzeczywiście poznawać dziewczyny, a nie pisać jakieś bzdury na forum. Wiem w tych czasach jest wiele dziewczyn ,,pustaków", ale jest też wiele wartościowych sam na swojej drodze i to w przeciągu 3 miesiecy trafiłem na 5 wartych uwagi, teraz z kolejną jestem w fazie tworzenia jakiejś więzi, czy mi będzie odpowiadać?? Czas pokarze, ale przynajmniej próbuje znaleść tą swoją drugą połówkę, nie ta to inna, wkońcu trafię i będę szczęśliwy, Tobie też to radzę.
majks napisał/a:
A pan wyżej nad, się myli bo z tego co każdy mi mówi to w długich włosach wyglądam bardziej sexy i jestem pociągający tak słyszałem.
Skoro jesteś taki sexy i pociągający to skąd takie zakompleksienie, pesymizm, rozżalenie do świata?? Zresztą jednemu pasują długie włosy drugiemu krótkie, nie można stwierdzić blond włosy lepiej mieć krótkie, bo to nie od koloru zależy a profilu twarzy, ale to tak dla sprostowania
Natural napisał/a:
Masz długie blond włosy? Toż to Michał Anioł. Zetnij je. Sam jestem blondynem i uwierz w krótkich lepiej, choć nie dowierzałem.
PS: Wedłu Ciebie elektroniczna nie ma sensu, to umca umca..... Totalny bezsens, czy muzyka jest stworzona wyłącznie do przekazywania jakichś sensowych treści, albo darcia pały na jakichś metalowych koncertach etc?? Wcale nieee!!! Jednym z głównych przeznaczeń muzyki jest rozrywka, taniec--> to przeznaczenie jak najbardziej spełnia muzyka Elektroniczna, HH (ale nie polski). Żal mi ludzi pierniczących takie głupoty... Czy elektroniczna muzyka to wg. Ciebie tylko HARD TECHNO i to co pisałeś umca umca??? Poczytaj trochę o tym, to może będziesz wiedział... Jest wiele rodzajów muzyki elektronicznej. Poza tym wielu wyklina Electro, a sami w klubach najbardziej bounceują...
Macie rację, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Będę musiał się naprawdę zmuszać. Jest dziewczyna na uniwerku która często i gęsto się na mnie patrzy uśmiecha. Jest doprawdy cudowna. Ale ma już kogoś. A ja nie wpindalam się w związki. Puki co na swojej drodze jak spotykam ciekawą dziewczynę jest albo zajęta albo okazuje się pustą lalką. Może na to coś poradzicie.
PS: Panie Mateuszu jest pan z tego samego miasta co ja. Zadupie jak cholera ale idzie żyć
Mam swoje towarzystwo w którym się dobrze czuję. Nie jest to duża grupa ale jakaś jest, tak naprawdę tylko oni mnie rozumieją mimo że prawie każdy z nich kogoś ma.
wiem że zabrzmi to brutalnie, ale może już pomyśleć nad zmianą grupy. jeżeli przebywanie w tej obecnej nie przynosi rezultatów które zneutralizowały by Twoją frustracje to może już czas otworzyć się na inne grupy. spróbuj gdzieś wmieszać się w jakieś nowe towarzystwo i ocenisz sam rezultaty;
wiem że to trudne wyjść do ludzi, naprawdę bardzo trudne, bo ja to wiem, ale stary musisz się przełamać. nie można stosować tych samych zachowań kiedy widzisz że nie dają one porządnego rezultatu.
popracuj też nad swoim wizerunkiem i zapytaj siebie czy jakbyś był inną osobom to czy byłoby dla ciebie przyjemnością poznania siebie (prawdziwego). na pewno zauważysz że parę rzeczy warto zmienić w wizerunku.
_________________ Wystarczy przecież że
Spokój i ręce przenikają się nawzajem
Gdzieś ktoś w tym wątku napisał że człowiek z pryszczami to znaczy zaniedbany itp. i stwierdzenie w stylu "jak można takiego pocałować", chciałem znaleść i zacytować ale nie mogłem się doszukać. O co chodzi? Co jeśli pryszcze dostaje się w genach, bo np ja mam od wielu lat i mój wujek miał tak samo i nigdy nie miałem znacznych problemów z higieną, to jest coś w rodzaju choroby, czy to znaczy że mogę się już rzucić z mostu ? Te wszystkie gadki motywacyjny żeby być pozytywnym itp. rozbijają się o teksty " jak można takiego pocałować" i "kratery są w większości niefajne" w jednym momencie, wychodzę z założenia że trzeba się rzucić w przepaść i tyle... pozdrawiam
Pomógł: 28 razy Informacje: Wiek: 21 Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 343 Skąd: Pokaz na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-02-02, 13:11
czcze gadanie .Mam kolegę, który na twarzy kratery miał ogromne, antybiotyki brał na to. A jednak miał świetną dziewczynę i spore powodzenia, dlatego bez ciśnień stary:)
czcze gadanie .Mam kolegę, który na twarzy kratery miał ogromne, antybiotyki brał na to. A jednak miał świetną dziewczynę i spore powodzenia, dlatego bez ciśnień stary:)
Nie żebym wpadał w depresje, ale wrzuciłem wątek na nowy poziom
A ja mam pytanie czy jak ktoś ma tiki nerwowe albo się jąka,nie chodzi mi o dłubanie w nosie czy obgryzanie paznokci tylko takie których nie jest się w stanie opanować (różne miny,ruchy mimowolne itd.),to ma szanse na poznanie dziewczyny czy nie.
Słuchaj Łukasz, a to że masz tiki nerwowe sprawia, że jesteś mniej wartościowym cżłowiekiem i mniej sobą reprezentujesz? Myślę, że odpowiedz znasz. To nie jest przeszkodą, aby być atrakcyjnym dla kobiet i musisz o tym wiedzieć. Poza tym sam sobie stwarzasz niepotrzebny kompleks, nie myśl o tym, bo po co?? To nie sprawia, że jesteś gorszy.
PS: Ja za młodu też miałem tik nerwowy oczami, tak mrugałem dziwnie, ale walczyłem z tym i siłą woli zwalczyłem, myślę, że jest to możliwe, także popracuj nad tym, myślę, żę się uda. Może pomoże wizyta u lekaża, neurologa?? Zastanów się nad tym.
Pomógł: 8 razy Informacje: Dołączył: 12 Sie 2009 Posty: 141 Skąd: Rybnik
Profil: Imię: Dominik
Wysłany: 2010-05-03, 19:51
A neurolog od czego jest? Po za tym jąkanie wynika, z tego, że gadasz na wydechu:D(bardzo ciężkie) Musisz się nauczyć oddychać, Grzesiak gadał na swoim wykładzie dotyczącym o raporcie. Mówi do gościa jąkały weź głęboki oddech, jeśli jąkała to robi ślamazarnie. To Je*biesz z piąchy w mostek lub brzuch:D to na pewno powie płynnie Ty Chu*u
_________________ "Pewność siebie nie istnieje. Jest tylko lęk, który można odczuć."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum