Ciekawa sprawa...

Czyli Flirt – jak sprawić, aby dziewczyna poleciała na Ciebie w ciągu kilku minut. O czym rozmawiać z dziewczyną? Jak ją zainteresować sobą? Jak jej zaimponować? Jak używać mowy ciała? Humor, tematy rozmowy i sztuczki, które sprawią, że będziesz najbardziej interesującym z mężczyzn.

Ciekawa sprawa...

Postprzez amorvincitomnia 2011-12-09, 20:45

Cześć. Mam taką oto sprawę...
Zakochałem się w dziewczynie z klasy w liceum. Nie okazywałem jej tego jakoś specjalnie, chociaż spędzałem z nią dużo czasu w szkole. Dowiedziałem się, że miała chłopaka, ale nie poddawałem się. I pewnego razu rozmawiałem z nią na GG, gdzie okazało się, że jej chłopak ma ciężką depresję. Ja podniosłem ją na duchu jakimś tekstem. Później zapytała się mnie, czy się jej podobam. Odpowiedziałem, że tak, choć teraz wiem, że być może był to największy mój błąd. Później (2-3 dni) rozmawiałem z nią w drodze na autobus, i zapytałem się, jaki ona ma stosunek do mojego uczucia. Powiedziała, że "gdyby nie miała chłopaka, to inaczej do tego by podchodziła" i że "teraz traktuje mnie raczej jako dobrego kumpla". Powiedziała mi, że bardzo lubi moje towarzystwo i mnie samego, co dała mi wielokrotnie odczuć. Ja dalej się starałem, chociaż mniej nachalnie i ciekawiej, tzn. czasami podśmiewując się z niej, oczywiście w granicach dobrego smaku, starając się czasami podtrzymywać kontakt wzrokowy. Także i ona dawała mi kilka razy odczuć, że nie jestem dla niej tak całkiem obojętny, na przykład kontaktem wzrokowym, a czasami nawet cielesnym. I kontynuował bym to dalej, ale dzisiaj powiedziała mi, że jej chłopak z nią zerwał, na co ja powiedziałem, że "on musi być ciotą, skoro zostawia taką piękną mądrą i uroczą dziewczynę". I tutaj mam parę pytań, na które nie znajduję odpowiedzi...
1. Czy aby nie za bardzo wszedłem w strefę koleżeństwa?
2. Co teraz, wiedząc że nie ma ona już chłopaka, mogę zrobić, aby się nim stać?
Proszę o każde odpowiedzi, od gloryfikujących do spierdzielających :-)
amorvincitomnia

Pomógł/a: 0 razy

Re: Ciekawa sprawa...

Postprzez Bart00 2011-12-09, 21:24

amorvincitomnia napisał(a): Później zapytała się mnie, czy się jej podobam. Odpowiedziałem, że tak, choć teraz wiem, że być może był to największy mój błąd. Później (2-3 dni) rozmawiałem z nią w drodze na autobus, i zapytałem się, jaki ona ma stosunek do mojego uczucia. Powiedziała, że "gdyby nie miała chłopaka, to inaczej do tego by podchodziła" i że "teraz traktuje mnie raczej jako dobrego kumpla".

I tak cie właśnie traktowała, była tylko twoją fajną przyjaciółką. Czy by z tego był związek, raczej NIE

amorvincitomnia napisał(a):2. Co teraz, wiedząc że nie ma ona już chłopaka, mogę zrobić, aby się nim stać?

No teraz troszkę sytuacja się zmieniła.
Wiesz, według mnie, powinieneś zapunktować u niej jak najszybciej, zwłaszcza że już nie jest z dawnym facetem. Jak tego szybko, lub wcale nie zrobisz To po prostu będzie Ciebie to męczyć, i możesz to zaprzepaścić. ZRÓB TO CHŁOPIE...!!! I SIĘ URWA NIE BÓJ :-)
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez amorvincitomnia 2011-12-10, 10:14

Hmmm... No, okej. Ale, w jaki sposób mam to zrobić "szybko"? Nie wiem, zaprosić ją w jakieś romantyczne miejsce, pobyć z nią tak o, po prostu? Porozmawiać, i liczyć na coś więcej? W jaki sposób mam to zrobić "szybko"?
amorvincitomnia

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez Klakier 2011-12-10, 13:57

świetny temat - wiele mówi. a sprawa wcale nie jest ciekawa, bo bardzo podobnych jest tu setki.

ja bym zaczął od pocałowania jej.

nie masz u niej punktować... bo ona wie, że jesteś spoko facetem. eskaluj kontakt fizyczny, bądź pewny swojego i zdecydowany.
Klakier

Pomógł/a: 30 razy