CIĘŻKA SYTUACJA

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

CIĘŻKA SYTUACJA

Postprzez Nowy07 2012-02-20, 00:07

witam, mam problem, mianowicie chodzi o moja "kolezanke" która znam bardzo długo mamy oboje po 19 lat, uczymy sie w LO jednak ona ma synka rocznego i swiezo sie rozstała z ojcem dziecka.. chyba sie w niej zakochalem bo mamy bardzo dobry kontakt ze soba, ale nie wiem jak zamienic tą znajomosc na cos wiecej. Zalezy mi w sumie na jej szczesciu, jakies rady ?
Nowy07

Re: CIĘŻKA SYTUACJA

Postprzez Tygryseks 2012-02-20, 01:12

ja radzę wziąć solidny rozbieg i je*nąć dynką o ścianę może Ci się odmieni :) masz 19lat i chcesz się pakować w związek z panną z dzieckiem? założę się że to pierwsza lepsza laska z którą udało Ci się trochę porozmawiać i Ty już sobie myślisz że jesteś zakochany, dorośnij! jak dla mnie to z takim podejściem nie masz szans być dla niej kimś więcej niż przyjaciółką z penisem, no chyba że twoi starzy są dziani i lasia chce się teraz dobrze hajtnąć. Ogólnie jeśli nie spiździsz to może zamoczysz, w końcu dziewczynka skoro ma dzieciaczka to wie o co chodzi, a młode mamy mają duuże potrzeby :D
Tygryseks

Pomógł/a: 17 razy

Postprzez Bart00 2012-02-20, 01:22

Nowy07 napisał(a):i swiezo sie rozstała z ojcem

I to Ci powinno dać wiele do myślenia. Jednak uwalenie dyńką o ścianę nie będzie złym pomysłem. Chcesz w pakiecie całą rodzinę, droga wolna.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-20, 11:40

Tygryseks napisał(a): dorośnij!

Tu masz odpowiedz :->
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy