Cisza podczas otwarcia.

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

Cisza podczas otwarcia.

Postprzez erntko 2012-01-29, 16:45

Mam pewien problem.
Byłem dzisiaj w galerii (nie jest to wielka galeria typu ta w Krakowie), było mało młodych kobiet lub jeśli przychodziły to z kilkoma koleżankami lub rodzicami.

Najpierw poszedłem do sklepu odzieżowego pogadać z jedną sprzedawczynią jak mogę zmienić swój styl ze sportowego na taki bardziej elegancji. Rozmowa szła bardzo dobrze, nawet spytałem o imię ale to mało ważne.

Później chodziłem po galerii wyszukiwać jakieś fajne dziewczyny, znalazłem tylko dwie które szły razem więc nie zastanawiałem się i podchodzę ze słowami: "Cześć dziewczyny, potrzebuje waszej opinii, otóż chce kupić bluzę tylko nie wiem jaki kolor będzie mi pasował do spodni.", pogadaliśmy z minutkę, przedstawiłem się i poznałem ich imiona ale później nastała cisza, nie wiedziałem co mówić, stałem i szukałem w głowie jakiegoś tematu a nic nie przychodziło mi do głowy więc powiedziałem "to ja lecę do sklepu coś pooglądać, dzięki dziewczyny za pomoc".

Było to moje pierwsze podejście do dziewczyn. Pierwsze w życiu :-D

Jak myślicie, z kolejnymi podejściami będzie lepiej? Ta galeria u nas to jednak kiepskie miejsce na podryw.
erntko

Pomógł/a: 0 razy

Re: Cisza podczas otwarcia.

Postprzez Bart00 2012-01-31, 21:11

erntko napisał(a):Jak myślicie, z kolejnymi podejściami będzie lepiej? Ta galeria u nas to jednak kiepskie miejsce na podryw.

Że odważyłeś się od razu podejść do dziewczyn w grupie i to jeszcze pierwszy raz, to powinieneś być z tego dumny. Wiele osób ma problemy z zapytaniem się o godzinę, Ty od razu walisz na głęboką wodę.

Co do galerii-zimnawo, mało komu chcę się ruszać z domu. Może dlatego tak kiepsko. ;-) .
Bart00

Pomógł/a: 33 razy