Co mam robić ? (Zaprosić ją na spotkanie ?)

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

Co mam robić ? (Zaprosić ją na spotkanie ?)

Postprzez CaSaNoVa 2012-01-29, 11:38

Cześć wszystkim ;)
Oj działo się wczoraj działo na dysce :D wytańczyłem dziewczyny i wogólę ale o tym w dzienniku napiszę ;) Mam pewien problem na dysce poznałem byłą dziewczynę mojego kolegi, potańczyłem z nią z 3-4 kawałki wymieniliśmy się paroma zdaniami jak ma na imię, studia, gdzie mieszka, niestety mój kolega był stawiony i już widziałem że do niej zalatywał ja podszedłem do nich i razem pogadaliśmy, nie chciałem aby coś jej zrobił bo wyglądało to tak jakby się kłócili kolega wzioł od niej szalik i gdzieś pobiegł xd ja z nią jeszcze trochu pogadałem w tym czasie, powiedziałem że odbiorę od niego jej szalik ale sama poszła i powiedziała abym zaczekał coś tam jeszcze pogadaliśmy, potem musiała iść :( spojrzała na mnie pokiwała, ale ja do niej podszedłem powiedziałem "miło było Ciebie poznać i dałem jej "buzi w policzek" :) wkurzyłem się bo kolega poszedł za nią pogadać, odprowadzić ją ? ;/ nie wiem ale wrócił potem. Chyba dobrze zrobiłem że nie polazłem za nimi ?
Teraz takie pytanie (mam trudne) jak do niej zagadać ? mam jedynie jej Facebooka ? spytać się jak się ma, kiedy idzie na imprezę ? z moim kolegą była z miesiąc czasu i z jakieś 2-3 tygodnie temu zerwali.
Działać nie działać ?
Proszę o pomoc
CaSaNoVa

Pomógł/a: 0 razy

Re: Co mam robić ? (Zaprosić ją na spotkanie ?)

Postprzez Pablo Escobar 2012-01-29, 13:11

CaSaNoVa napisał(a):Działać nie działać ?

Sam sobie odpowiedz na to pytanie :->

Nie podoba ci się, nie chcesz jej poznać (jednak wtedy nie prosiłbyś o pomoc)- nie działaj.

Podoba ci się, chcesz ja poznać - działaj.

Trzecia opcja : podoba ci się, chcesz ją poznać ale nie zadziałasz (bo coś tam) - nigdy się nie przekonasz co dobrego(lub złego ale interakcja zachodzi)mogłoby z tego wyjść.

Zastanów się czego naprawdę chcesz i wybierz odpowiednio do tego jedna z powyższych opcji.

Co do zagadania, masz fb to po prostu napisz do niej, do chuja chyba po to jest tam możliwość rozmowy z każdym żeby można było z tego korzystać i zagadywać panny których nie masz okazji zagadać w innych warunkach.Wszystko jest łatwe i proste.
Życzę powodzenia i wracam do łózka(Weekend potrafi wykończyć człowieka :-) )
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez CaSaNoVa 2012-01-31, 11:32

rozmawiałem z kolegą i nie ma nic przeciwko temu aby wziął ja w obroty ;)
oprócz tego że trochę porozmawialiśmy na imprezie to przyszedł czas na facebooka którego mam trochę porozmawialiśmy napisałą na poczatku że się uczy i bedzie potem jak coś ok była chwilę pogadaliśmy o zainteresowaniach, sporcie i pierdołach, wczoraj znowu zagadałem ale się uczyła i nie miała czasu ok potem spróbowałem i napisała że . ""sory, ale nie mam sily rozmawiac. robie sobie samotnie. 3maj sie"
i tu loooooooooooool co ona samotnie robi 0 ? hehe nie wiem o co jej chodziło zapytałem ale nie odpisała nie wiem co teraz mam robić ? dać jej trochę luzu 2-3 dni i potem zaprosić ja na kawe albo zapytać kiedy idzie na nastepna impreze ?
Pomocy proszę...
CaSaNoVa

Postprzez Bart00 2012-01-31, 22:38

CaSaNoVa napisał(a): dać jej trochę luzu 2-3 dni i potem zaprosić ja na kawe albo zapytać kiedy idzie na nastepna impreze ?
Pomocy proszę...

Nie pytaj się Jej-Ty masz być kierownikiem.
Daj trochę czasu dziewczynie. Zaproś gdzieś, nie musi być to kawa, mogą być nawet zakupy. Tak, na zakupach dziewczyna się odpręży, nie będzie czuć takiego napięcia między wami. Staraj się zdobyć jakiś komfort między wami. Jeżeli masz możliwość, to na tą imprezę zaproś tylko Ją-kumpla spław.

CaSaNoVa napisał(a):robie sobie samotnie
:-) Ciekawe. Dwuznacznie to wygląda. Czyżby ktoś Jej w tym kiedyś pomagał ?? :-D
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez CaSaNoVa 2012-02-01, 12:57

Nie pytaj się Jej-Ty masz być kierownikiem.

tzn... ? ;)
Tak, na zakupach dziewczyna się odpręży, nie będzie czuć takiego napięcia między wami

ale jak to mam jej się spytać ? "Czy wybierzesz się ze mną na zakupy ?" chmmm... chyba najlepiej jednak będzie jak na kawę ją zaproszę ? (tam gdzie jest mało ludzi i ciepło) bo na polu -21 stopni ;/)
Staraj się zdobyć jakiś komfort między wami

chodzi Ci o to abym nie nalegał i tak swobodnie to wszystko robił ?
Jeżeli masz możliwość, to na tą imprezę zaproś tylko Ją-kumpla spław

Lepiej będzie jak się z nią najpierw spotkam,a następnym razem do klubu na tańce ją zabrać ?
CaSaNoVa

Postprzez Bart00 2012-02-01, 13:54

CaSaNoVa napisał(a): Nie pytaj się Jej-Ty masz być kierownikiem.

tzn... ? ;)

Ty masz decydować gdzie pójdziecie, co będziecie robić.

CaSaNoVa napisał(a): Tak, na zakupach dziewczyna się odpręży, nie będzie czuć takiego napięcia między wami

ale jak to mam jej się spytać ? "Czy wybierzesz się ze mną na zakupy ?" chmmm... chyba najlepiej jednak będzie jak na kawę ją zaproszę ? (tam gdzie jest mało ludzi i ciepło) bo na polu -21 stopni ;/)

A co w CH jest zimno ?? D: Albo w innych sklepach z odzieżą, w których można pobawić się w przymierzaniem ubrań i przy czym dobrze się bawić.
Jeżeli dalej będziesz myślał nad tym co Ty chcesz zrobić, a nie zwracał uwagi co akurat ona by chciała robić, to te Twoje randki będą nudne dla niej.

CaSaNoVa napisał(a): Staraj się zdobyć jakiś komfort między wami

chodzi Ci o to abym nie nalegał i tak swobodnie to wszystko robił ?

Stworzenie przez Ciebie sytuacji, w której dziewczyna będzie przy Tobie czuła się swobodnie. Nie będzie czuła presji, zakłopotania, strachu i.t.p

CaSaNoVa napisał(a): Jeżeli masz możliwość, to na tą imprezę zaproś tylko Ją-kumpla spław

Lepiej będzie jak się z nią najpierw spotkam,a następnym razem do klubu na tańce ją zabrać ?

Można i tak. Zresztą, a w czym przeszkadza zaproszenie jej od razu do klubu, no przecież już w jakimś stopniu się znacie.
Bart00

Postprzez CaSaNoVa 2012-02-01, 14:03

he napisałem do niej dzisiaj :D
Cześć :)
ONA: Totalnie nie masz wyczucia kiedy napisać ;P
JA: Hehe
ONA: Gotuje obiad
JA; Co tam gotujesz ?
ONA: potem napisze
...
chmmm ona sie bawi ze mna czy jak :D
CaSaNoVa

Postprzez Bart00 2012-02-01, 14:29

CaSaNoVa napisał(a):he napisałem do niej dzisiaj :D
Cześć :)
ONA: Totalnie nie masz wyczucia kiedy napisać ;P
JA: Hehe
ONA: Gotuje obiad
JA; Co tam gotujesz ?
ONA: potem napisze
...
chmmm ona sie bawi ze mna czy jak :D

Nie, stara się ugotować obiad. :-D
Bart00

Postprzez CaSaNoVa 2012-02-01, 14:34

ale mam takie wrazenie w niedziele sie uczy, w poniedziałek sie uczy dzisiaj pisze gotuje obiad chmmm... mam wrazenie ze nie chce gadać :( jak będzie teraz dostepna odrazu wale prosto z mostu czy wybrała by sie na kawe... ?
CaSaNoVa

Postprzez patrykpeniu 2012-02-07, 00:33

Pamiętaj pierwsza zasada - kto nie ryzykuje ten nie wygrywa! Tylko jak jest z tym kumplem? Bo jak masz stracić kumpla o laske to nie warto. Chyba ,że naprawde to jest twoj byly kumpel. "Jedna laska wiosny nie czyni" niby się mówi ,ale jak już jakaś wpadnie do głowy to wyjść nie chce heh :)
patrykpeniu

Postprzez Tygryseks 2012-02-08, 20:45

Wg mnie to najbardziej dałeś ciała przy 1rozmowie, trzeba było chwilę pogadać i spróbować ją gdzieś wyciągnąć, trzeba było w pewnym momencie walnąć że fajnie Ci się z nią rozmawia, podoba Ci się i chciałbyś się z nią umówić. Teraz to już wg mnie jesteś dla niej trochę nieatrakcyjny. To że ona się nie odzywa do Ciebie pierwsza, a jak piszesz do niej to jest zajęta (jeśli raz to ok, zdarza się, ale jeśli drugi raz już tzn. że olewa) to jednoznacznie świadczy że nie jest zainteresowana. Daj jej spokój i poczekaj aż sama pierwsza się odezwie, jak się nie odezwie to trudno, nic na siłę nie zdziałasz. A jak napisze, to pogadaj chwilę i zaproponuj meeting w cztery oczy
Tygryseks

Pomógł/a: 17 razy

Postprzez Gość 2012-02-08, 22:23

Ja uważam, że nawaliłeś zaczynając tyle rozmów. Facet musi być konkretny!!
Po pierwsze, nie rozmawiaj przez internet o pierdołach na początku znajomości
Po drugie, nie odzywaj się zbyt szybko, 2 dni przynajmniej
Po trzecie, jak pisze od razu, że nie ma czasu rozmawiać to piszesz "nie szkodzi, ja też nie mam, chciałem Cię tylko zaprosić na herbatę/gorące mleko/kawę etc."

A co teraz powinieneś zrobić?! Uważam, że powinieneś zaczekać kilka dni jeżeli jeszcze raz dostaniesz wymówkę, gdy zagadasz powinieneś sobie ją odpuścić, ale zanim to zrobisz ostatnia szansa, piszesz: "Ok, nie będę się narzucał, chciałem Cię tylko zaprosić na ... żeby się przekonać czy faktycznie jesteś interesującą dziewczyną, czy tylko ładnie wyglądasz, miłego popołudnia, paaa"
Po tym jak napisze są dwie opcje jak zareaguje:
- Trzymaj się, papa (ma Cię w d...)
- sorry, że tak wypada, jak chcesz to możemy gdzieś pójść(nie jest zainteresowana, ale nie chcę Cie zranić)
- sorry, że nie mam ciągle czasu dla Ciebie, ale to tak jakoś wypada, kiedy możemy się spotkać?(jest zainteresowana i faktycznie nie miała czasu, będzie zabiegać o Ciebie)

----------------------------------------

[color=#FF0000]Kolego pisz chociaż jaki masz nick bo później ciężko jest odnieść się do Twoich postów.[/color]
Gość