Siemanko ludziska
dzis dziewczyna oznajmila mi ze przez cały czas trwania naszego zwiazku i zycia seksualnego wszystko udawala... jak na to reagowac ?
Dolan napisał(a):What the fu*k !?
Jakby to powiedział chez "Rzuc ją w cholere!". Babka mówi Ci, że oszukiwała Cie w zwiazku i życiu sekslualnym, a Ty się jeszcze zastanawiasz? Szanuj się
lomnica napisał(a):Dolan napisał(a):What the fu*k !?
Jakby to powiedział chez "Rzuc ją w cholere!". Babka mówi Ci, że oszukiwała Cie w zwiazku i życiu sekslualnym, a Ty się jeszcze zastanawiasz? Szanuj się
Cześć
akurat nie trzeba po takim czymś rzucać laski. Nie popadajmy w paranoje.... Po tych słowach zacząłbym ją traktowac chłodno. W ten sposób sprawdziłbym jak będzie na to reagowała.
miko napisał(a):Z kobietami tak już jest. To wiadomo od dawna. Mi się zdaje że one tak mówią a chcą co innego niż mówią bo po prostu nie mają na tyle odwagi aby poprosić o to co chcą i czekają na to aż ty w końcu okażesz się na tyle inteligentny i odczytasz jej informacje zawartą w jej genach:) Tak już jest płeć słabsza i mniej pewna siebie ale za to piękniejsza:)Na takie zachowanie zareagowałbym czymś takim:
-Serio, A mojego udawania nie rozpoznałaś?...widocznie dobrze gram...w sumie tobie też wielu rzeczy brakuje:) Nie można dać się i załamać po takim czymś.
A jak była z tobą w dłuższym związku to znaczy że coś musiało być...chyba nie jest kobietą "o lekkich obyczajach":)
miko napisał(a):-Serio, A mojego udawania nie rozpoznałaś?...widocznie dobrze gram...w sumie tobie też wielu rzeczy brakuje:) Nie można dać się i załamać po takim czymś.

panek9 napisał(a):miko napisał(a):-Serio, A mojego udawania nie rozpoznałaś?...widocznie dobrze gram...w sumie tobie też wielu rzeczy brakuje:) Nie można dać się i załamać po takim czymś.
na moje to jest plytka riposta... poniewaz czyms takim sprowadzasz sie do jej juz niskiego poziomua upadajac tak nisko jestes na przegranej pozycji bo wtedy wygrywa doswiadczenie
wiec jak rispostowac to czyms bardziej konkretnym czyms na poziomie wysokim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości