Co robic ?

Techniki seksualne, orgazmy, fantazje, wyobraźnia.

Co robic ?

Postprzez Lucky Luck 2011-01-20, 22:57

Siemanko ludziska

dzis dziewczyna oznajmila mi ze przez cały czas trwania naszego zwiazku i zycia seksualnego wszystko udawala... jak na to reagowac ?
Lucky Luck

Pomógł/a: 0 razy

Re: Co robic ?

Postprzez Dolan 2011-01-21, 08:07

What the fu*k !?

Jakby to powiedział chez "Rzuc ją w cholere!". Babka mówi Ci, że oszukiwała Cie w zwiazku i życiu sekslualnym, a Ty się jeszcze zastanawiasz? Szanuj się
Im lepszym facetem będziesz, tym na lepszą kobietę będziesz zasługiwał, dlatego bądź w końcu PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNĄ!
Dolan

Pomógł/a: 1 razy

Postprzez lomnica 2011-01-21, 10:45

Dolan napisał(a):What the fu*k !?

Jakby to powiedział chez "Rzuc ją w cholere!". Babka mówi Ci, że oszukiwała Cie w zwiazku i życiu sekslualnym, a Ty się jeszcze zastanawiasz? Szanuj się

Cześć

akurat nie trzeba po takim czymś rzucać laski. Nie popadajmy w paranoje.... Po tych słowach zacząłbym ją traktowac chłodno. W ten sposób sprawdziłbym jak będzie na to reagowała.
"Nie trać czasu dla kogoś, kto go dla Ciebie nie ma..."
lomnica

Pomógł/a: 4 razy

Postprzez Lucjusz 2011-01-21, 11:48

A z jakiego kontekstu wyszła ta wypowiedź? Kłótnia, rozmowa, miała do ciebie o coś żal?
Lucjusz

Pomógł/a: 9 razy

Postprzez Dolan 2011-01-21, 16:21

lomnica napisał(a):
Dolan napisał(a):What the fu*k !?

Cześć

akurat nie trzeba po takim czymś rzucać laski. Nie popadajmy w paranoje.... Po tych słowach zacząłbym ją traktowac chłodno. W ten sposób sprawdziłbym jak będzie na to reagowała.

W życiu bym nie przetrawił takiego czegos, jak już jestem w związku to znaczy, że coś musze czuc do niej, a tu się okazuje , że wszystko było sztuczne i udawane z jej strony... Wyrażam swoją opinie i dla mnie to zachowanie jest co najmniej "dziwne". Zreszta kolega nie napisał okoliczności tej wypowiedzi i większych szczegółów.
Im lepszym facetem będziesz, tym na lepszą kobietę będziesz zasługiwał, dlatego bądź w końcu PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNĄ!
Dolan

Postprzez lomnica 2011-01-21, 17:14

To zalezy właśnie od kontekstu i sytuacji w jakiej to powiedziała jak sam zauważyłeś. Nie musiała mówić tego poważnie. Mógł to być tylko shittest podczas jakieś małej sprzeczki gdzie doszło do wszystkiego od słowa do słowa.

Podczas mojego życia poznałem dużą ilość kobiet ale nie bardzo dużą jak na mnie i zauważyłem pewną rzecz. Przeważnie jest tak że kobieta jedno mówi a robi dokładnie odwrotnie to co powiedziała przed chwilą. Tak jakby robiły wszystko na opak anieżeli tego chcą same. Nie jestem psychologiem i nie wiem skąd to sie bierze ale tak jest.
lomnica

Postprzez miko 2011-01-21, 23:34

Z kobietami tak już jest. To wiadomo od dawna. Mi się zdaje że one tak mówią a chcą co innego niż mówią bo po prostu nie mają na tyle odwagi aby poprosić o to co chcą i czekają na to aż ty w końcu okażesz się na tyle inteligentny i odczytasz jej informacje zawartą w jej genach:) Tak już jest płeć słabsza i mniej pewna siebie ale za to piękniejsza:)Na takie zachowanie zareagowałbym czymś takim:
-Serio, A mojego udawania nie rozpoznałaś?...widocznie dobrze gram...w sumie tobie też wielu rzeczy brakuje:) Nie można dać się i załamać po takim czymś.
A jak była z tobą w dłuższym związku to znaczy że coś musiało być...chyba nie jest kobietą "o lekkich obyczajach":)
miko

Pomógł/a: 5 razy

Postprzez lomnica 2011-01-22, 10:49

miko napisał(a):Z kobietami tak już jest. To wiadomo od dawna. Mi się zdaje że one tak mówią a chcą co innego niż mówią bo po prostu nie mają na tyle odwagi aby poprosić o to co chcą i czekają na to aż ty w końcu okażesz się na tyle inteligentny i odczytasz jej informacje zawartą w jej genach:) Tak już jest płeć słabsza i mniej pewna siebie ale za to piękniejsza:)Na takie zachowanie zareagowałbym czymś takim:
-Serio, A mojego udawania nie rozpoznałaś?...widocznie dobrze gram...w sumie tobie też wielu rzeczy brakuje:) Nie można dać się i załamać po takim czymś.
A jak była z tobą w dłuższym związku to znaczy że coś musiało być...chyba nie jest kobietą "o lekkich obyczajach":)

Niestety ale kobiety już mają w swoich głowach zakodowane takie zachowanie. Natura ich tak zaprogramowała i nikt w żaden sposób nie jest w stanie tego zmienić. Jeśli zagłębiliście sie dosadnie w sztuke uwodzenia wiecie że kobiety prócz świadomych robią także podświadome testy na facetach. Testy które wogóle nie są zależne od ich własnej woli i świadomości. Robią tak bo muszą wiedziueć jak konkretny mężczyzna zareaguje na ich zachowanie by wiedzieć czy ów facet jest na tyle silny psychicznie by móc zapewnić jej i jej potomstwu byt. Tak już jest i będzie...
lomnica

Postprzez panek9 2011-01-23, 17:01

miko napisał(a):-Serio, A mojego udawania nie rozpoznałaś?...widocznie dobrze gram...w sumie tobie też wielu rzeczy brakuje:) Nie można dać się i załamać po takim czymś.

na moje to jest plytka riposta... poniewaz czyms takim sprowadzasz sie do jej juz niskiego poziomu :) a upadajac tak nisko jestes na przegranej pozycji bo wtedy wygrywa doswiadczenie :) wiec jak rispostowac to czyms bardziej konkretnym czyms na poziomie wysokim :)

niech kolega opisze cala sytuacje :) bo tak jak mowiliscie wyzej ze jest to zalezne od sytuacji... mogly to byc tylko slowa lub na powaznie
jesli na powaznie to nie ma sensu ciagniecie "stucznego" zwiazku dalej :)
pozdro
panek9

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez miko 2011-01-26, 22:07

Tu nie chodzi aby komuś wymyślić jakąś super ciętą ripostę układaną długi czas w pamięci i walnąć w twarz. To raczej było w formie "ty tak potrafisz to ja też". I tu nie chodzi tylko o zniżanie się do czyjegoś poziomu bo przecież samym tym faktem że usłyszał takie słowa z jej ust już go stawia na przegranej pozycji. Dla innych osób nie ma wyższego poziomu tylko "ich" poziom. Ludzie zrobią wszystko by pozbyć się poczucia niższej wartości od ciebie. A po za tym jak to było na przysłowiowe "jaja" to zmienia całą postać rzeczy:)
miko

Pomógł/a: 5 razy

Postprzez Syggi 2011-01-27, 14:36

Hahaha, skoro udawała we wszystkim i wszystko, to skąd wiesz, że teraz nie udaje?

Chłopie, ona udawała nawet, że jest głodna jak szliście na pizze.Uważaj! Tylko udawała, że lubrykuje!
Hahaha
Syggi

Postprzez Krzysztof_Król 2011-01-31, 10:37

Nic. Skoro udawała, to robiła krzywdę przede wszystkim sobie, bo według Ciebie Twoje życie seksualne z tą partnerką było udane, prawda?
Założyciel i dyrektor PERFECT DATING

Autor książki "Księga związków, podrywu i seksu dla mężczyzn"
Autor szkoleń:
Perfect Dating
Perfect Dating 2.0
Perfect Dating Przemiany
Krzysztof_Król

admin

Pomógł/a: 14 razy

Postprzez Tygryseks 2011-02-01, 23:09

panek9 napisał(a):
miko napisał(a):-Serio, A mojego udawania nie rozpoznałaś?...widocznie dobrze gram...w sumie tobie też wielu rzeczy brakuje:) Nie można dać się i załamać po takim czymś.

na moje to jest plytka riposta... poniewaz czyms takim sprowadzasz sie do jej juz niskiego poziomu :) a upadajac tak nisko jestes na przegranej pozycji bo wtedy wygrywa doswiadczenie :) wiec jak rispostowac to czyms bardziej konkretnym czyms na poziomie wysokim :)

mi się od razu nasunęło że odpowiedziałbym (w sytuacji opisanej przeze mnie jako 2.) "a ja musiałem myśleć o innych żeby mi chociaż stanął" :) facet w zasadzie nie może grać bo zawsze ma orgazm, więc zgadzam się że riposta trochę nietrafiona, ale też zgadzam się że riposta nie ma tu w czasie takiej kłótni większego znaczenia.

Co do sytuacji wypowiedzenia słów to 1.jeżeli była to spokojna rozmowa w cztery oczy to nic innego jak po prostu zasięgnąć wiedzy razem co zrobić żeby jej też było dobrze, natomiast jeśli zostało to powiedziane w nerwach to wtedy zależy...

2.Jeśli to prawda to bym ją rzucił, bo oznacza to że mnie oszukiwała, nie lubię ogólnie kobiet, które trzymają wszystko w sobie a potem gdy przebierze się miarka, wyrzucają wszystko co im nie pasowało przez ten cały czas, zamiast mówić o tym od razu i wspólnie rozwiązywać problemy.

3.Zaś w sytuacji gdy powiedziała to w nerwach ale masz pewność że to nieprawda (bo np. sama miała wytrysk ;p) to bym się tym w ogóle nie przejmował, rzucił na stół i porządnie ją przegmocił żeby przeprosiła za te słowa ;p :)
Tygryseks

Pomógł/a: 17 razy

Postprzez Gość 2011-04-04, 09:32

o bardzo przydatny post dzieki wielkie
Gość