coś mi nie wychodzi podryw w centrum handlowym

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

coś mi nie wychodzi podryw w centrum handlowym

Postprzez niesmialek 2012-02-13, 16:29

Zagadałem dziś do trzech kobiet osobno oczywiście tekstem 'cześć, zwróciłaś moją uwagę i pomyślałem że zagadam' i jedna powiedziała, że zajęta, a reszta że nie mają czasu...
niesmialek

Pomógł/a: 0 razy

Re: coś mi nie wychodzi podryw w centrum handlowym

Postprzez kłębuszek :* 2012-02-13, 17:42

zajęta zajętą .. :-) możliwe, że te dwie naprawdę gdzieś się spieszą. spróbuj zagadać do następnej 3 i się nie przejmuj! też miałem dziś opcję podbić, ale zimno było i myślę 'uj tam, będzie następna', wróciłem do domu i żałuję :mrgreen: .

btw. tak w ogóle to witam forumowiczów ;-) .
kłębuszek :*

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez Bart00 2012-02-13, 17:56

Może na prawdę nie mieli czasu.
Spróbuje inaczej zacząć " cześć, wydajesz mi się interesującą osobą którą warto poznać.. Jestem...." Jeżeli już Ci powie że nie ma czasu, to " Wiem że się spieszysz, również i ja nie mam za wiele czasu, ale czy nie będzie Ci potem z tym żle, że nie pozwoliłaś sobie poznać tak fajnego faceta :-D "

Albo Twoja mowa ciała jest kiepska i odpychasz tym kobity.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez don juanito 2012-02-14, 00:40

Co wy macie z tymi tekstami o ciekawych osobach?To jakieś sztuczne.
don juanito

Pomógł/a: 2 razy

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-14, 00:57

don juanito napisał(a):Co wy macie z tymi tekstami o ciekawych osobach?To jakieś sztuczne.

Dobrze gadasz.
Skąd wiesz ze jest ciekawą osobą skoro widzisz ją od 10 sekund?I tylko widzisz. Przecież ona nie jest głupia (lub czasem aż tak głupia :-) ) zeby się nie połapać ze to jest sztucznizna.
Lepiej mieć neutralny pretekst (nie personalny) i zachować odpowiednią mowę ciała.

niesmialek napisał(a):reszta że nie mają czasu...

Nie wiem w jakich sytuacjach zgadywałeś(czy szły/oglądały coś).
Jeśli panna ogląda ramki do obrazków w sklepie z gadżetami a ty swobodnie jakby nigdy nic, nie patrząc na nią zbliżysz się i zaczniesz rozmowę pytaniem na temat danego przedmiotu to nie ma chuja żeby powiedziała ci ze nie ma czasu :-> A jak stoisz jak lama wypatrując lasek i patrzysz na nią już od minuty i gdy przechodzi obok ciebie to podbiegasz z gadką,to sorry ale nie licz na nic.
Dziś właśnie byłem w kilku sklepach z pierdołami(jak wiadomo jutro 14) i zagadałem w ten sposób(z pytaniem o gadżet) kilka ciekawych pań.
Pozdrawiam.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez Badboy4 2012-02-14, 02:48

nie podniecajcie sie nr tel od laski! Nastepnie musi chciec sie z wami jeszcze spotkać, a po spotkaniu kolejne spotkania.Sam nr tel to za mało.Przez tel jej nie przelecisz.To tak samo jak przez monitor
Badboy4

Postprzez Tygryseks 2012-02-14, 09:46

Dużo zależy od mowy ciała, może wyglądałeś na spiętego. Poza tym ten tekst to raczej do dziewczyny, która stoi bądź siedzi. W tym momencie to wygląda tak że dziewczyna, która gdzieś idzie musi się zatrzymać i rozpocząć gadkę *uj wie z kim *uj wie o czym, jeżeli nie jesteś zajebiście atrakcyjny to nie masz szans. Lepiej wyjść od razu z directowym tekstem "Przepraszam muszę się zatrzymać, zazwyczaj nie zagaduje tak dziewczyn w centrach handlowych, ale dla Ciebie postanowiłem zrobić wyjątek, bo bardzo mi się spodobałaś i chciałbym Cię bliżej poznać, jestem Tygrysek" pewnie się przedstawi wtedy "Dżesika. Tak stawiałem Julia albo Dżesika. Czego szukasz Dzesiko? czegoś konkretnego czy przyszłaś tylko tak zobaczyć czy jest coś ciekawego?" coś tam coś tam dwa słowa o sobie i propozycja żeby usiąść na kawę albo wyciągnięcie numeru
Tygryseks

Pomógł/a: 17 razy

Powrót do Otwarcie - jak poderwać dziewczynę, która Ci się podoba