Cześć. Dziewczyna z pracy

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

Cześć. Dziewczyna z pracy

Postprzez paws1986 2012-01-07, 03:14

Spotykałem się z dziewczyną z pracy przez miesiąc ,ale gdy nie przyjechała na Sylwestra do mnie to ją olałem,a rzeczy działy się rok temu . W tym roku zaprosiła mnie na facebooka sama, przyjąłem ale chciałbym jeszcze raz z nią się spotkać tylko niewiem jak teraz zagadać ,bo w sumie to w ciągu poprzedniego roku 2011 miałem inne. Ale dziewczyna była wporządku ,tylko tyle że ją olałem i nie odzywałem się z tego powodu ze nie przyjechała, tłumaczyła mi się potem ,ale juz nie chciałem się spotykać. Teraz jakoś coś wróciło do mnie i chciałbym podjąć pierwszy krok pomóżcie mi jak potraficie.
Za pomoc z góry dziękuje.
paws1986

Pomógł/a: 0 razy

Re: Cześć. Dziewczyna z pracy

Postprzez Klakier 2012-01-07, 16:14

zadzwoń, zapytaj co u niej, powiedz, że fajnie byłoby się spotkać i się umów.
Klakier

Pomógł/a: 30 razy

Postprzez Bart00 2012-01-21, 12:23

A przed tym, to zastanów się czy ty naprawdę tego chcesz. Po co masz robić dziewczynie wyrzuty, gdy raz kolejny się na niej zrazisz .
Możliwe że będzie chciała się na Tobie odegrać, w taki sam sposób jak to Ty to zrobiłeś.

Zadzwoń, krótka na rzeczy rozmowa. Bez cudowania, kombinowania.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez Pablo Escobar 2012-01-22, 15:39

paws1986 napisał(a): tyle że ją olałem i nie odzywałem się z tego powodu ze nie przyjechała.

Walnąłeś focha bo dziewczyna z którą spotykałeś się miesiąc nie przyjechała na sylwestra?

Jak dla mnie jesteś spalony bo twoje zachowanie moze zostać odczytanie jako brak zdecydowania i pewności co do swoich działań.

Bart00 napisał(a):Możliwe że będzie chciała się na Tobie odegrać, w taki sam sposób jak to Ty to zrobiłeś.

Takie rzeczy to raczej tylko w gimnazjum.

paws1986 napisał(a):Teraz jakoś coś wróciło do mnie i chciałbym podjąć pierwszy krok pomóżcie mi jak potraficie.

I zapewne to usłyszysz od dziewczyny "Co się tak nagle o mnie przypomniało?", "Co się stało ze się odezwałeś?".

Moja rada to powiedzieć ze przeciez byliście świetnymi znajomymi i wspaniale spędzało się wam razem czas więc w sumie to głupota i dziecinada tak udawać ze się nie znacie.
Proponuje tez nie wracac do tego co się stało tylko po prostu zacząć odświezać znajomość małymi krokami, az w końcu dojedziecie do etapu kiedy sobie to wszytko na spokojnie wyjaśnicie, bez emocji uznajac ze ta sytuacja była porostu głupia i lepiej o niej zapomnieć.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy