Dawanie przyjemności!

Techniki seksualne, orgazmy, fantazje, wyobraźnia.

Re: Dawanie przyjemności!

Postprzez Nowy7 2011-11-23, 02:47

1. Jak zacząć rozmowę o seksie z kobietą?
Zawsze samo wychodzi, najlepiej porusz temat ciąży kogos z waszych znajomych czy cos, i wtedy mówisz o zabezpieczeniach ze mogli to czy tamto.. i ona z toba wtedy zacznie o tym rozmawiac i tak po kroczku do celu ;)

2. Jak wprowadzić w stan podniecenia kobietę?
Pierwsza sposób: podczas całowania sie na łozku, kanapie, itd. umiesc swoje udo miecy jej udami, i pocieraj delikatnie oraz równie delikanie przybliz do jej narządu płciowego (wtedy ona nie czai ze ty pobudzasz jej erogenne miejsca itd. a Ty masz tego swiadomosc) :D

3. Jak nie prosić kobietę o seks a sprawić aby ona sama go chciała?
Jak wyzej chlopaki mówili, trza mówic swojej kobiecie co by sie z nia robilo, gdzie, jak.. wyobraznia wtedy "szaleje" :p

4. Jak urozmaicenia seksualne preferujecie dla urozmaicenia życia seksualnego.
rózne miejsca, zabawki (po wczesnym uzgodnieniu), robienie odpowiedniego nastroju, albo odgrywanie scenek. Moj kolega mial sytuacje kiedy podczas stosunku jego dziewczyna nagle powiedziala "wyzywaj mnie kur** " był w szoku ale wazne zeby nie ograniczac partnera i siebie ;)

5. Jak sprawdzić aby kobieta zrobiła Ci laskę mimo, że do tej pory tego nie robiła.

To juz jest wyzsza szkoła jazdy :D Mozna sprobowac z minetka.. i wtedy jakos moze bedzie sie chciala odwdzieczyc ;)
Nowy7

Postprzez Pablo Escobar 2012-01-15, 17:03

Nowy7 napisał(a):5. Jak sprawdzić aby kobieta zrobiła Ci laskę mimo, że do tej pory tego nie robiła.

Co do tej kwestii u mnie zawsze był ten sam scenariusz.Od początku widziałem że dziewczyna chcę to zrobić ale nie chce wyjść na dziwkę która bierze do buzi już na początku znajomości.Dokładniej mówiąc wszystkie kobiety z jakimi byłem w łóżku lubiły uległość tylko wychodziło to z nich po jakimś czasie.
Żeby nabrały zaufania i swobody w łóżku pokazałem im że seks oralny to nic wielkiego i kiedy pierwszy zacząłem je pieścić oralnie zapaliło im się zielone światełko " On zrobił to pierwszy więc teraz już mogę, niby w ramach odwdzięczenia się". Po jakimś czasie kończyło się na tym ze już po minucie pocałunku same zjeżdżały na dół. ;-) Reasumując, należy wprowadzić taką atmosferę i stworzyć takie okoliczności żeby kobieta nie poczuła się jak dziwka lub jednonocna przygoda.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez Lucjusz 2012-01-19, 13:26

Chory jestem, i się nudzę to coś tam pobazgram ;-):

1. Jak zacząć rozmowę o seksie z kobietą?

Jestem osobą otwartą i zawsze rozmowa o seksie z kobietami przychodziła mi łatwo i po prostu o tym wspominałem zazwyczaj w stylu żartobliwym. Zauważyłem, że większość kobiet wręcz uwielbia ten temat. Czy to przyjaciółki, czy partnerka rozmowa otwarta i pokazanie, że nie jest to dla mnie temat tabu sprawiają, że są mi bardziej przychylne. Podczas późniejszej fazy podrywu świetnie to plusuje, pozwala na szybsze przełamanie bariery seksu oraz jego urozmaiceń ;-). No i ile frajdy jak i ogólnego podniecenia przy takich rozmowach nawet w kontekście żartu.

P.S Dzięki takiej otwartości, człowiek dowiaduje się wielu świetnych rzeczy na swój temat. Kiedy podczas jednej z takich rozmów, usłyszałem, że dana kobieta myśli o mnie podczas masturbacji delikatnie mówiąc: Obrosłem w piórka ;-).

2. Jak wprowadzić w stan podniecenia kobietę?

Oryginalny nie będę. Krótkie słowa, szeptane do ucha. Muskanie jej wewnętrznej strony ud. Jeżeli znacie swoje partnerki, ubiór który ją podnieca (np. w moim przypadku wystarczy, że ubiorę coś niebieskiego najlepiej jakiś sweter hehe).

3. Jak nie prosić kobietę o seks a sprawić aby ona sama go chciała?

Wprowadzić ją w stan podniecenia. Czasami, wystarczy jakoś ją ukierunkować i delikatnie zestresować ( :-)) myślą, że nie chcesz dziś się kochać. Przykładowo, jakiś czas temu powiedziałem swojej partnerce, że można by się sprawdzić i zobaczyć jak długo wytrzymamy bez seksu. Taki celibat określiłem 4 dniowy. Na początku mówiła, że nie ma problemu, że można spróbować. A w nocy, dosłownie nie wytrzymywała, i dawno tak świetnie się nie kochaliśmy ;-). Nikczemnie... :-D

4. Jak urozmaicenia seksualne preferujecie dla urozmaicenia życia seksualnego.

Znów nie będę nazbyt oryginalny. Kamasutra, ale takie pozycje które wam odpowiadają, najlepiej wspólnie coś tam zdecydować. Nowe miejsca, jak i "przedmioty" na których się kochacie (łóżko, komoda, sofa, fotel, krzesła, pralka he). Patent z zawiązywaniem oczu, kostką lodu itd.

5. Jak sprawdzić aby kobieta zrobiła Ci laskę mimo, że do tej pory tego nie robiła.

Popieram odpowiedź z góry: Najpierw samemu pokazać, że jest się na seks oralny otwartym poprzez rozmowę, jak i czynny ;-).
Lucjusz

Pomógł/a: 9 razy

Poprzednia strona