Dawanie przyjemności!

Techniki seksualne, orgazmy, fantazje, wyobraźnia.

Dawanie przyjemności!

Postprzez chez 2009-07-24, 14:54

Witam!

Chciałbym poruszyć temat seksu bo nie raz widzę, że nie którzy mają problemy z tym.

1. Jak zacząć rozmowę o seksie z kobietą?

2. Jak wprowadzić w stan podniecenia kobietę?

3. Jak nie prosić kobietę o seks a sprawić aby ona sama go chciała?

4. Jak urozmaicenia seksualne preferujecie dla urozmaicenia życia seksualnego.

5. Jak sprawdzić aby kobieta zrobiła Ci laskę mimo, że do tej pory tego nie robiła.

Mam swoje zdania na te pytania ale nie chce się rozpisywać bo każdy przeczyta oceni po sprawie. Chodzi o to aby każdy napisał odpowiedź (czyli własne przeżycia, sposoby, porażki) na te pytania. Tylko proszę o nie pisanie pojedynczych zdań. Pisać tak aby coś to dało temu kto to czyta.
chez

-#mod

Pomógł/a: 57 razy

Postprzez Justin 2009-07-24, 22:47

chez napisał(a):Jak zacząć rozmowę o seksie z kobietą?

Normalnie. Tzn. jeśli po raz pierwszy rozmowa schodzi na ten temat to w odpowiednim miejscu - tak żeby druga osoba nie krępowała się, że ktoś przechodzi, usłyszy itd.

Poza tym nie widzę jakichś większych wskazówek tutaj.

chez napisał(a):Jak wprowadzić w stan podniecenia kobietę?

To zależy od tego czy jest ubrana/rozebrana.

W pierwszej sytuacji:

- można zacząć rozmawiać o seksie, ale w kobiecy sposób - mówić o tym jak jej będzie dobrze, co będzie czuła, co będziesz z nią robił, jak będziesz to robił; to działa na ich bujną fantazję seksualną.

W drugiej sytuacji:

- pieszczoty
- delikatnie koniuszkami palców dotykać dziewczynę po brzuchu, plecach. Najlepiej robić jakieś 8, lub inne ciekawe wzorki, bardzo polecam plecy oraz wewnętrzną stronę ud. Niezwykle czułe miejsca.
- niesamowite efekty daje także całowanie CAŁEGO ciała kobiety (niesamowicie czuła jest wewnętrzna strona dłoni, ud [blisko pochwy i łechtaczki]).

chez napisał(a):3. Jak nie prosić kobietę o seks a sprawić aby ona sama go chciała?

Z doświadczenia:

- wprawiać ją w nastrój seksualny, poprzez pobudzenie jej fantazji (co opisywałem wcześniej)
- można również fizycznie - wziąć jej rękę tak by masowała Cię w wiadomym miejscu lub też samemu zacząć ją pieścić (chociażby przez spodnie).
- jak mam ochotę na nią, to jej mówię. To dla niej komplement, który sprawia, że sama chce seksu.

chez napisał(a):Jak urozmaicenia seksualne preferujecie dla urozmaicenia życia seksualnego.

1. różne miejsca (pokój, kuchnia, szatnia orlika [tego piłkarskiego :mrgreen: ], na łące, namiot, dach garażu)
2. różne pozycje
3. sytuacje z adrenaliną (kiedy ktoś może zobaczyć jak to robisz)
4. nagrywanie filmików, a następnie ich oglądanie. Na koniec je kasujemy.
5. Ciekawie jest też przy niektórych pozycjach robić to tak aby lustro było naprzeciwko - można spojrzeć na to z innej, ciekawej, perspektywy.
6. Robienie to pod wpływem chwili, bez żadnego planowania.

chez napisał(a):5. Jak sprawdzić aby kobieta zrobiła Ci laskę mimo, że do tej pory tego nie robiła.

A to pytanie raczej nie do mnie, bowiem jakoś do tej pory nie było oporów przed tym. Tym bardziej, że samemu lubię robić minetkę. Mówię, że mam ochotę na lodzika, że to jest bardzo przyjemne (dla mnie).
Bądź mężczyzną albo frajerem. Twój wybór.
Justin

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez chez 2009-07-25, 16:00

Na początek chciałem Ci podziękować za to, że jako pierwszy odważyłeś się odpisać na te pytania bo widzę, że inni albo nie mają pojęcia albo odwagi :-/

Justin napisał(a):Normalnie. Tzn. jeśli po raz pierwszy rozmowa schodzi na ten temat to w odpowiednim miejscu - tak żeby druga osoba nie krępowała się, że ktoś przechodzi, usłyszy itd.

Poza tym nie widzę jakichś większych wskazówek tutaj.

Zgadzam się z Tobą tutaj. Tylko nie które dziewczyny w ogóle nie rozmawiają ze swoimi facetami na temat seksu. Pamiętam, że moja była nigdy nie rozmawiała ze swoim poprzednim facetem o seksie. Dlatego jak facet zaczyna mówić o seksie to dla nie których kobiet jest to krępujące i nie wiedzą jak rozmawiać o seksie. Dlatego najlepiej jest mówić łagodnie i delikatnie o seksie aby jej ją trochę otworzyć. Najlepszy moment według mnie jest jak jesteśmy w łóżku i tulimy się i kobieta jest w lekkim stanie podniecenia. Jest to też kwestią wyczucia odpowiedniego momentu i atmosfery.

Justin napisał(a):To zależy od tego czy jest ubrana/rozebrana.

W pierwszej sytuacji:

- można zacząć rozmawiać o seksie, ale w kobiecy sposób - mówić o tym jak jej będzie dobrze, co będzie czuła, co będziesz z nią robił, jak będziesz to robił; to działa na ich bujną fantazję seksualną.

W drugiej sytuacji:

- pieszczoty
- delikatnie koniuszkami palców dotykać dziewczynę po brzuchu, plecach. Najlepiej robić jakieś 8, lub inne ciekawe wzorki, bardzo polecam plecy oraz wewnętrzną stronę ud. Niezwykle czułe miejsca.
- niesamowite efekty daje także całowanie CAŁEGO ciała kobiety (niesamowicie czuła jest wewnętrzna strona dłoni, ud [blisko pochwy i łechtaczki]).

Ale wiesz, nie zawsze jest tak, że kobieta sama z siebie się nie podnieci i trzeba ją wprowadzić w ten stan. Chodziło mi o tą pierwszą sytuacje głównie. I robię dokładnie to co Ty. Mówię jej co lubię jej robić, gdzie bym ją dotykał, co będę jej robił, że wtedy będzie z każdą minutą się czuć bardziej podniecona i gorąca. Najlepiej mówić to powoli, spokojnie i ja też szeptam jej do ucha to co będę jej robił a później delikatnie je przygryzam albo oblizuje.

W drugiej sytuacji, zawszę jeżdżę ręką delikatnie po jej ciele albo liże jej ciało koniuszkiem język. Coś takiego jak Ty to opisałeś.

Justin napisał(a):Z doświadczenia:

- wprawiać ją w nastrój seksualny, poprzez pobudzenie jej fantazji (co opisywałem wcześniej)
- można również fizycznie - wziąć jej rękę tak by masowała Cię w wiadomym miejscu lub też samemu zacząć ją pieścić (chociażby przez spodnie).
- jak mam ochotę na nią, to jej mówię. To dla niej komplement, który sprawia, że sama chce seksu.

Tylko tutaj chodziło mi o to abyś Ty tego nie robił tylko aby ona sama tego chciała. Ja zazwyczaj jak mam ochotę na seks w danym dniu to już od rana zacząłem ją wprowadzać w ten stan. Pisałem jakieś seksualne smsy (że myślę o jej słodkim ciałku, że chętnie bym je wylizał itp) i ona już zaczyna myśleć o tym. Później do niej za dzwonie i ponownie wspominam o seksie w czasie rozmowy. Wtedy zazwyczaj kobieta już wie co ją czeka i tylko czeka aż zacznę ją podniecać. Jeśli widzę, że już ma ochotę na seks (idzie to zauważyć) to wtedy drażnię się z nią. Wtedy dostaje szału i sama się na mnie rzuca mówiąc "Kochaj się ze mną". Zrobiłem tak 2-3 razy i później kobieta już sama mi mówiła, że "chodź się kochać" albo "mam dziś ochotę się kochać z Tobą". Musisz po prostu ją wprowadzić w świat seksu jeśli do tej pory tego nikt nie zrobił. Po nie raz jest tak, że w związku kobieta się tylko kocha z faceta i po sprawie. Jej było średnio (to jej pierwszy facet) ale ona myśli wtedy, że tak musi być i jest do tego przyzwyczajona. Osobiście właśnie tak miałem, że kobieta miała faceta przede mną i kochała się ze swoim facetem ale bardziej z myślą, że tak musi być bo w związku tak jest, i w ogóle mówiła, że nie myślała o seksie. Jak mnie poznała to jej myślenie zmieniło się o 180 stopni. Mówiła, że nie myślała, że są tacy faceci jak ja, że tak swobodnie mówią o seksie i bezpośrednio. Jak się zaczęliśmy kochać to później pytam się jej (na drugi dzień) jak jej było, co jej się nie podobało i możemy to wtedy poprawić. Jak mówiła, że było cudownie i że nie myślała, że seks może być taki przyjemny to lekkim szoku byłem, że tamten koleś był taki beznadziejny (on myślał, że było jej cudownie z nim, bo tak mi powiedziała, że on tak myślał). Dlatego na prawdę warto rozmawiać o seksie z partnerem bo to wiele ułatwia co trzeba jeszcze poprawić. Bo każdy ma inne wymagania i potrzeby.

1. różne miejsca (pokój, kuchnia, szatnia orlika [tego piłkarskiego :mrgreen: ], na łące, namiot, dach garażu)
2. różne pozycje
3. sytuacje z adrenaliną (kiedy ktoś może zobaczyć jak to robisz)
4. nagrywanie filmików, a następnie ich oglądanie. Na koniec je kasujemy.
5. Ciekawie jest też przy niektórych pozycjach robić to tak aby lustro było naprzeciwko - można spojrzeć na to z innej, ciekawej, perspektywy.
6. Robienie to pod wpływem chwili, bez żadnego planowania.

Tu robię to samo poza tym kręceniem :P. Robienie pod wpływem chwili i w miejscach że ktoś może zobaczyć są maksymalnie dla mnie podniecające.

Justin napisał(a):A to pytanie raczej nie do mnie, bowiem jakoś do tej pory nie było oporów przed tym. Tym bardziej, że samemu lubię robić minetkę. Mówię, że mam ochotę na lodzika, że to jest bardzo przyjemne (dla mnie).

Tu właśnie miałem taki przypadek (przypadek tej kobiety co wyżej opisałem). Ona nigdy nie robiła laski ani sama nie miała robionej minetki. Nawet piersi nie miała pieszczonych. To jak jej pokazałem jakie to jest przyjemne to sama chciała brać do buzi mojego penisa. Poprzedniemu facetowi tego nie robiła ale wystarczyło to z niej wydobyć. Nie zrobiła mi laski za pierwszym czy drugim seksem ale później sama chciała to zrobić.
chez

-#mod

Postprzez Jakub 2009-07-27, 22:51

Ad.1
Co do zaczynania rozmowy o seksie to trudno określić krok po kroku ale może na początku w formie żartu wspomnieć o pewnych sprawach. Ja osobiście zacząłem jak się pocałowaliśmy a mój penis jak to u zdrowych mężczyzn.... nie sposób było jej tego nie poczuć więc coś tam zażartowałem ;P Ale tak jak wyżej Justin pisał po prostu samo się robi :mrgreen:

Ad.2
Wprowadzić kobietę w stan podniecenia można, opowiadaniami, używając NlP chociażby. Rozmową o seksie, namiętnym całowaniem, z całowaniem zadbać żeby nie ograniczać się do ust, jest tyle miejsc, szyja, plecy nawet ramie i wiele, wiele innych ;). Moim zdaniem zależy to tylko od praktycznie własnej wyobraźni ;]

Ad.3
Najprostszy proces? Gdy już ją podniecisz tak, że widzisz że owszem chce tego i to bardzo, możesz jak to się mówi zepsuć atmosferę tzn. przerwać ją podniecać. Rzuci się na Ciebie i tyle. Ale szczerze mówiąc zawsze to ja wychodziłem z inicjatywą więc chętnie się dowiem jak inni mają na ten temat zdanie.

Ad.4
Wybierać przeróżne miejsca, może w miejscu gdzie ktoś może zobaczyć? Łąka, plaża w nocy jest naprawdę niesamowitym miejscem, kochaliście się kiedyś w błotku? POLECAM, potem wspólna kąpiel albo w jeziorze/ morzu/ wspólny prysznic i jest naprawdę ciekawie, samochód zaparkowany gdzieś gdzie są nieziemskie widoki, od czego jest maska samochodu? Od czego jest jego dach? ( Nie spadnijcie mi tylko ) W morzu też jest fajnie, na linii brzegowej kamyczki wcale nie przeszkadzają ^^

Ad.5 To wychodzi raczej po paru "razach" po prostu sama ma na to ochotę, po za tym zawsze możesz jej to powiedzieć. :-)
Jakub

Postprzez lomnica 2009-07-27, 23:01

myśle że to zależy konkretnie od każdej osoby.

chez, sądze że by dostać jakieś odpowiedzi na ten temat i pytania powinieneś przedstawić swoje odpowiedzi na nie a ludzie będą sie pod temat podpinać ponieważ zacznie sie dyskusja dlaczego tak a nie inaczej...
"Nie trać czasu dla kogoś, kto go dla Ciebie nie ma..."
lomnica

Pomógł/a: 4 razy

Postprzez chez 2009-07-27, 23:45

lomnica napisał(a):chez, sądze że by dostać jakieś odpowiedzi na ten temat i pytania powinieneś przedstawić swoje odpowiedzi na nie a ludzie będą sie pod temat podpinać ponieważ zacznie sie dyskusja dlaczego tak a nie inaczej...

Tylko ja już miej więcej dałem odpowiedzi w opisie postów Justina. Co jeszcze mam Ci opisać? Co konkretnie chcesz wiedzieć?

Albo skomentuj mnie posty i zadawaj konkretne pytania do tego co napisałem.

[ Dodano: 2009-07-28, 00:21 ]
Jakub napisał(a):Wprowadzić kobietę w stan podniecenia można, opowiadaniami, używając NlP chociażby

a co to jest NIP? Bo nie słyszałem o tym :)

Rozmową o seksie, namiętnym całowaniem, z całowaniem zadbać żeby nie ograniczać się do ust, jest tyle miejsc, szyja, plecy nawet ramie i wiele, wiele innych ;) . Moim zdaniem zależy to tylko od praktycznie własnej wyobraźni ;]

Jeśli chodzi o pocałunki to zauważyłem też, że podczas całowania, możesz ją mocniej podniecić rękami. W jednym przypadku miałem tak, że jak się całowałem z kobietą to mocno ręką pocierałem jej głowę i włosy. Wtedy jeszcze mocniej "łapczywiej" mnie całowała jak to robiłem i coraz ciężej oddychała. W innym przypadku też miałem tak, że kobietę podniecało podczas całowania jak mocno jej ramiona i plecy przyciskałem do siebie i jeździłem po nich rękami. A w jeszcze innym wypadku jak chwytałem ją za pośladki ugniatając je, i kierowałem nimi tak aby kobieta jeździła po moim penisie. Więc to zależy od kobiety, co ją bardziej podnieca podczas pocałunków. Kwestia tylko zauważenia co ją kręci.

Najprostszy proces? Gdy już ją podniecisz tak, że widzisz że owszem chce tego i to bardzo, możesz jak to się mówi zepsuć atmosferę tzn. przerwać ją podniecać. Rzuci się na Ciebie i tyle. Ale szczerze mówiąc zawsze to ja wychodziłem z inicjatywą więc chętnie się dowiem jak inni mają na ten temat zdanie.

Tutaj to zależy od kobiety. Nie które same się potrafią podniecić a nie którym trzeba to pokazać. Jeśli kobieta nie miała dobrego seksu przed Tobą to trudno będzie jej zabierać ochotę, dlatego na początku musisz Ty to robić. Jeśli będzie jej cudownie z Tobą to z czasem sama z siebie będzie nabierała ochoty na to. Jeśli natomiast nadal będzie taka to widocznie coś jest nie tak i warto wtedy o tym szczerze pogadać.

Jakub napisał(a):Wybierać przeróżne miejsca, może w miejscu gdzie ktoś może zobaczyć? Łąka, plaża w nocy jest naprawdę niesamowitym miejscem, kochaliście się kiedyś w błotku? POLECAM, potem wspólna kąpiel albo w jeziorze/ morzu/ wspólny prysznic i jest naprawdę ciekawie, samochód zaparkowany gdzieś gdzie są nieziemskie widoki, od czego jest maska samochodu? Od czego jest jego dach? ( Nie spadnijcie mi tylko ) W morzu też jest fajnie, na linii brzegowej kamyczki wcale nie przeszkadzają ^^

Na plaży jest wspaniale się kochać. Przy zachodzącym słońcu. Jedyny problem to piasek który nieraz wchodzi tam gdzie nie powinien. Bardzo podniecający dla mnie był też seks w pracy na biurku albo na kobieta siedzi na Tobie, opiera się o biurku i dodatkowo możesz jej piersi wtedy pieścić podczas stosunku.

Poruszyłem ten temat ponieważ uważam, że seks jest ważny w związku i jeśli jest on cudowny to też jest lepiej w związku. Niestety taka jest prawda. Wiadomo, że nie jesteś w tym doświadczony to nie będzie najlepiej na początku, ale jak to mówiła moja koleżanka wszystkiego idzie się nauczyć. Zapytałem się jej raz co zrobi jak okaże się, że jej facet będzie słaby w łóżku, to powiedziała "To go nauczę". Więc nie warto się bać. Jeśli się kochacie to na pewno druga strona zawsze pomoże bo w sumie to też jest w jej interesie :-P

Jeśli natomiast kochacie się z kobietami bez miłości to już musicie już wiedzieć o co chodzi bo kobiety po słabym seksie już do Was nie wróci :-/ A jeśli chodzi o "suki" to już na pewno musicie dobrze je zaliczyć.

Kobiety nie raz mówią, że długość penisa nie ma znaczenia dla niej. Gówno prawda! Wiadomo, żeby nie był jakiś gigant ale żeby był duży (20cm MAX). Bo mówienie że może być mały ale żeby wiedział co robić to takie połowiczne jest. Lepiej jest mieć małego i wiedzieć jak go użyć niż mieć dużego i nie wiedzieć co nim zrobić. Idealnie dla kobiety jest jak penis jest duży i jak facet wie jak go użyć. Ja tam nie narzekam na rozmiar i jak nie raz kobieta mi mówiła, że wielkość dla niej nie ma znaczenia a później jak zobaczyła mojego penisa to jakoś zmieniła zdanie.

Musisz się też dowiedzieć (jeśli nie umiesz wyczuć) czy kobieta jest w łóżku dominująca czy uległa. Jeśli dominująca to szuka tzw posłusznego chłopaka w łóżku. Jeśli uległa to Ty musisz ją prowadzić i mówić jej co ma robić bo ona sama nic nie wymyśli. Spotkałem się też z takim typem który czeka, aż sam ją zdominujesz, pokażesz jej że Ty rządzisz w seksie. Ona też jest kreatywna i dużo umie ale Ty musisz być ponad nią bo inaczej jej nie zadowolisz kompletnie.

Jest też kwestia odnoszenia się do kobiety podczas seksu. Zazwyczaj jest tak, że jak kobieta lubi ostry seks i to skrośne teksty lubi (nie będę przytaczał bo każdy chyba we o co chodzi). Natomiast jeśli kobieta lubi delikatny i namiętny seks to raczej trzeba mówić delikatnie typu: Cudowna jesteś, cudownie mi jest z Tobą, pragnę Cię itp. Chodzi o to aby mówić 2-3 słowa i starczy bo tu nie mamy gadać tylko robić. Jest też kwestia skąd wiedzieć czy kobieta lubi ostro czy delikatnie. To zależy też od charakteru kobiety. Jak umie się ostro zachować w pewnych sytuacjach to lubi nieraz tak a nieraz tak. Jeśli jest grzeczna, spokojna i normalna to lubi ostro. Nie zawsze tak jest ale zazwyczaj. Trzeba też mieć trochę wyczucia. Jeśli go nie masz to ją zapytaj! Na pewno się nie obrazi a będziesz miał pewność, że tak właśnie dasz jej przyjemność, i nie będziesz miał w głowie pytań jak się z nią kochać.

Wszystko to co opisałem, bazuje na własnych doświadczeniach i obserwacji. Jeśli macie swoje to podzielcie się z nami. :mrgreen:
chez

-#mod

Postprzez Jakub 2009-07-28, 00:38

Ja pamiętam mój pierwszy raz, dla niej był tym samym czyli tym pierwszym. Przed seksem powiedziałem jej że to będzie mój pierwszy raz, to naprawdę znacznie ułatwia sprawę pozbędziecie się oporów jeśli jakieś mieliście i nie będziecie tak się stresować. Komunikacja, komunikacja.... i?
Tak, komunikacja.

Co do długości.... 20 cm w zupełności wystarcza :mrgreen:

A i pamiętajcie pewną sprawę którą faceci zwykle pomijają bo są leniwymi dupkami. Mianowicie po seksie gdy już leżycie obok siebie Bosko zmęczeni, zamiast zasypiać wytrzymajcie jeszcze kilkanaście minutek. To jest najlepszy moment na rozmowę z kobietą co było fajne a co się nie podobało tak i Tobie, tak i jej. To też doskonały moment na czułe słówka i przytulenie. To tak niewiele a dla kobiety to bardzo ważne.

Pojawiła się tam literówka chodziło mi oczywiście o NLP ;P

ps: Kochanie się na fortepianie też jest fajnym przeżyciem :-P
Jakub

Postprzez chez 2009-07-28, 08:21

Jakub napisał(a):A i pamiętajcie pewną sprawę którą faceci zwykle pomijają bo są leniwymi dupkami. Mianowicie po seksie gdy już leżycie obok siebie Bosko zmęczeni, zamiast zasypiać wytrzymajcie jeszcze kilkanaście minutek. To jest najlepszy moment na rozmowę z kobietą co było fajne a co się nie podobało tak i Tobie, tak i jej. To też doskonały moment na czułe słówka i przytulenie. To tak niewiele a dla kobiety to bardzo ważne.

Wiesz tutaj to już zależy bardzo od kobiety! Nie które to lubią a nie które nie. Ja zazwyczaj pytam na drugi dzień jak jej było ze mną. Czułe słówka i przytulenie to tak. Szczególnie to drugie.
chez

-#mod

Postprzez toch88 2009-07-28, 10:01

dobra a teraz powiedzcie mi jak to jest z dziewczyną która nawet się całować nie potrafiła musiałem ją tego uczyć ?? jak z nią postępować hmm bo mi się wydaje że ona nie śmiała jest ale tutaj powinienem bardziej w jej ciekawość uderzyć?

chyba żaden chłopak jej nawet piersi nie dotknął no coś tam raz wspominała o brzuchu.

czy taką dziewczynę można wprowadzić w stan seksualny skoro ona nigdy wcześniej nie miała stosunku?

ja mam na przykład z nią opory żeby wziąć jej rękę i położyć u mnie ... zawsze to wychodziło samo a tutaj muszę ją naprowadzić podpowiecie?
everything what i am need - beatport
toch88

Postprzez chez 2009-07-28, 10:25

toch88 napisał(a):dobra a teraz powiedzcie mi jak to jest z dziewczyną która nawet się całować nie potrafiła musiałem ją tego uczyć ?? jak z nią postępować hmm bo mi się wydaje że ona nie śmiała jest ale tutaj powinienem bardziej w jej ciekawość uderzyć?

chyba żaden chłopak jej nawet piersi nie dotknął no coś tam raz wspominała o brzuchu.

czy taką dziewczynę można wprowadzić w stan seksualny skoro ona nigdy wcześniej nie miała stosunku?

ja mam na przykład z nią opory żeby wziąć jej rękę i położyć u mnie ... zawsze to wychodziło samo a tutaj muszę ją naprowadzić podpowiecie?

Z taką kobietą to musisz obchodzić się bardzo delikatnie. Jeśli ona Cię nie pokocha to nie masz szans! Jeśli to zrobiła to masz z górki ;-) . Bo są też takie dziewice co bardzo chcą to zrobić tylko po to aby z nimi nie być. Ale Twój przypadek to chyba nie jest taki a wręcz odwrotnie tak?

Zależy też jak długo jesteście razem? Czy Cię kocha?

Miałem i obecnie mam taki przypadek jak piszesz. To samo z siebie nie wyjdzie! Ty musisz jej pokazać co jest podniecająca i jej to dać. Bo ona skąd ma to wiedzieć? Jak całujesz się z nią to dotykaj ją po jej ciele i powiedz jej aby ona dotykała Twojego. Ty musisz ją wprowadzić w świat seksu. Jak? Rozmawiaj z nią. Mów jej też co będziesz jej robił. Zapytaj się czy w ogóle myśli o seksie. Musisz być bardzo delikatny i za mocno nie cisnąć. Z dziewicami za zazwyczaj się długo czasu traci na rozpoczęcie seksu dlatego jakoś za nimi nie przepadam. Musisz też nastrój zrobić. Muzyka, przyciemnione światło i ja używam jeszcze świece zapachowe. Na początek pieść się nią dotykaj jej pupy, piersi przez ubranie. Później stopniowo podkręcaj i będzie cała Twoja.

Nikt nie myśli o tym czego nie zna. Na pewno w jakimś stopniu wyobrażała sobie swój pierwszy raz (zapytaj ją o to, niech Ci opowie a wtedy sama się w taki stan wprowadzi).
chez

-#mod

Postprzez toch88 2009-07-28, 10:36

dziewczyna jest strasznie skrępowana (znaczy była) ona się boi mówić o swoich uczuciach

ostatnio jej napisałem coś takiego:
widzę że coś cie trapi że chcesz mi coś powiedzieć, ale że boisz się że ja Tobie ucieknę
ONA:
powinieneś zostać terapeutą, ja nie chce znowu płakać i tak wiesz naprawdę dużo ...

wiecie co ja ją czytam jak otwartą książkę po prostu wiem o niej wszystko ...

jakieś smyranie jest po cipce widać że ją to strasznie robi aż ją wygina ona jest seksualna ale ma pewne opory gdyż jej przyrodnia siostra zaszła w ciąże właśnie w jej wieku...

wiem że mnie kocha nie musi mi tego mówić, z resztą jak wspomiałem wcześniej boi się tego ... wie że ja się tak łatwo nie zakochuje po drugie jesteśmy ze dwa miesiące dopiero ... Będzie wyjazd pod namioty to się zobaczy ;]

[ Dodano: 2009-07-28, 10:38 ]
hmm jak raz zaproponowałem żeby może się odwdzięczyła to ona nie wiedziała co zrobić miała taką minkę jakby miała się zaraz popłakać ;/ więc dałem jej spokój hmm błąd ?? wydaje mi się że chciała się odwdzięczyć tylko nie wiedziała jak ... a ja to zjebałem trochę
toch88

Postprzez chez 2009-07-28, 10:43

No z tą siostrą to rzeczywiście nie ciekawie. W sumie ją rozumiem.

jakieś smyranie jest po cipce widać że ją to strasznie robi aż ją wygina ona jest seksualna ale ma pewne opory gdyż jej przyrodnia siostra zaszła w ciąże właśnie w jej wieku...

No to człowieku jednak jest normalna :mrgreen: I wtedy właśnie mówisz jej mówić czułe słowa. Powiedz, że ją kochasz, że jest cudowna, jedyna w swoim rodzaju itp. Niech czuje komfort emocjonalny z Tobą.

Moja obecna też miała problemy z wyrażaniem swoich uczuć ale jej wytłumaczyłem, że musi się tego nauczyć i ma to robić!! No i jakoś umiała się nauczyć i teraz jest już ok. A jak Ci zacznie marudzić, że ona nie umie, ona jest inna, to ja zrobiłem tak: takim stanowczym tonem jej powiedziałem, że mi się nie podoba taka jej postawa i ma ją zmienić i nie odzywałem się do niej aż sama nie zrozumiała tego i nie odezwała się pierwsza.

[ Dodano: 2009-07-28, 10:46 ]
toch88 napisał(a):hmm jak raz zaproponowałem żeby może się odwdzięczyła to ona nie wiedziała co zrobić miała taką minkę jakby miała się zaraz popłakać ;/ więc dałem jej spokój hmm błąd ?? wydaje mi się że chciała się odwdzięczyć tylko nie wiedziała jak ... a ja to zjebałem trochę

No to trzeba było ją prowadzić, wziąć jej rękę i niech dotyka Ciebie tak gdzie chcesz, powiedzieć jej co ma robić i niech to zrobi. I jak to robi to mów, że Ci dobrze i cudownie to robi to ją to bardziej ośmieli. Ty nie masz jej dawać poleceń tylko pokazywać jej co chcesz. No musisz ją nauczyć seksu. Jeśli nie masz cierpliwości to odpuść ją bo zamęczysz się.

Z tym wyrażaniem uczuć to ja zawsze robię tak, że jak już podczas spotykania się z kobietą wyznaje takie delikatne uczucia (myślę o Tobie, tęsknie za Tobą) i wiem czy umie to robić czy nie. Moja obecna nawet tego nie umiała, ale już jej to wbijałem w głowę podczas spotykania się. Ty przespałeś widocznie ten okres więc masz 2 razy więcej teraz roboty.
chez

-#mod

Postprzez toch88 2009-07-28, 22:40

:roll: nie na szczęście tak źle nie jest jak się Tobie wydaję, bo wale jej carpet diem i optymizm po prostu zrobiłem już tak ze ona wierzy w siebie mówię że cenie sobie wartościowe dziewczyny i uważam że ona taką jest wcześniej było to poparte czynami oczywiście.

Dziewczyna jest dobra ma chyba ochotę na seks i mam ciekawy plan bo ona bardzo lubi słodkie dlatego taki ładny piknik na dzaiłeczce a potem do altanki to się przeniesie tam już bedzei z górki po prostu chciałbym zbudować tak luźną atmosferę jak to tylko możliwe że ona by się czuła swobodnie nawet.

No to trzeba było ją prowadzić, wziąć jej rękę i niech dotyka Ciebie tak gdzie chcesz, powiedzieć jej co ma robić i niech to zrobi. I jak to robi to mów, że Ci dobrze i cudownie to robi to ją to bardziej ośmieli. Ty nie masz jej dawać poleceń tylko pokazywać jej co chcesz. No musisz ją nauczyć seksu. Jeśli nie masz cierpliwości to odpuść ją bo zamęczysz się.

hmm a jak się zachować jeśli odmówi ? chłodnik chyba jest nie na miejscu , chociaż wydaje m mi sie ze ona i tak wcała w strachu przecież jak jej za pierwszym razem stanik zdem to myślałem że jej serce wyskoczy tak łomotało ? jak ją rozluźnić??
toch88

Postprzez chez 2009-07-29, 14:57

toch88 napisał(a):hmm a jak się zachować jeśli odmówi ? chłodnik chyba jest nie na miejscu , chociaż wydaje m mi sie ze ona i tak wcała w strachu przecież jak jej za pierwszym razem stanik zdem to myślałem że jej serce wyskoczy tak łomotało ? jak ją rozluźnić??

Jak odmówi to że ok, rozumiesz i uśmiechnij się! Nie możesz jej pokazać, że jesteś zawiedziony tym!! Chłodnik na pewno nie! Wręcz przeciwnie! Skoro nie chce oznacza to, że za mało pewnie się z Tobą czuje! Przystopuj trochę. Musisz ją jeszcze bardziej rozkochać w sobie! Nie pokazuj, że seks jest najważniejszy! No stary tak to jest z dziewicami (bez urazy ;-) )!
chez

-#mod

Postprzez Amanseo 2009-08-10, 01:17

Jakub napisał(a):plaża w nocy jest naprawdę niesamowitym miejscem

Jakub napisał(a):W morzu też jest fajnie, na linii brzegowej kamyczki wcale nie przeszkadzają ^^

Popieram w całej rozciągłości :D

toch88 napisał(a):widzę że coś cie trapi że chcesz mi coś powiedzieć, ale że boisz się że ja Tobie ucieknę
ONA:
powinieneś zostać terapeutą, ja nie chce znowu płakać i tak wiesz naprawdę dużo ...

Twoja kwestia moim zdaniem nie na miejscu ;) szczególnie o tej ucieczce. Bo jak byś z góry zakładał, że ona właśnie tak pomyśli :->

toch88 napisał(a):hmm jak raz zaproponowałem żeby może się odwdzięczyła to ona nie wiedziała co zrobić miała taką minkę jakby miała się zaraz popłakać

Najlepiej niech to wyjdzie od niej. Wtedy i ty i ona będziecie czuć sie swobodnie i komfortowo ;-)

toch88 napisał(a):hmm a jak się zachować jeśli odmówi ?

Przyjmij to na luzie i zmień temat. Możesz zostać przy seksie oczywiście, ale jak widzisz, że jest speszona nakieruj rozmowę na inny tor ;]

PS. Jestem tu nowy, więc nie wiem czy odpowiadanie na posty innych jest słuszne bez wcześniejszego odpowiedzenia na te 5 punktów :) Jak popełniłem błąd to przepraszam ;-)
...
Amanseo

Następna strona