ZANIM ZAPYTASZ: ARTYKUŁY UNCLE UWOSZUKAJBLOG UNCLE UWODOWNLOAD

Forum Sztuka Uwodzenia Strona Główna

Demonic Confidence - Demoniczna Pewność Siebie
Autor Wiadomość
FisCHeeR 

Informacje:

Profil:
Imię: Tomasz
Wysłany: 2008-09-01, 11:22   Demonic Confidence - Demoniczna Pewność Siebie

DC - Demonic Confidence oznacza Demoniczną Pewność Siebie.

W DC ukazane są misje jakie trzeba wykonać w ciągu poszczególnego dnia.

UWAGA !!! KAŻDY, KTO ZAMIERZA W PRZYSZŁOŚCI ROBIĆ DEMONIC CONFIDENCE, NIECH NIE CZYTA TEGO, CO BĘDZIE ZAWARTE PONIŻEJ ! WEDŁUG PROGRAMU NAJEFEKTYWNIEJSZY TRENING BĘDZIE WYŁĄCZNIE WTEDY, GDY NIE WIEMY, CO NAS CZEKA NASTĘPNEGO DNIA. JEŚLI CHCESZ ZACZĄĆ MISJE TERAZ - CZYTAJ TYLKO TO, CO DOTYCZY DNIA, W KTÓRYM AKTUALNIE ROBISZ MISJE

Demonic Confidence PL by Archer Sloan

DZIEŃ 1

MISJA PRAKTYCZNA: Przez 30 minut podchodzimy do kobiet (PRZYNAJMNIEJ 1 NA MINUTE), bez zegarka, bez komórki, pytamy się o to, jaka jest godzina. Pytamy się łącznie przynajmniej 30 kobiet. Dla tych, którzy boją się podejść do kobiet, albo w ogóle boją się podejść nawet w takim celu : podchodźcie do każdego. (robimy to przez 30 min, godzinne, półtora, dwie - ALE NIE WIĘCEJ).

Po zrobieniu pierwszej misji, mamy napisać wszystkie bariery, które nam towarzyszyły podczas robienia misji (listę tą należy aktualizować). Lista ta będzie potrzebna później - będziemy się starali wyeliminować każdy z wymienionych tam excusów.

DZIEŃ 2

MISJA PRAKTYCZNA: Podchodzimy do przynajmniej 30 kobiet z widocznym zegarkiem, albo komórka w ręce.

Uzupełniamy listę o wszystkie możliwe bariery, jakiem możemy napotkać podczas podejścia, jak i przy samych rozmowach z kobietami.
W liście, przy każdej z tych barier odpowiadamy na pytanie : "dlaczego tak myślę?", oraz "przed czym mnie to powstrzymuje?".
Robimy druga listę, w której opisujemy, jakim jesteśmy według tej pierwszej listy człowiekiem.

DZIEŃ 3

MISJA PRAKTYCZNA: Podchodzimy do przynajmniej 30 kobiet, które są w parze z jakimś facetem, z widocznym zegarkiem/komórką w ręce, i pytamy o godzinę.

Wypisujemy nasze przekonania wobec kobiet.

DZIEŃ 4

MISJA PRAKTYCZNA: Pytamy się przynajmniej 30 kobiet o pocztę.

Do listy, gdzie zapisaliśmy nasze bariery, przy każdym podpunkcie piszemy, jak chcemy się jej pozbyć.
Piszemy listę z wszystkimi przekonaniami, których nie posiadasz, a chcesz osiągnąć, gdy rozmawiasz albo podchodzisz do kobiety.
Bazując się głównie na tej liście, spisujemy wszystkie cele, zachowania, przekonania, i zamiary, które chcemy osiągnąć robiąc ten kurs (musimy być świadomi tego, co chcemy osiągnąć).

DZIEŃ 5

MISJA PRAKTYCZNA: Podchodzimy do przynajmniej pierwszych 30 kobiet i mówimy jakiś "nieseksualny" komplement.

Najpierw robimy listę, która nam uświadomi, że nasze bariery są zupełnie nieuzasadnione, i lista, którą zrobiliśmy wczoraj prezentuje dużo sensowniejsze argumenty

DZIEŃ 6

MISJA PRAKTYCZNA: Wbijając sobie uczucie do głowy "strach" pytamy się 30 kobiet o pocztę.

Patrząc na listę "co nasze bariery mówią o nas", do każdej z rzeczy tam opisanych tworzymy afirmację w stylu "zmieniam moje przekonanie, że ...(cecha)...
Bierzemy dodatkowe 30 min i używamy afirmacji podczas misji : “możesz u siebie wzbudzić absurdalny strach, kiedy tylko chcesz".
Zapisujemy nasze doświadczenia ze strachem.

DZIEŃ 7

MISJA PRAKTYCZNA: Pytamy się 30 kobiet o czas, wyobrażając sobie gorący, pasjonujący, namiętny seks z nimi.

Bierzemy dodatkowe 30 min i pytamy się, tak jak poprzednio o czas stosując afirmację : "czujesz się na prawdę pobudzony pytając kobiety o czas".
Zapisujesz swoje doświadczenia z pożądaniem : obrazy, uczucia, dźwięki.

DZIEŃ 8

MISJA PRAKTYCZNA: Podchodzimy do 30 kobiet z pytaniem o pocztę/czas, czy z komplementem, wywołując przy tym uczucie podniecenia.

Po zrobieniu ćwiczenia bierzemy dodatkowe 30 min, i robimy te ćwiczenie stosując afirmację:"czuję wielkie Podniecenie, kiedy podchodzę do kobiety".
Zapisujemy nasze doświadczenia z Podnieceniem.

DZIEŃ 9

MISJA PRAKTYCZNA: Podchodzimy do kobiet zmieniając w sobie te 3 stany tak długo, aż dojdziemy do wniosku, ze nie ma właściwie miedzy nimi żadnej różnicy.

Piszemy grafik postępów i zmian, które w nas nastąpiły.

DZIEŃ 10

MISJA PRAKTYCZNA: Podchodzimy do 30 kobiet nie ukazując żadnych emocji, i nie robiąc sobie żadnych nadziei.

Zapisujemy zmiany, jakie się pojawiły w naszym oryginalnym celu.
Zapisujemy nowe bariery.
Zapisujemy zmiany naszych przekonań wobec kobiet.
Piszemy nowe afirmacje bazując się na tych trzech nowych listach.

DZIEŃ 11

MISJA PRAKTYCZNA: Idziemy do miejsca, gdzie będziemy narażeni na przebywanie wśród atrakcyjnych kobiet, i przez dwie godziny nie zwracamy na nie uwagi.

Robimy afirmacje do dzisiejszej misji.

DZIEŃ 12

MISJA PRAKTYCZNA: Idziemy zjeść najbardziej obrzydliwe danie, jakie na oczy widzieliśmy.

Robimy afirmacje do dzisiejszego dnia.
Koniec z masturbacją i filmami erotycznymi.

DZIEŃ 13

MISJA PRAKTYCZNA: Idziemy do miejsca gdzie znajdują się atrakcyjne kobiety (najlepiej do klubu striptizowego) i olewamy wszystkie kobiety na sali.

Robimy afirmację do dzisiejszego dnia.

DZIEŃ 14

MISJA PRAKTYCZNA: Podchodzimy do kobiet przez 30min do 2 h wyobrażając sobie, ze nie pociąga nas seksualnie.

Od teraz notujemy wszystkie zmiany, jakie u nas zaszły (porównanie z początkiem).
Robimy nowa sekcje w dzienniku, gdzie notujemy wszystkie rozwiązania pozwalające nam przebrnąć przez kolejne dni.
Bierzemy dodatkowe 30 min na afirmacje.

DZIEŃ 15

MISJA PRAKTYCZNA: Idziemy do kawiarni, później do miejsca gdzie nie sprzedają kawy, i pytamy się kobiet, czy by nie miały ochoty się z Tobą napić kawy. Jeśli się zgodzi - odmawiamy.

DZIEŃ 16

MISJA PRAKTYCZNA: Idziemy do kawiarni, i pytamy się kobiet, czy nie miałyby ochoty się napić z nami kawy tak długu, aż jakaś się zgodzi. jeśli sie zgodzi, pijemy z nią kawę, prowadząc rozmowę na stopie koleżeńskiej, po czym odchodzimy.

DZIEŃ 17

MISJA PRAKTYCZNA: Pytamy się atrakcyjnych kobiet o kawę aż do momentu, gdy któraś sie zgodzi. Idziemy z nią na kawę, tylko tym razem pokazujemy jej nasze zainteresowanie.

DZIEŃ 18

MISJA PRAKTYCZNA: Podchodzisz do kobiet mówiąc im wprost, że Ci się podobają, i chcesz je lepiej poznać. Minimum 30 podejść.

DZIEŃ 19

MISJA PRAKTYCZNA: Przez cały dzień pytasz się wszystkich kobiet, czy nie chciałyby z tobą uprawiać teraz gorący, namiętny sex, jeśli powiedzą nie, proponujesz im inny termin.

DZIEŃ 20

MISJA PRAKTYCZNA: Przechodzisz wszystkie ćwiczenia od pierwszego do 19 jeszcze raz. Za każdym razem zarzucasz sobie odpowiednie afirmacje. Robisz łącznie 3 cykle.

DZIEŃ 21

MISJA PRAKTYCZNA: Zastanów się, jak mocno się zmienił twój cel od pierwszej misji, jeśli to konieczne wprowadź nowy i zacznij go realizować
-zastanów się, jakie kiedyś były, a jakie są teraz twoje przekonania na temat kobiet
-zastanów się, jakie bariery jeszcze stoją na twojej drodze, i staraj się je wyeliminować
-zacznij wypracowywać swój własny styl, z którym będziesz się czul komfortowo
-zacznij wprowadzać swój styl w życie, testując dzisiaj pierwsza rzecz na 30 kobietach.

matrix_blue 

Informacje:

Profil:
Imię: Wojtek
Wysłany: 2008-10-20, 01:18   

Dobre - polecam :)

mmartinos11 
niedostępny

Informacje:

Profil:
Mój Field Raport: 1115
Wysłany: 2008-10-20, 14:22   

fajne, ciekawe, napewno sie przyda :)

Alexa 
you can hate Me now

Pomogła: 26 razy
Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-10-20, 14:29   

Fajne , fajne i na pewno skuteczne. Ale nie mozna oszukiwac ;-) Pewnie i tak wiekszosc nie wytrwa do konca i nie zrobi tego wszystkiego , a podejrzewam ze mialoby to swietne efekty.

dancian 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-10-20, 18:04   

Ja jako że jestem początkujący postaram się dotrwać do końca i jak mi się uda to na pewno napiszę jak na mnie wpłynęło.

ps na pewno nie będę oszukiwać

Alexa 
you can hate Me now

Pomogła: 26 razy
Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-10-20, 18:05   

O to czekam z niecierpliwoscia na sprawozdanie "po" :mrgreen:

Inve 

Informacje:

Profil:
Imię: Piotrek
Wysłany: 2008-10-20, 19:37   

Tak, w materiale brakuje wstępu, nie jest on potrzebny ale by się przydał. Ale jak by ktoś miał oryginalną wersję audio, w języku angielskim, byłoby miło. Przydała by się jeszcze po polsku dla kumpla.

W przyszłym tygodniu zaczynamy z kumplem wykonywać zadania.
Mówicie, że dobre, ale jedyną osobą która "miała prawo" to przeczytać była Alexa.

Nie czytaj póki nie wykonasz! Nie możesz mieć zbyt wiele czasu do namysłu.!

Pozdrawiam, Piotrek

Wiesz co Cię ogranicza?
Ty sam!

Terror. 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-11-17, 21:13   

Dupa ;p czytam o 21:10 nigdzie już nie ide xD od jutra zaczne ;P pobawie sie to z tą godziną :D , ciekawe co jest potem ;]

Flame 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-11-17, 21:40   

No to jazda! Pierwszy dzien za mna, nic specjalnego :-P Ale przeczytalem tez ostatni, z tego co widze, progresja ostra bedzie, jezeli to ma sie zrobic w 19 dni :D

Flutter 
Pick Up Artist

Informacje:

Profil:
Imię: Leszek
Mój Field Raport: 655
Mój Dziennik: 1347
Wysłany: 2008-11-18, 14:52   

Flame napisał/a:
Ale przeczytalem tez ostatni, z tego co widze, progresja ostra bedzie, jezeli to ma sie zrobic w 19 dni :D

A widziałeś fragment o nie czytaniu tego co będzie dalej?

BTW, mam w planie to przejść :)

Podryw to gra dla ludzi.

Bycie PUA to nie wyuczone regułki i teksty. Bycie PUA to lifestyle!

Flutter - This is what i am doing to womens.

Flame 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-11-18, 20:02   

Przeczytalem pierwszy i ostatni :-P

[ Dodano: 2008-11-18, 20:13 ]
Nie za bardzo rozumiem dnia czwartego, mamy sie zapytac o e-mail? :-D

Flutter 
Pick Up Artist

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-11-18, 20:44   

Flame napisał/a:
Nie za bardzo rozumiem dnia czwartego, mamy sie zapytac o e-mail?

To prowokacja czy faktycznie przeczytałeś 4 dzień?

Podryw to gra dla ludzi.

Mystyc 

Informacje:

Profil:
Imię: M*****
Wysłany: 2008-11-18, 20:45   

Leszek napisał/a:
To prowokacja czy faktycznie przeczytałeś 4 dzień?

Leszek a niech sobie i przeczyta calosc przeciez to jego sprawa jest... nie zawsze nalezy sie trzymac reguł ....

Flame 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-11-19, 17:38   

Czemu prowokacja? A moze tak jutro mam czwarty dzien? niemozliwe :-P ?

I nie wiem co mam zrobic do konca

Flutter 
Pick Up Artist

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-11-19, 18:12   

Flame napisał/a:
Czemu prowokacja? A moze tak jutro mam czwarty dzien? niemozliwe :-P ?

I nie wiem co mam zrobic do konca

A nie wiem, tak jakoś jednego dnia napisałeś, że przeczytałeś pierwszy i ostatni a 11 minut później, że nie wiesz o co chodzi w 4 dniu.

Podryw to gra dla ludzi.

Odpowiedz do tematu