dwie kobiety i brak winga

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

dwie kobiety i brak winga

Postprzez badboy4 2012-02-13, 04:16

Witam Panowie,

Chciałem was zapytać co robicie w sytuacji, gdy w klubie są dwie przyjaciółki kobiety,a wy jestescie sami bez winga?
W kilku słowach napiszę,co ja robię;-) podchodzę do tych kobiet i wchodze pomiedzy obydwie. Staram sie prowadzic rozmowę z obydwiema ( nie jest to czasami proste ).Czasami zdarza się,że jedna z nich jest bardziej zainteresowana mną,wiec więcej rozmawiam z nią,ale cały czas mam również kontakt wzrokowy z jej koleżanką.Gdy już z nimi trochę porozmawiam to stosuje zazwyczaj dwie metody tj. pierwsza to podchodze do jakiegos kolesia i pytam sie go czy chce jakąs fajną dupe poznać.Nikt nie odmawia;) Poznaje sie immienie z tym kolesiem i mówie mu,że musi udawac teraz mojego kolegę jak poderwac dziewczyne.Wracam z nim do dziewczyn, już mam winga;-) Inny sposób to dzwonie do kolegi i albo przyjeżdza do klubu,albo dziewczyny dają sie przekonac ( mają przewage są dwie,a ja jeden;)i jedziemy do mieszkania kolegi,wiec znowu mam winga;-)
badboy4

Re: dwie kobiety i brak winga

Postprzez Bart00 2012-02-13, 11:50

Jedną odizolowuję drugą się zajmuje. ;-)

Albo przychodzę z kumplem ;-)

Lub wyrywam dwie ;-)
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-13, 12:15

Twoje metody są bardzo dobre - szczególnie ta pierwsza (jest łatwiejsza w realizacji).

Bart00 napisał(a):Lub wyrywam dwie ;-)

I co potem całujesz się z oboma na raz czy pojedynczo ?:->
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez Bart00 2012-02-13, 13:28

Nie zauważasz ironii w ostatnim zdaniu Pablo.
Zresztą, a kto zabronił trójkątów, co ? :mrgreen: Masażu indukcyjnego z jedną kobitką raczej nie zrobisz. I dlatego dobra alternatywą w różnych sytuacjach będzie wyrwanie dwóch panienek-jeżeli wszystkie opcje upadły.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-13, 19:36

Haha od razu wydało mi się to podejrzane :-D a na masażach to ja się trochę znam :mrgreen:
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy