To świetny pomysł dość dużo osób z "branży" szuka blisko zamieszkałych skrzydeł,taka transakcja idzie w obie strony.Przyszli wielcy PUA będe się mogli od siebie na wzajem bardzoooo dużo uczyć
Pozdro.
Pomógł: 36 razy Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 519 Skąd: Radom
Profil: Imię: M*****
Wysłany: 2008-12-23, 07:29
generalnie mnie jest on nie potrzebny ale chce zeby powstal bo :
1. usprawni dzialanie forum bo juz sa zakladane tematy typu szukam mentora ktos z krakowa itd nawet ostatnio widzialem w ,,Waszych Problemach'' cos takiego wiec lepiej jak to bedzie w jednym dziale bo latwiej bedzie to ogarnac dla nas modow a i dla uzytkownikow.
2. Powstanie tego dzialu moze tylko pomoc bo zaszkodzic zbytnio nie ma jak... ktos nie chce to nie musis nawet tam zagladac ale na pewno znajdzie sie rzesza ludzi ktorzy chetnie beda tam pisac...
3. mowicie o mapie... jasne tylko na mapie mamy 60 uzytkownikow i to zazwyczaj ze tak powiem stara gwardia a ludzi na forum jest ponad 1000 ...
_________________ Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
To przestań gadać i bądź, bo nie przeszkadza mi on,
Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Masz jedną noc a z nim buduj związek, garaż i dom,
A jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum