Fajna dziewczyna Lecz zajeta.

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

Fajna dziewczyna Lecz zajeta.

Postprzez Haksi 2011-12-03, 00:38

Witam od paru dni blizej poznaje jedna z moich kolezanek. bylem ostatnio z nia na baletach tance przytulance itp. Ona ma chlopaka i jest niby w nim zakochana. Ale pisze do mnie sms'y cos na gg zaczyna pisac jakies buziaki, pyta czy gdzies idziemy na balety. Tyle ze ja nie wiem czego ona naprawde oczekuje bo nie chce tracic tak dobrego kontatku, ale strasznie mi sie ona podoba. Jak myslicie co powinienem zrobic? Prosto z mostu ja o to zapytac? czy moze jakos bardziej ja do siebie przyciągnąc?
Haksi

Pomógł/a: 0 razy

Re: Fajna dziewczyna Lecz zajeta.

Postprzez SkiTleS 2011-12-03, 06:09

malo opisales ale wydaje mi sie ze to bedzie dobra odpowiedz:
dziewczyna ktora jest zakochana jest cala w skowronkach, mozliwe, ze po prostu ona chce miec z Toba normalny kontakt a jej zakochanie i szczescie ktorym buzuje na caly swiat odebrales jako zainteresowanie
Jesli tylko Cie wyciaga na imprezy czy pisze do Ciebie to raczej traktuje Cie jako kolege/znajomego

Jesli Ci sie podoba - coz, musisz sie okreslic czy chcesz atakowac zajeta dziewczyne, bo to zalezy od indywidualnego kodeksu moralnego. Ale z doswiadczenia wiem ze zakochanej dziewczyny raczej nie odbijesz tak dlugo jak ma motyle w brzuchu
SkiTleS

Pomógł/a: 9 razy

Postprzez Bart00 2011-12-03, 12:11

Może jesteś bardziej interesujący, ciekawy od jej chłopaka. Może dajesz jej więcej rozrywki. Ale to nie znaczy, że chcę z tobą być. Miałem kiedyś bardzo podobny przypadek. Koleżanka wyznawała mi miłość (dosłownie miłość) nie mogła beze mnie żyć, nawet płakała za mną :lol: No ale miała faceta ;-) Kiedyś się zapytałem czego tak naprawdę chcę ode mnie, powiedzała że na razie chcę być moim przyjacielem :shock: :shock: A dawała takie znaki, jak byśmy byli parą. ;-)

Więc zapytaj się jej i tyle. :-)
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez Klakier 2011-12-03, 12:25

Klakier

Pomógł/a: 30 razy

Postprzez Tygryseks 2011-12-03, 12:48

a może potrzebuje po prostu dobrego ruchania? powiedz jej że jest zajebiście seksowna i walisz sobie przy niej gruchę, a jak się spotykacie i tańczycie razem to zawsze Ci stoi i chciałbyś ją wyruchać w dupkę i żeby Ci obciągnęła z połykiem ;) ja bym tak zrobił
Tygryseks

Pomógł/a: 17 razy

Postprzez Haksi 2011-12-03, 13:11

Dzieki, chodziło mi o wasze opinie na tą sprawe.

Co do Tygryska - To nie w moim stylu :)
Haksi

Postprzez Tygryseks 2011-12-03, 14:01

Spoko, to zależy od dziewczyny, waszej relacji i tego jaki sam jesteś, żebyś był z tym spójny, ja nie jestem grzeczny i wszystkie o tym wiedzą ;)
Tygryseks

Pomógł/a: 17 razy

Postprzez Ognisty 2011-12-09, 16:31

może to nie w Twoim stylu ale jej może właśnie chodzić o seks i jak wyjedziesz z głupimi pytaniami to juz jej nie pukniesz :-D one wszystkie mówią że kochaja swoich chłopaków ale wiekszość nie przeżyła jeszcze tego prawdziwego dreszczyku i mylą przyzwyczajenie, poczucie bezpieczeństwa i strach przed byciem samotna(myślą "nie wiadomo czy ten nastepny bedzie lepszy a ciężko znaleźć porzadnego chłopaka") z miłością... ale jak SkiTleS napisał jeśli ma naprawde "motyle w brzuchu" to nie masz szans.
Ognisty

Postprzez Cigano 2012-01-30, 23:22

Ja na Twoim miejscu nie startowałbym do zajętej dziewczyny bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Kiedyś czytałem w w "Tajemnice Największych Uwodziecieli" jak Under mówił, ze podrywanie zajętych dziewczyn to nie jest problem bo jego obrońcą przed chłopakiem może być ochroniarz w klubie:) Śmieszne jest, że ktoś kto pisze o pewności siebie się za kimś chowa...
Do rzeczy, nie znasz jej chłopaka i nie wiesz do czego jest zdolny, jeśli mają kryzys i chce go zostawić to co innego, ale niszczyć czyjś związek?

PS. to mój 1 post na tym forum:)
Cigano

Postprzez Badboy4 2012-02-13, 11:04

jest tyle samotnych i fajnych dziewczyń,że nie warto tracić sił i energi na zajętą;-) Kilka lat temu zdzarzyło sie kilka razy,że odbiłem dziewczynę jakiemus facetowi.Patrząc teraz po czasie,nie warto...
Badboy4