Cześć,
pewnie część z was poznaje kobiety w różnych miejscach,
jak waszym zdaniem powinna wyglądać interakcja z kobietą,
w kontekście długości rozmowy?
Mówi się,że powinno się porozmawiać z nią przynajmniej kilka minut.
Jak wygląda to u was?
Czasami,dziewczyna,którą poznacie,pyta was,czy macie np naszą-klasę,
bo chce tam dowiedzieć się o was czegoś więcej.
Czy wg was ma to sens,czy przypadkiem kobieta nie ocenia wtedy Twojego profilu,
zamiast Ciebie?
Pomógł: 7 razy Informacje: Dołączył: 31 Gru 2008 Posty: 139
Profil:
Wysłany: 2010-03-09, 12:23
Ile te dziewczyny mają lat? Ja się jeszcze nie spotkałem z takim przypadkiem. Widocznie jestem za stary na takie coś.
Przy poznawaniu nowej kobiety czas nie gra takiej roli, jak zachowanie i ogólny zarys osobowości. Jeżeli gadka się klei to może to trwać 30 minut (oczywiście zależy od miejsca gdzie ją poznajesz) ale również 5 minut, po czym bierzesz od niej jakiś kontakt i się zmywasz.
Najważniejsze jest pierwsze wrażenie jakie sprawisz, że ona chętnie poda ci do siebie kontakt.
Pomógł: 22 razy Informacje: Dołączył: 19 Lip 2009 Posty: 231
Profil:
Wysłany: 2010-03-09, 12:35
Rozmowa powinna trwać według uznania.Czyli tak długo jak będzie się wam przyjemnie rozmawiało i przyjemnie spędzało czas.
Tak, ostatnio zdarzają się takie pytania co do naszej-klasy.Osobiście jej nie mam, ale miałem.Pytanie samo w sobie jest zbędne bo raczej wystarczy jej twoje nazwisko i miejscowość - dzięki czemu z łatwością Cie znajdzie.Jeśli chodzi o to czy kobieta go oceni wraz z tobą to jak najbardziej.Pewno przejrzy twoje zdjęcia, komentarze, wszystko co się da, a jak się nie da to masz gwarantowanego zapa .Taki profil raczej Cie nie przedstawi w świetle negatywu jeśli nie masz tam pierdół powpisywanych....
Co do sensu to go nie widzę bo dla mnie ten portal służy do odnajdywania znajomych, szybkiego kontaktu z klasą na forum klasowym i odszukaniu nowych znajomych po imprezie...
Dla mnie nk to shit z wielu powodów ...
Staraj się jak najwięcej rzeczy załatwiać poza internetem, jedyne co jest dobre to rozmowa telefoniczna w celu ugadania się na spotkanie bo cała ta "wirtualność" rozmowy nie buduje relacji i .....
_________________ Carpe Diem. "Korzystaj z życia, zanim ono ciebie wykorzysta."
Pomogła: 1 raz Informacje: Dołączyła: 26 Lut 2010 Posty: 16
Profil:
Wysłany: 2010-03-10, 14:53
Zgadzam się z St.Anger sprawdzanie sobie profili na nk czy fb to jest dziecinada, nie ma sensu się w takie rzeczy bawić. A co do rozmowy to min 10 powinno upłynąć, wydaje mi się że takie szybkie pytanie o nr tel to zakrawa na lovelasa. Jeśli rozmawia się wam dobrze to możecie nawet rozmawiać do bialego rana- napewno utkwisz w ten sposób w pamięci dziewczyny.
Pomógł: 8 razy Informacje: Dołączył: 12 Sie 2009 Posty: 135 Skąd: Rybnik
Profil: Imię: Dominik
Wysłany: 2010-03-10, 15:30 Re: Gra dzienna
pakito napisał/a:
Czasami,dziewczyna,którą poznacie,pyta was,czy macie np naszą-klasę,
bo chce tam dowiedzieć się o was czegoś więcej.
Czy wg was ma to sens,czy przypadkiem kobieta nie ocenia wtedy Twojego profilu,
zamiast Ciebie?
Haha Serio ? Jeszcze się nie spotkałem co za durnota. Ten portal powinien głównie służyć by odnajdywać ludzi, a nie 50 zdjęć na profilu i tylko szpan kto więcej komentarzy kto fajniejsze kto więcej znajomych z kolekcjonuje.
_________________ "Pewność siebie nie istnieje. Jest tylko lęk, który można odczuć."
Ten portal powinien głównie służyć by odnajdywać ludzi, a nie 50 zdjęć na profilu i tylko szpan kto więcej komentarzy kto fajniejsze kto więcej znajomych z kolekcjonuje.
D0MIN napisał/a:
Haha Serio ? Jeszcze się nie spotkałem co za durnota. Ten portal powinien głównie służyć by odnajdywać ludzi, a nie 50 zdjęć na profilu i tylko szpan kto więcej komentarzy kto fajniejsze kto więcej znajomych z kolekcjonuje
Widzisz,tak być powinno,a jest inaczej.Po prostu,dziewczyna zanim Cię pozna,chce
coś o Tobie wiedzieć i myśli,że tam znajdzie nie wiadomo jakie informacje... śmieszne,
ale prawdziwe Lepiej nie kierować jej wtedy na internet,bo w profilu nie wszystko
musi się podobać,ale to nie ma nic do rzeczy,bo w rzeczywistości jesteś często inny
niż na zdjęciu,które często jest np pozowane itd.
Jednak trzeba sobie jakoś z tym radzić...
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-03-16, 13:03 ]
sytuacja z wczoraj,rozmowa na gg,dziewczyna poznana w klubie,podała mi wtedy nr gadu :
"a masz jakis profil na fb zy cos bo powiem szczerze ze chcialam sobie Ciebie troche przypomniec "
Rozmowa powinna trwać minimum do tego czasu aż żeby potem chciała jeszcze się spotkać. Nieraz gdy otwieram bezpośrednio "podobasz mi się chce cię poznać" Dziewczyna mi mówi "ale ty mi nie" Ale ja jeszcze nie odchodzę z jednego prostego powodu iż mogę przeramować je zachowanie: Wiesz że to było nie miłe, zawsze tak spławiasz chłopaków? Wiem pewnie oni odchodzą z podkulonym ogonem a ty potem idziesz do koleżanki i się żalisz że nie możesz nikogo poznać, ale pomyśl jak kurna możesz kogoś poznać ja go odrzucasz. Swoją drogą często do ciebie podchodzą faceci na ulicy? "
Rozmawiasz do momentu aż wiesz że jest tobą zainteresowana i chce się spotkać. Zobaczysz to z czasem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum