Jak poderwać dziewczynę z pracy

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

Jak poderwać dziewczynę z pracy

Postprzez lolek21 2012-02-16, 23:56

Od jakiegos czasu jest u mnie dziewczyna w pracy. Zawsze gdy przychodzi caly czas sie do sebie usiechamy, ale nigdy nie mam odwagi zagadać do niej. Bo gdy ja koncze prace to ona jeszcze jest. A dowiedzialem sie ze ni ma chlopaka. Co mam zrobic zeby ja zdobyc . Pomozcie prosze
lolek21

Re: Jak poderwać dziewczynę z pracy

Postprzez Bart00 2012-02-17, 00:35

Twoje pytanie przypomina mi coś takiego: Widzałem jak ostatnio przelatywał odrzutowiec, a w nim siedział pilot (wiem, ciężko go zobaczyć) i bardzo mi się spodobało jak wznosił się po niebiosa ;-) A teraz pytasz przypadkowo napotkaną osobę "cześć, czy nauczysz mnie tak latać...?" ;-)

lolek21 napisał(a):ale nigdy nie mam odwagi zagadać do niej

Najpierw popracuj nad odwagą-pewnością siebie. Masz wszystko na forum ładnie opisane.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-17, 11:01

Bart00 napisał(a):Twoje pytanie przypomina mi coś takiego: Widzałem jak ostatnio przelatywał odrzutowiec, a w nim siedział pilot (wiem, ciężko go zobaczyć) i bardzo mi się spodobało jak wznosił się po niebiosa ;-) A teraz pytasz przypadkowo napotkaną osobę "cześć, czy nauczysz mnie tak latać...?" ;-)

:mrgreen:

Czytaj systematycznie forum, zdobądź materiały na temat rozwoju osobistego, popracuj nad sobą, podejmuj próbę kontaktu.I wtedy wróć z bardziej szczegółowo rozbudowanym pytaniem.
To nie jest poradnia kulinarna nie dostaniesz tu od ręki przepisu jak ugotować smaczny barszcz z uszkami.
Pozdrawiam.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez chez 2012-02-20, 13:14

Od jakiegos czasu jest u mnie dziewczyna w pracy. Zawsze gdy przychodzi caly czas sie do sebie usiechamy, ale nigdy nie mam odwagi zagadać do niej. Bo gdy ja koncze prace to ona jeszcze jest. A dowiedzialem sie ze ni ma chlopaka. Co mam zrobic zeby ja zdobyc . Pomozcie prosze

Litości! :shock:
chez

-#mod

Pomógł/a: 57 razy

Powrót do Otwarcie - jak poderwać dziewczynę, która Ci się podoba