Jak poderwać dziewczynę ze stoiska ?

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

Re: Jak poderwać dziewczynę ze stoiska ?

Postprzez Gignac 2012-01-04, 23:30

Generalnie rzecz mówiąc wieelkim plusem jest to że się przełamałeś. Ogólnie za dużo słodzenia i to tak na prawdę dziewczyna rozdawała karty :P Jeżeli będziesz miał kiedyś podobne pomysły a będziesz się wstydził, to pamiętaj " Jak nie ty to kto ma podejść i zagadać " :)
Najtrudniej jest zrobić coś prostego
Gignac

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez CaSaNoVa 2012-01-05, 12:12

Kurczę ja mam taki problem i zawsze z nim miałem.
Z dziewczyną ze stoiska co poderwałem to tylko rozmawiałem o NIEJ i CZAPCE :D kompletnie nie wiedziałem o czym mam rozmawiać (dlatego chyba jej tak słodziłem) co o pogodzie o sklepie mam rozmawiać ? z tym mam największy problem, a dlaczego taki mam ponieważ mam 0 kontaktu z dziewczynami.
Po za tym zastanawiam się bo powiedziałem do niej że brat przyjdzie do niej kupić podobną czapkę :D może jak będę w mieście za tydzień podejść do niej i się zapytać czy był ? ;)
CaSaNoVa

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez SkiTleS 2012-01-05, 17:19

może jak będę w mieście za tydzień podejść do niej i się zapytać czy był ? ;)

jesli zrobisz to zartobliwie i zakladajac ze o Tobie pamieta to mozesz tak zaczac :)
ale wydaje mi sie ze zwykle czesc, co tam slychac wystarczy :)

"obecnie pracujesz i nie chcę Ci przeszkadzać, może się spotkamy ?..." niestety ona odparła " oj nie mogę..." czy jakoś tak ja odparłem: "jesteś zajęta, masz chłopaka..." ? ona "tak mam..." odparłem że "wiedziałem że masz chłopaka taka śliczna dziewczyna jak ty nie może być sama..."

nie wymyslaj jej wymowek :P jak mowi ze nie moze to mowisz ze trudno, zamieniasz jeszcze ze 2-3 zdania i sie zawijasz :)

na przyszlosc mozesz poleciec tekstem ktory juz gdzies tutaj raz padl na tym forum (musisz go zawsze zmodyfikowac do odpowiedniej sytuacji)
jak ekspedientka spyta sie czy cos jeszcze mowisz z takim lekkim usmieszkiem
"teraz to nie bo jestes w pracy, ale zapisz mi swoj nr na rachunku"
SkiTleS

Pomógł/a: 9 razy

Postprzez Gość 2012-02-08, 21:31

[quote="CaSaNoVa"]Kurczę ja mam taki problem i zawsze z nim miałem.
Z dziewczyną ze stoiska co poderwałem to tylko rozmawiałem o NIEJ i CZAPCE :D kompletnie nie wiedziałem o czym mam rozmawiać (dlatego chyba jej tak słodziłem) co o pogodzie o sklepie mam rozmawiać ? z tym mam największy problem, a dlaczego taki mam ponieważ mam 0 kontaktu z dziewczynami.
Po za tym zastanawiam się bo powiedziałem do niej że brat przyjdzie do niej kupić podobną czapkę :D może jak będę w mieście za tydzień podejść do niej i się zapytać czy był ? ;)[/quote]

Na pewno za dużo komplementów powiedziałeś, wszyscy takie mówią skoro dziewczyna jest ładna. A Ty musisz się wyróżnić.
Uważam, że lepszą opcją niż komplementowanie w takiej sytuacji było by np powiedzieć na wstępie '-Cześć :) przykułaś moją uwagę swoimi zjawiskowymi kolczykami/anielskim spojrzeniem/interesującymi oczami/uwodzicielskim uśmiechem... zastanawiam się czy również osobowość masz tak ciekawą. Jestem XYZ, jak masz na imię? :)' (uważam, że wypowiedziane te słowa z delikatnym uśmiechem i pewnością siebie powinny były dać dużo lepszy efekt)
Dalej jak się przedstawi i ona możesz powiedzieć
'- Opowiedz mi proszę coś o sobie, masz jakieś zainteresowania?' (po chwili warto, żebyś powiedział, że musisz już lecieć i zaproś na określony dzień na kawę, herbatę, albo ciepłe mleko'

Co jeszcze Ci mogę polecić, piszesz, że masz 0 kontaktu z dziewczynami.
Warto mieć wiele koleżanek gorszych, czy lepszych. Trzeba z nimi rozmawiać, to pomoże Ci w nawiązywaniu przyszłych kontaktów.
Gość

Poprzednia strona

Powrót do Otwarcie - jak poderwać dziewczynę, która Ci się podoba