Jak poderwać dziewczynę ze stoiska ?

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

Jak poderwać dziewczynę ze stoiska ?

Postprzez CaSaNoVa 2012-01-02, 15:51

Cześć wszystkim :-) jestem tutaj nowy i proszę o wyrozumiałość :D przed stworzeniem tematu przeczytałem parę artykułów mianowicie:

http://rmsu.pl/pl/materialy/jak-rozpocz ... ma-kobieta
http://jak-poderwac-dziewczyne.blogspot ... zyzny.html
najskuteczniejsza-technika-po-prostu-podejdz-t4218.html

i jeszcze poprzeglądałem forum.
Niestety mam nadal problem :-| moim problemem jest sprzedawczyni na stoisku w sklepie handlowym u której dzisiaj kupiłem czapkę ;) ale zabrakło mi odwagi aby cokolwiek do niej powiedzieć :oops: usiadłem nie opodal niej na ławce aby sobie odpocząć i jeszcze znajomy do mnie dzwonił i musiałem z nim pogadać, między czasie zerkałem na nią (była prześliczna, a jak kucała żeby tam coś zrobić, posprzątać nie mam pojęcia co tam robiła, boże jaki seksapil) nie wiem czy to jakieś sygnały były do mnie bo mnie tam widziała raczej :D
Jeszcze przed sylwestrem ją widziałem, kurde ale jestem idiotą że nie podszedłem, naprawdę :-x wiedziałem co do niej mam zagadać, ale jakoś no kurde nie udało się i lipa.
Czy dałoby się coś z tym jeszcze zrobić ? podejść jeszcze raz ? zagadać do niej ? czy już nie warto ? nie wiem co mam z tym zrobić :-/
Pomocy proszę...
CaSaNoVa

Pomógł/a: 0 razy

Re: Jak poderwać dziewczynę ze stoiska ?

Postprzez Klakier 2012-01-02, 17:17

zawsze warto. przestań wizualizować, co może się wydarzyć. to wszystko haluny i idę o zakład, że żadna sytuacja nie będzie wyglądała dokładnie tak, jak sobie ją wyobrażasz.

pociagnij-za-spust-t3107.html
jazda...
Klakier

Pomógł/a: 30 razy

Postprzez CaSaNoVa 2012-01-02, 17:28

że żadna sytuacja nie będzie wyglądała dokładnie tak, jak sobie ją wyobrażasz.

tzn... co wiesz co ja sobie wyobrażam ?
Trochę mam mętlik w głowie bo nie wiem jak zagadać teraz do niej ? byłem kupiłem i znowu przyszedłem.
Z takim tekstem chyba źle będzie:
- nie mogłem się oprzeć poznania tak interesującą wyglądającej osoby takiej jak ty:
np. coś takiego i potem chwile o czymś rozmawiamy a na koniec że jesteś w pracy to może spotkamy się i pogadamy na spokojnie ?
...
CaSaNoVa

Postprzez Klakier 2012-01-02, 18:56

cokolwiek sobie wyobrażasz, to na pewno będzie wyglądało inaczej.
nic nie oczekuj, bądź gotowy na wszystko.

tekst dobry. możesz dodać pytanie, czy równie piękne ma wnętrze.
weź numer, a najlepiej umów się od razu na spotkanie. spokojnie, idź na luzie.
Klakier

Postprzez Endżi 2012-01-02, 19:00

Uśmiechaj się do niej i patrz jej w oczy gdy cie zauważy.Jeśli dostrzeżesz uśmiech z jej strony i zatrzyma choćby przez chwilę na tobie wzrok,to znaczy ze podoba jej się twoje zachowanie tzn. podoba w sensie ze jeśli zagadasz do niej to nie zrazisz jej do siebie.Jeżeli chodzi o gadkę to może coś w stylu - "Aż miło kupować u tak miłej / uroczej sprzedawczyni.Zobaczysz jak zareaguje jeśli coś odpowie to możesz rozwinąć rozmowę i zobaczyć jak to się potoczy ;))
Endżi

Postprzez CaSaNoVa 2012-01-02, 19:57

tekst dobry. możesz dodać pytanie, czy równie piękne ma wnętrze.

o tak:
"nie mogłem się oprzeć poznania tak interesującą wyglądającej osoby takiej jak ty, ciekawi mnie czy równie piękne masz wnętrze ?"
Tak może być ( nie jestem dobry w sklejaniu zdań ) :D
jeśli chodzi o spotkanie więc tak jak mówiłem powiedzieć jej "jesteś obecnie w pracy to może spotkamy się i pogadamy na spokojnie" ?
...
CaSaNoVa

Postprzez Klakier 2012-01-02, 20:41

cokolwiek
jak nie jesteś dobry w sklejaniu zdań, to do szkoły.

powiedz cokolwiek z czym będziesz spójny. jeśli podoba ci się laska i chcesz ją pozanać, to podejdź i powiedz 'podobasz mi się, chcę cię poznać', jeśli ma fajną fryzurę, to powiedz jej to, jeśli podoba ci się jej styl, czy wygląda seksownie, to powiedz jej to. bądź spójny z tym co mówisz.
Klakier

Postprzez CaSaNoVa 2012-01-02, 22:24

ok jeszcze jedno pytanko co jeśli dziewczyna powie że ma chłopaka ?
np: "Nie interesuje mnie twój chłopak tylko ty" albo "nie przyszedłem tutaj rozmawiać o twoim chłopaku"
i jeszcze taka rzecz jeśli bym dostał numer to kiedy najlepiej poczekać 3-4 dni ? czy zadzwonić na następny dzień ? (jeśli na spotkanie nie umówi się od razu) zresztą numer i tak i siak muszę mieć ? ;)
CaSaNoVa

Postprzez vandervaart 2012-01-02, 22:40

Odpowiedzi na mam chłopaka:
odpowiedzi-na-mam-chlopaka-t293.html

Wiem, że to trudne, ale przestań sobie wyobrażać to co powiesz, jak to powiesz. Jeśli już nawet wyjdzie Ci to tak jak sobie o tym myślisz, będziesz brzmiał jak robot. Po prostu wyrecytujesz jej to, a ona to pewnie zauważy ;)
vandervaart

Pomógł/a: 1 razy

Postprzez CaSaNoVa 2012-01-03, 23:19

Mam pytanie jeszcze na koniec czy zwracać się do niej na Ty czy Pani jak będę z nią albo inną dziewczyną czy to ze stoiska, centrum handlowym czy na rynku ?
CaSaNoVa

Postprzez Klakier 2012-01-04, 00:36

najlepiej na ty ;]
Klakier

Postprzez CaSaNoVa 2012-01-04, 15:52

ZROBIŁEM TO!... MÓJ PIERWSZY PODRYW :)
Ale no nie było tak pięknie, niestety a więc
Podszedłem do niej stała tak po mojej prostej ale ona patrzyła się gdzieś indziej, podszedłem i powiedziałem do niej: "Cześć nie mogłem oprzeć się poznania tak interesującej dziewczyny takiej jak ty, przedwczoraj kupiłem u Ciebie czapkę w której jest mi bardzo ciepło niż w mojej poprzedniej starej ..." nie dodałem kurde "ciekawi mnie równie twoje wnętrze..." a ona na to "oj, przestań" (patrzyła się na mnie z uśmiechem jak do niej to mówiłem) potem przestawiłem się: "tak przy okazji jestem Damian" ona odparła że Marzena, miała tak cichy głos że zapytałem jeszcze raz. potem coś chyba dodałem ale nie pamiętam już coś, nagle ja do niej powiedziałem że "mojemu bratu podoba się również moja czapka, czy masz może jakieś w innych kolorach" ona tak naturalnie odparła że ma, po chwili powiedziałem że "mój brat osobiście przyjdzie, u tak miłej i uroczej sprzedawczyni warto kupować..." ona się ciągle uśmiechała no może coś tam po cichu mówiła nie słyszałem ;) po chwili się zapytałem "obecnie pracujesz i nie chcę Ci przeszkadzać, może się spotkamy ?..." niestety ona odparła " oj nie mogę..." czy jakoś tak ja odparłem: "jesteś zajęta, masz chłopaka..." ? ona "tak mam..." odparłem że "wiedziałem że masz chłopaka taka śliczna dziewczyna jak ty nie może być sama..." jakoś tak powiedziałem, no i trochę mnie zmuliło powiedziałem, że "przedostatnio jak kupowałem onieśmieliła mnie twoja uroda i nie mogłem cokolwiek powiedzieć..." ona rzekła: "trzeba próbować..." :) po czym powiedziałem "miło było Cię poznać.." i poszedłem... ech.
Czuję się trochę zrozpaczony, ale pokonałem: lęk, strach, rozmawiałem z dziewczyną, która mi się podoba, no cóż życie ;/ proszę o ocenę :D Co ja źle zrobiłem ? :)

P.S
Chmmm... czekając na autobus postanowiłem jeszcze raz spróbować i zagadać do jakieś panny tak zrobiłem to, nawet śledziłem ją trochu gdy szła przed siebie, zaczepiłem ją i powiedziałem cześć... co śdo niej powiedziałem "że nigdy nie widziałem bla bla" ona szybko odparła "ooo mam chłopaka" a ja nom kurdę nie wiedziałem co powiedzieć "kurczę szkoda, aa możesz mi powiedzieć, która jest godzina ?..." :D
jeszcze mając czas postanowiłem poćwicz i pytałem się z 2 dziewczyny o godzinę :D
Nie ma to tamto, trzeba ćwiczyć!...
CaSaNoVa

Postprzez Klakier 2012-01-04, 17:35

fajnie, że w końcu się przełamujesz.

trzeba było pociągnąć rozmowę trochę dłużej i dopiero potem proponować spotkanie. najlepiej nie mówić wprost 'może się spotkamy?' tylko stosować komentarze sytuacyjne. np. mówisz, że lubisz kawę i jesteś wręcz od niej uzależniony. słuchasz, jak ona coś odpowiada. opowiadasz o jakiejś fajnej kawiarni i dodajesz komentarz w stylu 'kiedyś cię tam zabiorę', albo 'powinnaś ją odwiedzić, bo...'. ona coś odpowiada i wyjeżdżasz z 'to co, lepiej środa wieczorem, czy czwartek wieczorem?'.
jest to mniej nachalne.

co do samej rozmowy, to słodziłeś jej, ale nic za to nie zyskiwałeś. mogłeś prowadzić 'rozmowę o niczym' i jednocześnie niewerbalnie słać jej wiadomość, jak bardzo jesteś nią zainteresowany. odpowiednie podejście do tego wyrobisz sobie z czasem. ogólnie - za szybko chciałeś to skończyć.

nigdy nie pytaj się, czy ma chłopaka. jeśli będzie chciała ci to przekazać, to sama da znać.
często 'mam chłopaka' jest testem.

i na przyszłość. przedstawiając się podawaj rękę i przytrzymaj ją dłużej[poczekaj aż ona cofnie ją pierwsza]. po pierwsze, kinetyzacja, a po drugie, jeśli jej dłużej nie puszcza, to ogromny ioi.

powodzenia
Klakier

Postprzez CaSaNoVa 2012-01-04, 19:30

to ogromny ioi.

jakie ioi ? what... ? :)
Teraz tylko muszę dużo poczytać jak podrywać w centrum handlowym, klubie, mieście lub na rynku.
Co proponujecie, abym przeczytał najpierw ?
CaSaNoVa

Postprzez Klakier 2012-01-04, 22:07

ioi - indicator of interest - oznaka zainteresowania.

tobie polecam - juggler method pl - znajdziesz na chomikuj
Klakier

Następna strona

Powrót do Otwarcie - jak poderwać dziewczynę, która Ci się podoba