Jak to się robi/Techniki seksualne zadowalające kobietę.

Techniki seksualne, orgazmy, fantazje, wyobraźnia.

Jak to się robi/Techniki seksualne zadowalające kobietę.

Postprzez pierwszy 2010-11-09, 17:44

powstały nowe działy posty z poprzedniej edycji się straciły. Może napisze tutaj ktoś doświadczony w tych sprawach jak być dobrym w łóżku zaczynając od gry wstępnej.
Robię dready : dolnośląskie, śląskie, opolskie dalsze województwa do ustalenia. Kontakt przez priw.
pierwszy

Pomógł/a: 17 razy

Re: No właśnie

Postprzez Nex 2010-11-09, 19:21

Może nie jestem "doświadczony" (jaka jest wg Ciebie definicja "doświadczonego"? ;) ) ale osobiście wychodzę z założenia, że najpierw kobiecie sprawiam przyjemność a potem ona się odwdzięcza :)
Nie traktuję kobiety na której mi zależy jak seksualną zabawkę. Przyjemność jest obopólna.
Nex

Pomógł/a: 2 razy

Postprzez Sylar 2010-11-09, 22:26

Najlepszą rzeczą jaką może dostać kobieta jest wejściówka do twojego świata

"he who possesses the Spear of Destiny holds the fate of the world in his hands" - constantine

Nie podejmując żadnej akcji z góry jesteś skazany na porażkę -- s.
Sylar

Pomógł/a: 9 razy

Postprzez pierwszy 2010-11-09, 23:23

Nex napisał(a):Może nie jestem "doświadczony" (jaka jest wg Ciebie definicja "doświadczonego"? ;) ) ale osobiście wychodzę z założenia, że najpierw kobiecie sprawiam przyjemność a potem ona się odwdzięcza :)
Nie traktuję kobiety na której mi zależy jak seksualną zabawkę. Przyjemność jest obopólna.

chodzi mi pełne zadowolenie dziewczyny:)
Robię dready : dolnośląskie, śląskie, opolskie dalsze województwa do ustalenia. Kontakt przez priw.
pierwszy

Pomógł/a: 17 razy

Postprzez Lew 2010-11-10, 00:29

Przeczytaj książkę o tym jak się jeździ na nartach ,a potem jedź i się wywal- tak wygląda nauka. I podkreślam: Książkę, nie post z trzech zdań.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Re: Jak to się robi/Techniki seksualne zadowalające kobietę.

Postprzez panek9 2011-01-14, 18:38

Moim zdanien zeby miec satysfakcje z sexu trzeba znaleźć to coś wspólnego :) i też być pewnym swoich możliwości :)
z książek na ten temat polecam "Daj Jej Orgazm"
Idzie z niej dużo wyciągnąć :)
panek9

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez Klakier 2011-01-15, 00:14

http://oswieconykochanek.pl/blog/

Blog prowadzony przez najlepszego kochanka ze społeczności PUA o jakim dotychczas słyszałem, a mianowicie Bruneta. Pisze wiele na temat tantry i wydaje się bardzo komunikatywny(wiele pomaga/daje innym).
Klakier

Pomógł/a: 30 razy

Postprzez Krzysztof_Król 2011-03-19, 19:37

nie ma żadnych uniwersalnych technik i nie ma człowieka, który by to wszystko ogarnął, ważna jest rozmowa na temat upodobań seksualnych i ułatwienie dziewczynom jej, bo mają one zwykle ogromne problemy, by opowiadać o swojej seksualności i potrzebach lub ich nie znają w ogóle..
Założyciel i dyrektor PERFECT DATING

Autor książki "Księga związków, podrywu i seksu dla mężczyzn"
Autor szkoleń:
Perfect Dating
Perfect Dating 2.0
Perfect Dating Przemiany
Krzysztof_Król

admin

Pomógł/a: 14 razy

Postprzez majorek241 2011-04-23, 10:47

Każda dziewczyna lubi coś innego więc nie należy nastawiać się na jakąś jedną konkretną technikę,najlepiej szczerze zapytać ja jak ona to sobie wyobrażą a potem do dzieła,i każda strona będzie zadowolona :)
majorek241

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez RENE 2011-12-13, 03:29

Mogę dorzucić coś z punktu widzenia kobiety (i odczuwania:)) Kobieta nie podnieca się automatycznie jak mężczyzna. Ważna jest atmosfera, charakter całego związku. Osobiście najbardziej podniecająca dla mnie jest jedna rzecz gdy mężczyzna jest OPIEKUŃCZY, czuły, gdy wiem, że mnie pożąda. Liczą się gesty: to, że przepuści w drzwiach, że umyje naczynia, gdy akurat jestem zmęczona, słowem to, że wiem, że on o mnie cały czas myśli, że myśli jak mi pomóc, że wiem, ze jestem dla niego najwazniejsza. To właśnie mnie cholernie pobudza seksualnie. Bez tego żadne techniki nie będa skuteczne. Jeśli to jest, zdarzyło mi sie dostać orgazmu słuchając GO :-)
RENE

Powrót do Seks