niewazne napisał(a): Nigdy nie patrze sie na cycki, tyłek, etc, tylko komentuje charakter i osobowość.Zazwyczaj to popłacało, jedna powiedziała że bardzo docenia to że dla mnie nie liczy się tylko wygląd...
Wolno ci patrzeć, w pewnej fazie to jest nawet wskazane z takim zuchwałym uśmiechem. Mówisz że popłacało, jedna powiedziała... A jakie były efekty ostateczne? Złożyłbyś się pewnie gdybyś miał do czynienia z tym co mnie spotkało chyba już ze trzy lata temu, podczas odrzucenia usłyszałem jedną z najfantastyczniejszych wiązanek komplementów na swój temat.
niewazne napisał(a):A propo jej charaketeru to jest całkowicie pozytywna. Miła, kultularna, bardzo skromna, zawsze uśmiechnięta. Co tym bardziej jest dziwne. Z wiązku z tym troche boje sie zastosować nega.
Problemy są w tej wypowiedzi dwa: Pierwszy jest taki że nie wiemy jaka ona jest naprawdę i ty tego też nie wiesz, możesz mieć rację, a możesz się mylić. Takie bardzo piękne, kulturalne i miłe panny, nawet jeżeli w istocie nie mają cholernie wrednego charakteru (co się zdarza) to potrafią być mocno jadowite i pokazać pazurki. Drugi problem jest taki że nie rozumiesz o co chodzi w negu ,a raczej tego nie czujesz. Neg to jest specyficzna forma żartu. Dobry neg często sprawia że ona się śmieje, natomiast podświadomie indukujesz jej że nie jest boginią i ona zarazem czuje się dobrze przy tobie i zarazem podświadomie widzi w tobie kogoś ważniejszego.
Myślę że łatwiej jest podbudować za bardzo "sponiewieraną" wcześniej dziewczynę niż sponiewierać ją gdy się wcześniej za bardzo ją podbudowało. Przy czym z boginią się nic nie zrobi ,a jedna panna którą wręcz "zmasakrowałem" od lat i wciąż ma na mnie skrytą nadzieję pomimo tego że jest w związku z innym. Nie mam jednak wyrzutów sumienia bo bardzo wątpię żeby przezemnie płakała.
Pablo Escobar napisał(a):Tak.Sympatycznej panny nie musi negować,musi jednak pokazywać mimo to wysoką własną wartość.
Musieć może i nie musi ale po co sobie utrudniać życie. Nega trzeba wyczuć. Ja bym nie powiedział że sympatycznej nie musi. Są pewne inne cechy po których można stwierdzić żeby nega nie dawać, sympatyczność tego nie określa wg. mnie.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.
Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.