Jak zachować zimnną krew.

Czyli Flirt – jak sprawić, aby dziewczyna poleciała na Ciebie w ciągu kilku minut. O czym rozmawiać z dziewczyną? Jak ją zainteresować sobą? Jak jej zaimponować? Jak używać mowy ciała? Humor, tematy rozmowy i sztuczki, które sprawią, że będziesz najbardziej interesującym z mężczyzn.

Jak zachować zimnną krew.

Postprzez niewazne 2012-02-02, 23:38

Otóż, wydaje mnie sie że wiem jak podrywać, co robić, o czym mówić.
Ale nastał taki czas, że spotykam sie z niesamowitą dziewczyną, tj. moją koleżanką, która ostatnio rzuciła chłopaka. Tak czy siak, jest niesamowicie piękna i miła.
Zawsze dotychczas kiedy podrywałem, starłem się zachowywać zimną krew, w podrywie wierze w stoicyzm. Nigdy nie patrze sie na cycki, tyłek, etc, tylko komentuje charakter i osobowość.Zazwyczaj to popłacało, jedna powiedziała że bardzo docenia to że dla mnie nie liczy się tylko wygląd...
Tak czy siak, jak trzymać sie na wodzy, jak zachować spokój i kontrolować podryw, grę, riposty i nie zajść w sidła, kiedy dziewczyna jest zniewalająco piękna. Jakie są metody?
niewazne

Re: Jak zachować zimnną krew.

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-02, 23:54

Z tymi pięknymi jest często ciężko.Zależy też czy jest to piękna - sucz, czy piękna z zajebistą pozytywną osobowością.
W każdym razie mają one mega wysoką pewność siebie.Wielką jak mur chiński gdzie każdą cegiełką jest komplement od dziesiątków kolesi, którzy zrobią dla nich wszystko za choćby koleżeństwo.
Więc Twoim zadaniem jest skutecznie lecz niezbyt gwałtownie obalać ten mur za pomocą negów i okazywania cech alfa. O negech i działaniach na tak trudnych targetach dowiesz się więcej z takich źródeł jak Neil Stauss"Gra" (ściągnij choćby e-booka - to jest elementarz) i innych o których dowiesz się z czasem(jeśli pójdziesz za ciosem). Przestudiuj też forum - jest tu chyba wszystko - taki supermarket z darmową wiedzą na temat uwodzenia, tylko musisz trochę po nim połazić.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez niewazne 2012-02-03, 00:15

A propo jej charaketeru to jest całkowicie pozytywna. Miła, kultularna, bardzo skromna, zawsze uśmiechnięta. Co tym bardziej jest dziwne. Z wiązku z tym troche boje sie zastosować nega.
niewazne

Postprzez Bart00 2012-02-03, 00:31

niewazne napisał(a):A propo jej charaketeru to jest całkowicie pozytywna. Miła, kultularna, bardzo skromna, zawsze uśmiechnięta. Co tym bardziej jest dziwne. Z wiązku z tym troche boje sie zastosować nega.

Nega to może użyć do takiej pro niedostępnej laski. Do dziewczyny z którą prowadzisz fajną rozmowę, macie podobne charaktery, rozumiecie się, w tym wypadku negi nie są potrzebne. Nie przyswajaj wszystkich głupot co piszą na forach podrywania.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-03, 00:43

Tak.Sympatycznej panny nie musi negować,musi jednak pokazywać mimo to wysoką własną wartość.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez chez 2012-02-03, 14:16

Pablo Escobar napisał(a):W każdym razie mają one mega wysoką pewność siebie.Wielką jak mur chiński gdzie każdą cegiełką jest komplement od dziesiątków kolesi, którzy zrobią dla nich wszystko za choćby koleżeństwo.

Hehehe. Jak ja lubię takie teksty :)

To jak mi wytłumaczysz to, że może być piękna kobieta i bardzo skromna i niepewna siebie? :) (pytanie retoryczne)

niewazne napisał(a):Tak czy siak, jak trzymać sie na wodzy, jak zachować spokój i kontrolować podryw, grę, riposty i nie zajść w sidła, kiedy dziewczyna jest zniewalająco piękna. Jakie są metody?

Dla mnie to już przegrałeś bo kombinujesz ostro zamiast być sobą. Już zaczynasz mieć kisiel w gaciach i myślisz jak by tu ją zdobyć i jak by tutaj wszystkiego nie spieprzyć.

Bądź sobą człowieku i albo Cię pokocha takiego jaki jesteś albo nie. Proste rozwiązania są najlepsze :)

A teraz pomyśl: Kombinujesz, zgrywasz takiego faceta jakiego ona chce..robisz tak z 2-3 miesiące i myślisz, że ona jest na tyle głupia aby nie zauważyła, że to na prawdę nie Ty? Jak długo byś dał radę zgrywać innego człowieka? W końcu byś się pogubił i tylko w depresję byś wpadł.

Pablo Escobar napisał(a):Tak.Sympatycznej panny nie musi negować,musi jednak pokazywać mimo to wysoką własną wartość.

Pablo dam Ci szczerą radę: Wydajesz się być inteligentnym facetem więc odrzuć te książki dla podrywaczy i wyjdź na ulicę zdobywać doświadczenie a nie tutaj pompujesz swoje ego poprzez pomoc innych. Czekam na Twój raport i mam nadzieje, że się doczekam w końcu :)

Pozdrawiam
chez

-#mod

Pomógł/a: 57 razy

Postprzez Lew 2012-02-05, 03:03

niewazne napisał(a): Nigdy nie patrze sie na cycki, tyłek, etc, tylko komentuje charakter i osobowość.Zazwyczaj to popłacało, jedna powiedziała że bardzo docenia to że dla mnie nie liczy się tylko wygląd...

Wolno ci patrzeć, w pewnej fazie to jest nawet wskazane z takim zuchwałym uśmiechem. Mówisz że popłacało, jedna powiedziała... A jakie były efekty ostateczne? Złożyłbyś się pewnie gdybyś miał do czynienia z tym co mnie spotkało chyba już ze trzy lata temu, podczas odrzucenia usłyszałem jedną z najfantastyczniejszych wiązanek komplementów na swój temat.

niewazne napisał(a):A propo jej charaketeru to jest całkowicie pozytywna. Miła, kultularna, bardzo skromna, zawsze uśmiechnięta. Co tym bardziej jest dziwne. Z wiązku z tym troche boje sie zastosować nega.

Problemy są w tej wypowiedzi dwa: Pierwszy jest taki że nie wiemy jaka ona jest naprawdę i ty tego też nie wiesz, możesz mieć rację, a możesz się mylić. Takie bardzo piękne, kulturalne i miłe panny, nawet jeżeli w istocie nie mają cholernie wrednego charakteru (co się zdarza) to potrafią być mocno jadowite i pokazać pazurki. Drugi problem jest taki że nie rozumiesz o co chodzi w negu ,a raczej tego nie czujesz. Neg to jest specyficzna forma żartu. Dobry neg często sprawia że ona się śmieje, natomiast podświadomie indukujesz jej że nie jest boginią i ona zarazem czuje się dobrze przy tobie i zarazem podświadomie widzi w tobie kogoś ważniejszego.

Myślę że łatwiej jest podbudować za bardzo "sponiewieraną" wcześniej dziewczynę niż sponiewierać ją gdy się wcześniej za bardzo ją podbudowało. Przy czym z boginią się nic nie zrobi ,a jedna panna którą wręcz "zmasakrowałem" od lat i wciąż ma na mnie skrytą nadzieję pomimo tego że jest w związku z innym. Nie mam jednak wyrzutów sumienia bo bardzo wątpię żeby przezemnie płakała.

Pablo Escobar napisał(a):Tak.Sympatycznej panny nie musi negować,musi jednak pokazywać mimo to wysoką własną wartość.

Musieć może i nie musi ale po co sobie utrudniać życie. Nega trzeba wyczuć. Ja bym nie powiedział że sympatycznej nie musi. Są pewne inne cechy po których można stwierdzić żeby nega nie dawać, sympatyczność tego nie określa wg. mnie.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy