Co do małych pierśi i grubych tyłków to kobiety sa masakrycznie krytyczni względem samych siebie.
Na siłowni chodze sobie miedzy ludzmi i doradzam przeważnie jak wykonywac poszczególne ćwiczenia bądz zaczynami od podstaw.
Zawsze gdy mam trening z kobieta na siłowni to rozwalają mnie teksty kobiet typu:
-co mam zrobić na boczki (kobieta ma fajna figurke, chyba za mało seksu uprawia)
-jakie sa ćwiczenia na pupe by ją ujędrniać ( kobieta szczópła i chyba tez jej brakuje witaminy S )
Czasami nawet po mowie ciała widac ze kobiety sa takie nieśmiałe co czasami i mnie wprowadza w osłupienie i nie wiem co mam powiedziec ^^
W takich sytuacjach gdy kobieta sama siebie krytykuje podnosze jej wartosc poprzez słowo + dotyk
Na przykład
HB : Ale mam boczki
David : To nie są boczki lecz sama skóra. ( i wtedy ją dotykam. Zdarza sie ze kobiety się zawstydzają
nie masz jakiś własnych historii? ja jak byłem mały i poszedłem na dwór z kanapkami z dżemem (mama mówiła żebym zjadł w domu, ale mimo to poszedłem) potknąłem się o płytę chodnikową i kanapki wylądowały na twarzy. przez całe miasto biegłem uwalony dżemem... możesz o tym porozmawiać
_________________ "Najlepszą rzeczą jaką może dostać kobieta jest wejściówka do twojego świata"
"he who possesses the Spear of Destiny holds the fate of the world in his hands" - constantine
"Nie podejmując żadnej akcji z góry jesteś skazany na porażkę" - s.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum