Jej gierki - potrzebna szybka pomoc

Wszystko na temat umawiania się z kobietami.

Jej gierki - potrzebna szybka pomoc

Postprzez Andrix 2011-11-15, 18:32

Witam,
sprawa wygląda od początku tak: założyłem kiedyś konto na jednym z portali randkowych. Zapomniałem o nim gdy napisała do mnie ona. Śliczna HB6+. Bardzo sympatyczna i wesoła. Bardzo szybko wymieniliśmy się numerami telefonów. Gadaliśmy wieczorkami na gg. Postanowiłem zaproponować spacer. Zgodziła się. Przychodzi weekend a ona się nie odzywa i ma wył. telefon. W niedzielę napisała sms że bardzo przeprasza ale nie da rady bo nie zdąży wrócić. Ok. Pogadaliśmy wieczorem na gg. W poniedziałek wróciłem późno z pracy i szybko poszedłem spać. Rano zobaczyłem że ok. 21 napisała do mnie sms "hej, a kolega co porabia że go nie ma na gg". Odpisałem w poniedziałek wieczorem. Gadaliśmy na gg we wtorek i środę a potem postanowiłem że nie będę się odzywać do niedzieli wieczorem. To był błąd. Ona się odzywała a ja ją olewałem. Żałuję tego teraz. W niedziele zadzwoniłem do niej z konkretem. Powiedziałem że wydaje się być interesującą kobietą, że chciałbym ją poznać bliżej i zaproponowałem spotkanie na wtorek (dzisiaj) na 18. Ona bardzo szczęśliwa. Zgodziła się. Gadaliśmy ponad 10 min. Zapytała czy będę jeszcze na gg. W poniedziałek chwilę poklikaliśmy.
Dzisiaj napisałem że przełożymy spotkanie o pół godziny bo dłużej pracuję. Po godzinie dostaję sms "hej, przepraszam ale coś mi wypadło. Przełóżmy na za tydzień."

Dodatkowo. Ona zazwyczaj pierwsza pisała do mnie na gg jak tylko wszedłem. Świetnie nam się gada. Wydaje się być zainteresowana. No i jak zadzwoniłem to była szczęśliwa.

O co chodzi? Wiem że zawaliłem z tym nieodzywaniem się. Chce się odegrać zebym myślał o niej? Czy po prostu się bawi? Nie wiem jak mam się teraz zachować. Czekać do następnego wtorku czy ostatni raz zaproponować spotkanie pod koniec tygodnia?

Panna jest świetna. Dowiedziałem się od znajomych że gdy się nie odzywałem była bardzo nerwowa i trochę smutna.

Nie chcę tego zepsuć. Wystarczy że się z nią spotkam i jakoś poleci.
Andrix

Pomógł/a: 0 razy

Re: Jej gierki - potrzebna szybka pomoc

Postprzez Lew 2011-12-24, 03:02

Klasyka gatunku.

Elektronic supersonic to jest fajna muzyka ale sposób komunikacji z kobietą kiepski.

Gadacie na gg ,a a prawie się nie widujecie. 70% komunikacji w tym momencie nie istnieje ,a w podrywie jakieś 95%.
Lubi z tobą gadać ale donikąd inąd jak na razie to nie zmierza, co gorsza woli to robić przez internet ,a powinna co najmniej lubić cię widzieć.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Postprzez Chev 2012-03-01, 18:23

Moim skromnym myśleniem zrobił bym to tak . Wystaw jej taki numer jak piszesz z nią na gg i wchodzi rozmowa o spotkaniu to napisz tak No ok możemy się spotkać tylko pewnie ty będziesz miała znowu coś na głowie i pewnie nie przyjdziesz == i tu jest w kropce zobaczy ,że coś czaisz i powinna już nie wymyślać kolejnych wymówek tylko się raczej spotka .
Chev

Postprzez barto9 2012-03-02, 15:09

Nie chcesz tego zepsuć... Olej to, umów się z inną, a ona gdy się zdecyduje i doceni Ciebie, to sama wejdzie na temat Waszego spotkania podczas którejś rozmowy. Podjarałeś się, przystopuj. Możesz jej dać do zrozumienia, że znudziło Ci się przekładanie spotkań i powiedzieć coś w stylu "dobra, to jak już ogarniesz swój strasznie napięty terminarz i znajdziesz dla mnie chwilę, to po prostu daj znać, bo nieodbyte spotkania stają się już nudne" Dziewczyny nie są w dzisiejszych czasach już jakieś ciche, zamknięte itd. Żyj sobie dalej, zaproponuj za tydzień-dwa kolejne spotkanie, a do tego czasu ogranicz to GG, bo według mnie takie przyjacielskie rozmowy przez komunikator do niczego dobrego nie prowadzą ;-)

nie jestem znawcą, mówię (a raczej piszę), jak ja bym zrobił.
Ile panna ma lat? Może boi się spotkania. Następnym razem zaproś ją np na spacer po rynku (dużo ludzi, będzie się czuła bezpiecznie) ale narazie ja bym przystopował na Twoim miejscu na dobry tydzień, jak to GG stworzyło między Wami jakąś więź, to nie zapomni i będzie szukała kontaktu z Tobą i jeśli nie będziesz wchodził na komunikator, to być może zmusisz ją do telefonu, przejdźcie na bliższe kontakty, bądź konsekwentny ;-)
barto9