Skończyło się, tak że chciała przyjaźni, powiedziałem, ze i tak by to nie wyszło... bo wyjeżdza itd. od tego czasu mieliśmy jakiś kontakt, ale słaby.
Teraz do meritum, wracając do pażdziernika zeszłego roku, miałem CHORY związek, na pocieszenie motałem się z koleżanka, przez przypadek przespaliśmy się... ona chciała związku, chociaż mówiła zupełnie coś odwrotnego. Ostatecznie dostała ode mnie dobitnego kosza, ale dalej do mnie leciała jak ćma. Później była akcja z lasia HB10, ja dostałem kosza. No i teraz ta moja koleżanka pocieszycielka, miesiąc temu przyprowadziła na impreze HB7-8, zaczałem się do niej dobijać, i całowaliśmy się, numer mam, jakiś kontakt jest i coś z tego będzie.
Ale wszystko się &$%^$#@%$, zagadałem na gg do HB10 i przez przypadek /powiedziałem że ja skacze, ona że też, zaklep mi miejsce/ razem skaczemy w poniedziałek ze spadochronem... w między czasie się odezwała pocieszycielka i powiedziała, że jedzie ze mną.... a z nią HB7-8................................
No i teraz jestem w czornej dupie. HB10 weźmie swoją koleżankę czyli jest HB10 zaliczona +HB5, pocieszycielka zaliczona HB5 + HB7-8 do której świruje... ale chciałem się wtedy spotkać z pierwszym setem, drugi miał się nie zjawiać.....
I CO TERAZ?! To będą dwa obozy, które na bank się będą zwalczały jakoś... i będę musiał jakoś między dwoma setami fruwać.... a chciałbym LTR od HB10 i HB 7-8.
POMÓŻCIE, historia jak z bravo girl.... nie jestem świnią, ale chciałbym z jedną albo z drugą, w zasadzie HB10 wyjeżdza na pół roku za niedługo, co ją trochę eliminuje, ale ona wciąż jest HB10...
_________________ Aby być z kobietą musisz być gotowy ją stracić, w każdym momencie.
Posypałeś tymi skrótami jak w jakimś zadaniu matematycznym
Moja mowa będzie krótka:
To Ty, nie my czy kto inny, masz zdecydować kogo wybrać.
W bravo girl widzisz takie historie, bo piszą je właśnie panienki, które nie wiedzą czego chcą. Ty chyba panienką nie jesteś ?
Usiądź i na spokojnie rozpatrz sobie wszystkie za i przeciw. Nie musisz się spieszyć, nie musisz za nikim fruwać, nie musisz na siłe wszystkich jednać. Ty jesteś mężczyzną i do Ciebie należny ostateczny i jednoznaczny wybór.
w zasadzie HB10 wyjeżdza na pół roku za niedługo, co ją trochę eliminuje, ale ona wciąż jest HB10
To zdanie jest bardzo smutne. Pokazuje jak jeszcze niedojrzały jesteś i mało wartościowy. Ta HB10 jak się okazało to typ imprezowiczki, chce przyjaźni ale Ty i tak ją chcesz bo to jest HB10 przecież! Nie na tym to polega omnibus, nie na tym.
Według mnie olej tą i tą i zajmij się sobą. Popracuj aby stać się wartościowym facetem a takie kobiety będziesz przyciągał bo tylko takie są warte naszej uwagi.
Ale wszystko się &$%^$#@%$, zagadałem na gg do HB10 i przez przypadek /powiedziałem że ja skacze, ona że też, zaklep mi miejsce/ razem skaczemy w poniedziałek ze spadochronem... w między czasie się odezwała pocieszycielka i powiedziała, że jedzie ze mną.... a z nią HB7-8................................
Nie potrafisz tego odkręcić? Powiedz, żeby jeszcze ze sobą mamy zabrały!
omnibus napisał/a:
No i teraz jestem w czornej dupie. HB10 weźmie swoją koleżankę czyli jest HB10 zaliczona +HB5, pocieszycielka zaliczona HB5 + HB7-8 do której świruje... ale chciałem się wtedy spotkać z pierwszym setem, drugi miał się nie zjawiać.....
Brawo! Lepiej tego nie mogłeś wytłumaczyć.
Cytat:
I CO TERAZ?! To będą dwa obozy, które na bank się będą zwalczały jakoś... i będę musiał jakoś między dwoma setami fruwać.... a chciałbym LTR od HB10 i HB 7-8.
Wiesz co... ustal im grafik! HB 7-8 do południa, a HB10 po południu, może być?
omnibus napisał/a:
POMÓŻCIE, historia jak z bravo girl.... nie jestem świnią, ale chciałbym z jedną albo z drugą, w zasadzie HB10 wyjeżdza na pół roku za niedługo, co ją trochę eliminuje, ale ona wciąż jest HB10...
To może tam znajdziesz odpowiedz.
Weź się człowieku zastanów, co z tego, że jest HB10? Pokazałeś tym tylko, że jesteś niedojrzały!
omnibus napisał/a:
ale chciałbym z jedną albo z drugą
niema jeszcze po drodze jakiejś trzeciej i czwartej, które też mogły być?
_________________ Życie jest jak jedna wielka impreza...
Nie pozwól, abyś był na niej kelnerem !
Przez śmiercią masz przed oczami film z całego życia...
Mój będzie tak długi, że nigdy nie umrę Mmefistoteles
Profil:
Wysłany: 2010-07-28, 16:17
wyprawiałem urodzinki na ktorej byly 2 malzenstwa przynajmniej 5 dziewczyn hb9-10 i paru kumpli i 2ch przyjaciol z dziewczynami. ogolnie spalem z 3ma laskami z tej grupy.
bylem w podobnej sytuacji i to samo chcialem wyrwac wszystkie naraz co oczywiscie by mi sie nie udalo.
postawnowilem ze dla kazdej bede totalnie zajety czyli ganialem od jednej grupki do 2giej az spotkalem sie na osobnosci z jedna.
jak zaczniesz wybierac myslec tracic czas na segregowanie (a w tym czasie moglbys przeczytac pare poradnikow ) to nic nie osiagniesz.
baw sie latam tam na tym balonie i baw sie.
pokaz swoje wartosci i niedostepnosc. pokaz ze umiesz sie bawic. pouzywaj pare negow i przybij pare piątek wypowiadajac jednoczescie " widac ze umiesz sie bawic - give me 5"
Pomógł: 2 razy Informacje: Wiek: 26 Dołączył: 10 Maj 2010 Posty: 48
Profil:
Wysłany: 2010-07-28, 19:08
Aple masz racje, nie jestem zdecydowany i musiał mi ktoś to napisać - Chez - to typ imprezowiczki, olej ją.
Slawcio, dla mnie to jest nowa i dziwna sytuacja, wczoraj wynikła i chciałem żeby ktoś mi doradził, pisałem to 20 minut po tym jak się dowiedziałem, fakt poszarpane. Nie, nie chce 4 pieczeni, HB7-8 to mój cel, HB10 wraca w lutym i wtedy będziemy mieszkali w jednym mieście /przeprowadzam się/.
Chez, masz rację, jestem starszy od Ciebie o dwa lata, ale wciąż jestem niedojrzały /ja o tym wiem!/ jestem dużym chłopcem, który lubi ostrą jazdę bez trzymanki, ale na pewno nie jestem bezwartościowy, tu Ptysiu się pomyliłeś
Mmefisto, Twój post pokazuje jak być samcem alfą - w negatywnym sensie, na początku też postrzegałem samca alfa jako chama i agresywnego prostaka, ale w tym musi być wyczucie, klasa i finezja, tego Tobie brakuje. Mój post to nie lanserka, nie musze podnosić swojej wartości wypisując takie rzeczy na forum gdzie średnia wieku to 17 lat.
Stany, Twój post najwięcej wniósł, właśnie chciałem tak mniej więcej to rozegrać, moim celem jest HB7-8.
_________________ Aby być z kobietą musisz być gotowy ją stracić, w każdym momencie.
Profil:
Wysłany: 2010-07-29, 01:13
hey. dzieki
jak bedziesz chcial wiecej cos opowiedziec to do 5tego jestem dostepny.
moze cos z fajnych sztuczek na KC chcesz zastosowac. napisz na priva jak cos.
aha i pamietaj ze jak wszystkie zaczniesz obracac czy nawet jedna z całego grona. to ta HB10 tak czy inaczej sie o tym dowie i JAK jest wartosciowa kobeta to nie bedzie chciala z Toba zrobic tego kroku. chodzi mi o zwiazek. (tego przyjaciolki sobie nie robia) chyba ze myslisz o one night stand ktory jest czesto mozliwy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum