Mam problem. Znam pewną kobietę od 10 miesięcy, generalnie traktuję ją jak koleżankę, jednak miewam przebłyski podrywu, by nie zaszufladkowała mnie gdzieś głęboko jako przyjaciel. Nigdy mi nie mówiła że ma chłopaka, nie zwierzała się, lubiła i lubi nadal się ze mną droczyć.
Jednak właśnie dzisiaj powiedziała mi że jej chłopak został zatrzymany przez policję za posiadanie narkotyków, i nie mogła się przez to wczoraj skupić, aż nie wpłacili jego kumple kaucji i ble ble. Byłem zdziwiony z deczka i nic nie odpowiedziałem, zresztą musieliśmy przerwać konwersacje.
Natomiast cały czas zastanawiam się czy to był kolejny test, i wogóle jak mogę sprawdzić czy żartuje, bo jeżeli to prawda to ograniczę do max swoje stosunki z nią.
Co o tym myślicie dziewczyny. Bo z takim teksem spotkałem się pierwszy raz.
Pomogła: 4 razy Informacje: Wiek: 26 Dołączyła: 01 Paź 2009 Posty: 14 Skąd: Pokaz na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-05-30, 17:20
mlp99 napisał/a:
Co o tym myślicie dziewczyny.
Myślę, że nie powinienies sobie odpuścić, bo jesli cos takiego powiedziała to albo to jest prawda, albo najzwyczajniej w świecie chciała się Ciebie pozbyć.
mlp99 napisał/a:
lubiła i lubi nadal się ze mną droczyć.
Co nie znaczy wcale, że cos do Ciebie czuje. Może po prostu pochlebia jej Twoje zainteresowanie?
Radzę Ci rozejrzeć się za innym obiektem zainteresowania
_________________ Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum