kto odczuwa większośc przyjemnośc w podrywie?

Czyli Flirt – jak sprawić, aby dziewczyna poleciała na Ciebie w ciągu kilku minut. O czym rozmawiać z dziewczyną? Jak ją zainteresować sobą? Jak jej zaimponować? Jak używać mowy ciała? Humor, tematy rozmowy i sztuczki, które sprawią, że będziesz najbardziej interesującym z mężczyzn.

kto odczuwa większośc przyjemnośc w podrywie?

Postprzez tom2001 2011-09-06, 15:26

Witam, włąsnie przed chwilą pod wpływem tekstu piosenki "Baw mnie" oraz przypominając sobie film "Tulipan" przyszło mi na myśl takie jedno dziwne pytanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kto odczuwa większośc przyjemnośc w podrywie podrywający czy podrywany? Czy jest możliwe że oboje taką samą? Czy jest możliwe ze osoby które są skupione za bardzo na sobie nie potrafią dawać tej przyjemności innym tylko sami oczekują jej od innych?

Moje doświadczenie pokazuje że praktycznie zawsze pociągała mnie osoba która była dla mnie niedostępna i to właśnie z nią chciałem spędzać czas i to właśnie od niej chciałem dostawać tą przyjemność bycia z nią, natomiast osoba która chciała być ze mną, "polowała" na mnie i mój wolny czas zawsze jak by pociągała mnie troche, a właściwie to o wiele mniej, czasem wcale. :-x

Mówi się że jedna osoba zawsze kocha mniej i właśnie jak to z tym jest na prawdę. Socjo genetyka próbuje udowodnić że to ZAWSZE kobieta wybiera faceta a nigdy na odwrót. Oczywiscie że są wyjątki jak "zawdodowi" uwodziciele ale pewnie i Oni też się czasem zakochują i na pewno też mają "beznadziejne przypadki" . :-o

A jak Wy mylicie jak to z tą przyjemnościa/chęcia zdobycia tego jedynego "mrocznego przedmiotu pożądania** " jest? :-D

Pozdrawiam,
tom

**film L.Bunuela
tom2001

Pomógł/a: 0 razy

Re: kto odczuwa większośc przyjemnośc w podrywie?

Postprzez Ferdzis 2011-09-10, 13:53

Witaj.To zależy,bo jak wszyscy wiemy kobiety uwielbiają być zaczepiane/podrywane/gadać z facetami (przynajmniej spora większość :) ).Z drugiej strony sam "podryw" też Nam sprawia ogromną przyjemność.Także trudne pytanie,stawiałbym jednak że większą radoche ma podrywający :) .Pozdrawiam.
Mam nadzieję że fajnie się czytało :)
Ferdzis

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez Lew 2011-09-14, 03:39

Większą radochę ma ten kto nie ma zahamowań towarzyskich i jest bardziej oswojony z tego typu gierkami, to chyba jasne.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Postprzez ef 2012-04-27, 09:31

Hmm a moze osoba podrywa przez taka ktora jej sie podoba chyba najbardziej:D ;-)
ef

Postprzez VanPersie 2012-04-27, 15:49

Zadaj sobie to pytanie...
Jak podrywa Cie dziewczyna, która jest atrkacyjna dla Ciebie... co czujesz?
i czy czujesz się inaczej kiedy podrywa Cie dziewczyna, którą nie jesteś zainteresowany?

odpowiedź wydaje się prosta.
Pozdrawiam!
VanPersie

Pomógł/a: 4 razy

Powrót do Gra