to miałem swój "comeback" i znów jestem normalnym sobą. A jako, że już nim jestem to powróciło mi do głowy moje marzenie życia i postanowiłem, że może spróbujemy tutaj zrobić listę rzeczy, które koniecznie trzeba w życiu "odhaczyć". Uwielbiamy adrenalinkę, prawda?
Awięęęęęęęc... ja chciałbym:
1. Skoczyć ze spadochronem! Absolutnie MUSZĘ to zrobić. Standardowy kurs kosztuje ok. 800 - 1000 zł, trwa dwa weekendy i są w nim wliczone skoki (przynajmniej tak jest w łódzkim Areoklubie).
2. Skoczyć na bungee. Nie skakałem w ogóle, ale jakoś skok z żurawia mnie nie kręci. Jak już skoczę ze spadochronem to bankowo pójdę na takie bungee dla porównania emocji. Moim jednak celem jest jakiś najwyższy most w Europie.
3. Polatać na paralotni.
4. Nurkować w jakimś egzotycznym kraju. W takim, gdzie woda jest przejrzysta i pływają różne wesołe żyjątka.
5. Spłynąć w pontonie z nurtem ostrej rzeki.
6. Zagrać w paintball.
7. Nauczyć się jeździć na motorze (a.k.a. zrobić motocyklowe prawo jazdy).
8. Wziąć udział w nielegalnych wyścigach samochodowych.
9. Kochać się z kobietą w rytmie fal Morza Śródziemnego.
10. Pójść do klubu z tańcem go go i uprawiać sex z prostytutką.
A co wy byście chcieli zaliczyć nim pójdziecie w piach ? Piszcie, piszcie! Może dzięki waszym marzeniom wpadną czytelnikom do głowy fajne pmoysły .
Profil: Imię: Niecodzień
Mój Field Raport: 1156
Mój Dziennik: 788
Wysłany: 2009-01-25, 21:44
nie(d)oceniona napisał/a:
zapomniałeś o locie w kosmos
Heh, mówimy o takich realnych marzeniach, powiedzmy w granicach 1000 zł. I możliwe, że po tym co napiszę zaraz posypią się posty w stylu "wszystko jest możliwe"... ale bądźmy realistami .
Poza tym lot w kosmos nie jest jakimś moim supermarzeniem. Yyyyyyasne - gdybym tylko miał opcję to zrobiłbym to chyba bez wahania. ALE gdybym miał na to wydać zarobione pieniądze to wolałbym zrobić tysiące innych rzeczy .
MrHyde napisał/a:
Zacznij od pkt.10 to mozesz zrobic juz dzisiaj.
Sooooon .
_________________ A! No i jeszcze jedno! Weź się uśmiechnij ! No i jako bonus dam klucz do sukcesu: c10h12n2o + c9h13no3... TADAM!
ogolnie to chba chodzilo o to zeby kazdy swoje marzenia wypisal a nie o ocene marzen smilera ...
ja pozniej edytuje swojego posta i wypisze bo teraz mi sie nie chce
A ja chciałbym:
1. Poznać osobiście smiler'a, (bo to taki krejzol jest) ;]
2. O skoku ze spadochronem tez marze. To musi być coś niesamowitego.
3. Pomieszkać w willi PLAYBOY'A razem z króliczkami i Hugh'em Hefner'em. ;] A po jego śmierci zastąpić go...
4. Pojechać do LAS VEGAS i odwiedzić kilka największych kasyn. (co prawda hazard mnie już nie kręci ale tam bym chciał pograć ;] i kiedyś pogram!)
5. Reszte zachowam dla siebie ;]
Wysłany: 2009-01-26, 11:19
nie(d)oceniona napisał/a:
smiler, i ty to tak na poważnie ... dzieki za poprawienie humoru
Your welcome .
Mystyc napisał/a:
ogolnie to chba chodzilo o to zeby kazdy swoje marzenia wypisal a nie o ocene marzen smilera ...
Chryste! Dziękuję !
A tak poza konkursem... to proszę mi nie dokuczać . I w ogóle najśmieszniejsze jest to, że zajrzałem przed chwilą na blog i zobaczyłem spadochroniarza. Ku gwoli ścisłości - niczym się nie sugerowałem, zawsze chciałem skoczyć .
Ja do swoich dopisuję jeszcze:
* Spędzić tydzień w Bieszczadach (nigdy nie byłem ).
* Sex z latynoską, azjatką i murzynką (w takiej kolejności lub na raz) .
* Wejść w konflikt z jakimiś dresiarzami (z powodu uwiedzenia kobiety jednego z nich), nabić oszukanego i przed resztą uciekać w stylu le parkour (zacząłem się uczyć od przedwczoraj )... ale chciałbym to zrobić w innym państwie niż Polska, jak nie wypali to chociażby w innym mieście, najlepiej jakiejś dużej aglomeracji .
_________________ A! No i jeszcze jedno! Weź się uśmiechnij ! No i jako bonus dam klucz do sukcesu: c10h12n2o + c9h13no3... TADAM!
Ostatnio zmieniony przez smiler 2009-01-26, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-01-29, 16:17
AAAAAAAAAAA!!! Ludzie bez marzeń, nie wierzę, że ich nie macie. No dawać! Chcę poczytać co tam siedzi w waszych główkach . Dziewczyny! Śmielej! Wy tam zawsze wypichcicie coś ciekawego pod czaszką.
u mnie prosto:
znaleźć dobrą pracę
rodzinka,domek...
koncert LP
balet którego nie zapomnę do końca życia
...i starczy,jestem człowiekiem szczęśliwym
_________________ Gdy na mnie patrzysz wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum