czolowygracz napisał(a):Witam,
jakie przytrafiły Wam się LMRy i jak je rozwalaliście?
Ostatnio wszedłem z jedną do kibla w pubie. Zamknąłem drzwi. Położyłem kurtkę na kiblu (tam gdzie jest ten przycisk do spuszczania wody). Stanąłem w odległości 20cm od niej. Nagle ją złapałem z obu stron za ramiona. Przybliżyłem głowę do KC i nagle mnie odepchnęła. Jej ręka powędrowała w kierunku zamka od drzwi. Powiedziałem "poczekaj...", wyjąłem telefon, w coś wszedłem w menu, schowałem telefon i znowu spróbowałem z KC. Tym razem zabrała moją kurtkę i wyszła z nią z toalety. I w ten sposób ostatnio nie udało mi się doprowadzić do FC. Myślicie, że ona wcale nie chciała FC, tylko była ciekawa, co zrobię z nią?
Pozdrawiam.
Rozumiem że dziewczynę "dobrze" wcześniej poznałeś, całowaliście się itd. i uznaliście że idziecie do kibelka, tak? No to zamykacie się i dalej całujecie (skoro robiliście to wcześniej to nie powinna Cię odepchnąć, ja przynajmniej nigdy się z tym nie spotkałem, ewentualnie może się rozmyślić i wtedy powiedz grzecznie że "w porządku, wyjdźmy stąd, wiedz że nie zrobię nic czego sama nie będziesz chciała, chodź" i idę przodem), nagrzewasz ją, (możesz wtedy nawet wyciągnąć swój magiczny telefon żeby się niecierpliwiła i napięcie jeszcze wzrosło) aż ona sama uzna że już czas i zabierze się za Twój pasek od spodni

Chyba że sytuacja wyglądała tak że dziewczyny nie znałeś lub znałeś słabo i zrobiłeś taką akcję, to wtedy nawet tego nie skomentuje ;]