LMR - rozwalanie

Techniki seksualne, orgazmy, fantazje, wyobraźnia.

LMR - rozwalanie

Postprzez czolowygracz 2011-01-09, 13:57

Witam,
jakie przytrafiły Wam się LMRy i jak je rozwalaliście?
Ostatnio wszedłem z jedną do kibla w pubie. Zamknąłem drzwi. Położyłem kurtkę na kiblu (tam gdzie jest ten przycisk do spuszczania wody). Stanąłem w odległości 20cm od niej. Nagle ją złapałem z obu stron za ramiona. Przybliżyłem głowę do KC i nagle mnie odepchnęła. Jej ręka powędrowała w kierunku zamka od drzwi. Powiedziałem "poczekaj...", wyjąłem telefon, w coś wszedłem w menu, schowałem telefon i znowu spróbowałem z KC. Tym razem zabrała moją kurtkę i wyszła z nią z toalety. I w ten sposób ostatnio nie udało mi się doprowadzić do FC. Myślicie, że ona wcale nie chciała FC, tylko była ciekawa, co zrobię z nią?
Pozdrawiam.
czolowygracz

Pomógł/a: 0 razy

Re: LMR - rozwalanie

Postprzez klim 2011-01-09, 15:29

następnym razem nie wyjmuj telefonu tylko samemu weź kurtkę i wyjdź zanim ona to zrobi, jest szansa, że cię zatrzyma, a jak nie, to są inne laski dookoła
klim

Postprzez Lew 2011-01-11, 16:50

czolowygracz napisał(a):Ostatnio wszedłem z jedną do kibla w pubie.

Ale przyjemne i romantyczne miejsce! A jakie ciekawe! Epidemiolog znalazłby tam pewnie więcej szczepów bakterii niż w laboratorium broni biologicznej.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Postprzez Krzysztof_Król 2011-01-20, 19:24

Nie ma chyba prowadzić głębszych dysput o LMR w klubowych toaletach...
Założyciel i dyrektor PERFECT DATING

Autor książki "Księga związków, podrywu i seksu dla mężczyzn"
Autor szkoleń:
Perfect Dating
Perfect Dating 2.0
Perfect Dating Przemiany
Krzysztof_Król

admin

Pomógł/a: 14 razy

Postprzez patrico85 2011-01-23, 14:46

czolowygracz napisał(a):Witam,
Ostatnio wszedłem z jedną do kibla w pubie. Zamknąłem drzwi. Położyłem kurtkę na kiblu (tam gdzie jest ten przycisk do spuszczania wody). Stanąłem w odległości 20cm od niej. Nagle ją złapałem z obu stron za ramiona. Przybliżyłem głowę do KC i nagle mnie odepchnęła. Jej ręka powędrowała w kierunku zamka od drzwi. Powiedziałem "poczekaj...", wyjąłem telefon, w coś wszedłem w menu, schowałem telefon i znowu spróbowałem z KC. Tym razem zabrała moją kurtkę i wyszła z nią z toalety. I w ten sposób ostatnio nie udało mi się doprowadzić do FC. Myślicie, że ona wcale nie chciała FC, tylko była ciekawa, co zrobię z nią?
Pozdrawiam.

uśmiałem się :)
czy ty się z choinki grudniowej dopiero urwałeś?
ty myślałeś, że ona sama wskoczy na ciebie?
może poszła z tobą do tego kibla bo wcześniej ją jarałeś, ale jak postawiła ci opór to się od razu złamałeś i wyciągnąłeś tel... po jaką cholerę? chciałeś połączyć się z Krzysztofem Królem i zapytać o poradę? :)
z tego co piszesz to ty nie uwodzisz kobiet. nie znasz ich. tylko je zaliczasz. taka męska wersja prostytutki. jak widzisz nawet niektóre za darmochę nie chcą skorzystać z twoich usług.

btw. co to lmr?
patrico85

Postprzez Greniek 2011-01-24, 09:27

patrico85 napisał(a):wyciągnąłeś tel... po jaką cholerę? chciałeś połączyć się z Krzysztofem Królem i zapytać o poradę?

Dzwonił do mnie :P

patrico85 napisał(a):taka męska wersja prostytutki.

ja bym to nazwał wolontariuszem ! Robi to za darmo i czerpie satysfakcję :D
Greniek

Pomógł/a: 11 razy

Postprzez dawidowicz 2011-01-26, 17:08

męska wersja prostytutki to żigolak...
żigolak za to dostaje kasę ;p jak chciałeś go obrazić mogłeś napisać jebaka kiblowy a nie że prostytutka... ehhh
dawidowicz

Pomógł/a: 3 razy

Postprzez Tygryseks 2011-02-01, 23:31

czolowygracz napisał(a):Witam,
Pozdrawiam.

Rozumiem że dziewczynę "dobrze" wcześniej poznałeś, całowaliście się itd. i uznaliście że idziecie do kibelka, tak? No to zamykacie się i dalej całujecie (skoro robiliście to wcześniej to nie powinna Cię odepchnąć, ja przynajmniej nigdy się z tym nie spotkałem, ewentualnie może się rozmyślić i wtedy powiedz grzecznie że "w porządku, wyjdźmy stąd, wiedz że nie zrobię nic czego sama nie będziesz chciała, chodź" i idę przodem), nagrzewasz ją, (możesz wtedy nawet wyciągnąć swój magiczny telefon żeby się niecierpliwiła i napięcie jeszcze wzrosło) aż ona sama uzna że już czas i zabierze się za Twój pasek od spodni :)

Chyba że sytuacja wyglądała tak że dziewczyny nie znałeś lub znałeś słabo i zrobiłeś taką akcję, to wtedy nawet tego nie skomentuje ;]
Tygryseks

Pomógł/a: 17 razy

Postprzez Lew 2011-02-06, 02:13

Krzysztof_Król napisał(a):Nie ma chyba prowadzić głębszych dysput o LMR w klubowych toaletach...

Przyszłość, przyszłość narodu widzę w kiblu klubowym i w wymiocinach własnych.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Powrót do Seks