Profil: Imię: Niecodzień
Mój Field Raport: 1156
Mój Dziennik: 788
Wysłany: 2009-07-06, 13:01
Siemak Davidek!
Słuchaj - z nami to jest tak, że postanowiliśmy, że jeśli chodzi o kwestię umawiania się i takich innych rzeczy to przenosimy się na nasze małe i prywatne forum. Zobacz - 10 stron tematu, a ustawiliśmy się w 4 tylko raz. Robimy tu za duży bałagan i wszystko jest przez to jakby takie... rozwodnione . Więc jeśli ktoś naprawdę będzie chciał poznać kogoś z Łodzi to zanim przebrnie przez 10 stron tematu to to będzie katastrofa ;P.
Niemniej jednak adres do forum dostaniesz jak się z nami spotkasz twarzą w twarz. Nie chodzi o to, żeby robić tu jakieś tajne stowarzyszenia, ale o to, żeby nie wchodziły tam przypadkowe osoby . Więc jakby co to wal na gg do mnie, albo do chłopaków .
I chciałem się przez to spytać reszty chłopaków z Łodzi. Słuchajcie - czy nie napisać do administracji forum prośby, żeby skasowała ten temat, a my założymy nowy o takiej samej nazwie (bez podtytułu) i podamy po prostu swoje gg i napiszemy co i jak, hm? Ułatwi to sprawę przyszłym użytkownikom .
_________________ A! No i jeszcze jedno! Weź się uśmiechnij ! No i jako bonus dam klucz do sukcesu: c10h12n2o + c9h13no3... TADAM!
Profil: Imię: Niecodzień
Mój Field Raport: 1156
Mój Dziennik: 788
Wysłany: 2009-07-12, 23:58
WAŻNE!!!
Hej!
Słuchaj! Jeśli jesteś kimś kto chce się spotkać z ludźmi z Łodzi i dobrze się zabawić (bez skojarzeń) to śmiało pisz do mnie: smiler@buziaczek.pl . Możesz również kontaktować się z innymi użytkownikami (James, 2 fast 2 catch i Fever) lub po prostu napisać do nas na PW.
W związku z tym, żeby nie robić tutaj bałaganu to przenieśliśmy swoje gadaniny na inne forum. Nie jest ono tajne, ale adres i dostęp uzyskasz jedynie wtedy, kiedy zobaczysz się z którymś z nas twarzą w twarz - chodzi o to, żeby adresu nie dostawały przypadkowe osoby. Tematyka tego forum nie jest związana stricte z uwodzeniem - jest to po prostu miejsce internetowych spotkań, omawiania wypadów i szykowania się na nowe .
Jesteśmy otwarci na towarzystwo !
_________________ A! No i jeszcze jedno! Weź się uśmiechnij ! No i jako bonus dam klucz do sukcesu: c10h12n2o + c9h13no3... TADAM!
Jakby ktos chcial sie 10 listopada zabawic w elektrowni to mam bilety na ta impreze,
Klub ELEKTROWNIA RP oraz Agencja Artystyczna EVENTINO prezentują „STUDENT’S STYLE PARTY”, czyli najbardziej odjechaną imprezę studencką roku 2009.
Już 10 Listopada 2009 będziecie mogli uczestniczyć w tym niezwykłym wydarzeniu. Będzie to połączenie stylu, gracji, a przede wszystkim ekstrawagancji. Doskonała muzyka, tancerki, pokazy audio-wizualne oraz pirotechniczne wypełnią tę noc w najbardziej stylowym klubie w Łodzi. O nasze muzyczne doznania zadbają: pochodzący z Warszawy Dj Dervish, uznawany za jednego z najlepszych polskich producentów, co niezwykłe bardziej znanym za granicą niż w Polsce, DJ Elann to wielokrotny mistrz Polski oraz Gran Torino pochodzący z Gdańska. Na drugiej scenie wystąpią legendy łódzkiej sceny klubowej Lloyd z Anglii, DJ Shaky , DJ Inkee, Dj 3way, którzy grali na największych łódzkich imprezach, między innymi na Paradzie Wolności. Muzyka i wspaniała oprawa to jednak nie wszystko, postanowiliśmy dać klubowiczom szanse na zdobycie atrakcyjnych nagród i zorganizować konkurs na najlepiej wystylizowaną osobę oraz inne konkursy, o których dowiecie się przychodząc do klubu Elektrownia już 10 listopada. Nie zwlekajcie dłużej, kupcie bilet i dołączcie do innych tego dnia, przecież nie może Was zabraknąć na najbardziej wystrzałowej imprezie roku. Ekstrawagancja, styl, gracja, to słowa które będą towarzyszyć Wam w tę niezwykłą noc.
Scena 1: Funky, Soul , Latino, Disco, House
Dj Dervish- Warszawa
Dj Elann- Zgierz
Dj Gran Torino- Gdańsk
Mi-Animal- Łódź
Val-D- Łódź
AMI- Łódź
ja moge sprzedac dla studentow za 6 a dla nie studentow za 8
Nic na tym nie zarabiam ale poprostu jestem kolporterem na mojej uczelni i zostalo mi kilka wolnych biletow ktorych nie mam komu wcisnac tak wiec chce sie ich jakos pozbyc, bo inaczej bede musial oddac Jak cos to zapraszam na PW
Informacje: Dołączył: 10 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Łódź
Profil:
Wysłany: 2010-02-14, 19:24
czemu tu taka lipa ?? ostatni post kwartal temu
przejde do rzeczy:
szukam winga umiejacego:
grac w zespole na perkusji nie no zartuje z ta perkusja (bo w koncu po to sa wingowie zeby razem dzialac a nie kazdy z osobna)
tanczyc - zorientowanego na hiphop, rnb no moze i salse bo czasem na salsoteki tez chodze,
opcja dodatkowa majacego duzo kolezanek
to by bylo tyle, wiecej na privie
Witam
Szukamy osób zaawansowanych albo średniozaawansowanych do regularnych wyjść na NG(DG też się zdarza ale dosyć żadko)
Mamy grupe kilku osób 21-33lata,ale świerza krew zawsze się przyda.
GG.1165465
lub pm albo napisz w tym temacie napewno odpisze
Pozdrawiam
JaY
Szukamy osób które to lubią,chcą wychodzić i rozwijać się.Marudom dziękujemy;p
Witam ! temat dawno nie ruszany:P Jestem z okolic lodzi ! i chetnie wyjde z kims do jakiegos klubu !! dobrze sie zabawic! Jesli ktos jest chetny to piszcie na PW!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum