maly problem. Co robic?

Wszystko na temat umawiania się z kobietami.

maly problem. Co robic?

Postprzez gpti 2012-02-03, 23:57

witam,
chciałem was prosić o radę, ale najpierw przedstawie wam jak to wszystko wygląda:
A więc jakieś pół roku temu zacząłem pisać z koleżanką, wszystko było fajnie, dobrze się pisało, zabierałem ją na spacery w miarę możliwości(raz na miesiąc...mieszkamy bardzo daleko od siebie)

Jakiś tydzień temu zaprosiła mnie do swojego domu. Na początku było trochę sztywno, ale później się rozkręciło, zaczeliśmy oglądać film, leżeliśmy przytuleni, a na koniec pocałowaliśmy się. Wydawało się być wszystko ok, ale od tamtego pocałunku kompletnie inaczej mi się z nią pisze - wolniej i mniej odpisuje, ogolnie szybko kończymy rozmowy. Staram się jakoś podtrzymywać tematy, ale ona jakby mnie troszkę olewała.

Dlatego teraz pytanie do was: powinienem nadal do niej pisać, żeby wiedziała, że mi na niej zależy, czy zrobić chwilę przerwy i nie pisać do niej?

Dodam, że zobaczyć się będziemy mogli dopiero w następny weekend.
Liczę na wasze pomocne wypowiedzi,
pozdrawiam
gpti

Pomógł/a: 0 razy

Re: maly problem. Co robic?

Postprzez Bart00 2012-02-04, 11:21

Pisanie samo w sobie nie jest czymś złym. Co nie którzy myślą że to zły pomysł, że może Ciebie postawić w złym świetle. Z drugiej strony milczenie też nie jest złym pomysłem. Nie mniej jednak milcząc możesz kobietę utrzymywać w niepewności, dać jej do zrozumienia, że nie jesteś byle jakim facetem, który nie ma nic innego do roboty tylko pisanie mu w głowie.

Dziewczyna uświadomiła sobie że to za szybko się dzieje i chciała zwolnić. równie dobrze mogła sobie znajść nowego faceta i Ciebie powoli odpychać. Też mogła się Tobą zabawić i przetestować jak bardzo Ci na niej zależy. Na Twoim miejscu dał bym jej trochę odpocząć, ale nie całkowite odcięcie się od niej. Daj jej do zrozumienia, że nie tylko na niej Twój świat się kręci, że masz i swój świat.

Na spotkaniu wszystko sobie wyjaśnicie. ;-)

Za ten post autor Bart00 otrzymał podziękowania od:
gpti
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez gpti 2012-02-04, 20:46

Ok, Dzięki Bart00. Zrobie chwilę przerwy, niech zatęskni (jesli wgl zatęskni)

a tak przy okazji czytałem troche na forum, możecie mi wyjaśnic, co to jest to hb6, hb7 itd?
gpti

Postprzez Manieczny 2012-02-04, 20:56

Oznacza to, jak bardzo podoba ci się dziewczyna, jeśli dasz HB10 to znaczy że jest ona idealna
Manieczny

Postprzez Lew 2012-02-06, 01:56

Mało kto już tutaj stosuje tutaj tę skalę, zwłaszcza że ma ona charakter liniowy podczas gdy nasze upodobania bywają rozgałęzione. Takie terminy jak HB, KC, itp. najczęściej są używane na typowych forach PUA. Tutaj sporo z nas neguje ten system ,a właściciel forum Krzysztof Król promuje model Perfect Dating który jest po prostu skuteczną drogą do związków.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Postprzez gpti 2012-02-06, 18:06

Dobra, dobra, ale myśle, że to nie miejsce na ten temat.
Prosze o wypowiedzenie się w sprawie głownego tematu, który poruszyłem :)
pozdrawiam.
gpti

Postprzez Lew 2012-02-07, 16:11

Zrób przerwę, umów się, i działaj dalej.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Postprzez gpti 2012-02-07, 19:53

tak też zrobię ;)
dzięki za wypowiedzi,
pozdrawiam
gpti

Postprzez Lew 2012-02-08, 13:09

Ale wróć tutaj i powiedz co dalej bo większość znika i potem nie wiemy czy udzieliliśmy porady adekwatnej.

Lew