Chyba nie było takiego tematu (przynajmniej nie znalazlem). Wiec założyłem temat o masażu, czyli opisujecie tutaj jak masować kobietę/mężczyznę by partner był bardzo zadowolony. W jednym temacie były miejsca w których masowac ale nie było jak.
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez chez 2010-03-08, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
tzn ja sie na tym nie znam xD
chodzi zeby bylo przyjemnie xD ale oczywiscie watek erotyczny mile widziany xD
wiec jak bys mogl opisz techniki itp na pewno nie jednemu sie przyda taki artykul
Generalnie to najlepiej zebys sobie to zaobrazowal , bo samo przeczytanie nic nie da . Dlatego polece Ci filmiki na youtubie , gdzie masz to pokazane i omowione . Wpisz sobie "how to give massage" albo "how to massage" . Mysle ze jak je obejrzysz to zalapiesz i na pewno sprawisz przyjemnosc kobiecie , grunt to wyczucie .
To co Ci bedzie potrzebne do masazu to najlepiej specjalny stol , aczkolwiek na kanapie tez dasz rade i , oraz olejek do masazu - moze być najzwyklejsza oliwka dla dzieci Johnsons , ziaja , moze to rowniez byc masaż z dodatkiem olejków aromatycznych ktory korzystnie wpływa na przywrócenie równowagi psychicznej i redukuje negatywne stany emocjonalne takie jak gniew , strach . Wiecej na ten temat po wpisaniu w Google - "siła zapachów olejki eteryczne" i wybraniu 1szego wyniku .
Poszukaj na warezach pod hasłem "masaż erotyczny"
znajdziesz filmik gdzie jeden masażysta prezentuje na kobitce jakie rezultaty może dać dobry masaż. I wcale nie trzeba być specem w te klocki.
a jak nie znajdziesz to napisz i Ci linki podeśle, bo tu pewnie nie wolno dać
Z doświadczenia wiem, że jestem fatalnym masażystą ale przekonałem się też, że by partnerce było przyjemnie wcale nie trzeba mieć talentu do masowania, wystarczy trochę wyczucia i obserwacji.
W wiki znajdziesz strefy erogenne opisane zarówno dla kobiety i mężczyzny.
Poza masowaniem ud (wewnętrzna strona ud), piersi oraz szyi,
mojej partnerce dodatkowo sprawia przyjemność gdy kładę dłonie na wysokości jej nerek i uciskając nieco przesuwam dłońmi wzdłuż jej pleców, również "masowanie"/drażnienie małżowiny usznej sprawia dużo przyjemności (ale efekt jest jeszcze lepszy kiedy robię to językiem )
Ale każda kobieta jest pod tym względem inna i natężenie odczuwanych przyjemności w strefach erogennych może być różne.
_________________ Jeśli nie mam racji, to muszę się straszliwie mylić!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum