Wysłany: 2009-10-20, 15:05 Miesięczny "związek" pod nazwą "kolega"
Wybaczcie Panowie ze takie zamieszanie wprowadzam na forum, ale po dwóch dniach totalnej Ciszy, Anna zadzwoniła do mnie. Sama nie do końca wiedziała po co, powiedziała, ze przyzwyczaiła się do mojego głosu i do mnie, pytała jak się czuje itp. powiedziała, ze to co się ze mną dzieje nie jest jej obojętne. Okrutnie się plątała. Ja byłem spokojny i wyluzowany. Trzymałem rozmowę za jaja.
Co teraz ? Olać totalnie ? Odezwać się ? Poczekać na kolejny tel. ? Po cholerę dzwoniła ?
_________________ Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca.
Zadzwoniła bo jest jej ciebie żal. Taki zwrot można usłyszeć jak dziewczyna cie rzuca ale nie chce cie zranić, albo ma wyrzuty sumienia. Olej ją totalnie.
_________________ "Jestem naznaczony wieloma bliznami, ale zachowuję też w pamięci chwile,
które nigdy by się nie zdarzyły, gdybym nie znalazł w sobie dość odwagi,
aby przekroczyć pewne granice."
Pomógł: 25 razy Informacje: Dołączył: 19 Lip 2009 Posty: 250 Skąd: Pokaz na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-10-20, 23:29
hint87 napisał/a:
Cochones napisał/a:
to co się ze mną dzieje nie jest jej obojętne.
Zadzwoniła bo jest jej ciebie żal. Taki zwrot można usłyszeć jak dziewczyna cie rzuca ale nie chce cie zranić, albo ma wyrzuty sumienia. Olej ją totalnie.
Ciekawe wnioski ; ) nie wziołęm tego pod uwagę teraz to sam nie wiem co jest bardziej prawdopodobne :"Chemia" czy "Żal"
_________________ Carpe Diem. "Korzystaj z życia, zanim ono ciebie wykorzysta." "Życie jest zbyt nudne żeby nie próbować"Lou Ashby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum