asder napisał(a):Dziwne to podejscie, ze to facet musi caly czas wykazywac inicjatywe, staroswieckie takie.
asder napisał(a):z drugiej strony, milo jest wiedziec, ze podobasz sie tej drugiej osobie i ona tez wykazuje choc cien inicjatywy, to motywuje do staran.
Sugarbabe napisał(a):Mało jest takich rasowych zdobywcówale wolę być sama i szukać takiego rasowego zdobywcę niż męczyć się z pipką.
Sugarbabe napisał(a):Sugeruję DelightGirl abyś nie przywiązywała zbytniej uwagi do tego co facet mówiTo, że on tam coś kiedyś mimochodem powiedział o niczym nie świadczy.
Sugarbabe napisał(a):Powodzenia,
Sugarbabe
DelightGirl napisał(a):Zwykle nie mam takich problemów i może dlatego to mi nie daje spokoju. Otóż poznałam mężczyznę starszego o ponad 10 lat (ja mam 20). Gra zajętego pracą czy co? Fakt, że jest na wysokim stanowisku i często wyjeżdza służobowo, ale żeby nie miec czasu na kilkuminutową rozmowę czy sms'a?! Może ktoś z Was ma jakieś teorie? Proszę o Waszą opinie:)
Lew napisał(a): Sugarbabe napisał(a):Mało jest takich rasowych zdobywcówale wolę być sama i szukać takiego rasowego zdobywcę niż męczyć się z pipką.
Sugar, patrząc po twoich postach odkąd tu jestem to ty facetów tak zmieniasz jak ja skarpetki.
Lew napisał(a):Skądinąd odnoszę od jakiegoś czasu wrażenie że atrakcyjność kobiety jest odwrotnie proporcjonalna do trwałości jej związków.
Lew napisał(a): Sugarbabe napisał(a):Powodzenia,
Sugarbabe
Tak, wiemy że tu jesteś, silnik forum podaje kto wysłał posta.
asder napisał(a):Sugar, a jeszcze jedno pytanie, co robisz gdy jakis facet sie TOBIE spodoba?
chez napisał(a):
Lew proszę; bez złośliwych zaczepek.
chez
Sugarbabe napisał(a):
jestem w szoku by na podstawie postów (z tego co pamiętam w żadnym nie wspominałam o moim mężczyźnie) dojść do takiego wniosku
Sugarbabe napisał(a):cieszę się, że masz taki pogląd tylko zastanawia mnie skąd tyle jadu w Tobie i złości na kobiety.
Sugarbabe napisał(a):Na przyszłość jeśli masz taką ochotę wyrzucić swoją frustrację to rób to na PW. A już w ogóle byłoby rewelacyjnie jakbyś popracował nad sobą i nauczył się wyrażać w konstruktywny a nie destrukcyjny sposób.
asder napisał(a):Sugar, a jeszcze jedno pytanie, co robisz gdy jakis facet sie TOBIE spodoba? Czekasz na cud? Az sie do Ciebie odezwie, a moze przesladujesz go? Krecisz sie w jego otoczeniu liczac na to, ze Cie zauwazy i zagada?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości