Podejście do kobiety
Większość facetów, których przeszkoliłem - na początku miała największe obawy odnośnie tego: co powiedzieć do kobiety przy pierwszym poznaniu? Bardzo szybko musiałem im wyjaśniać w czym tak naprawdę leży sukces skutecznego randkowania.
Za chwilę dowiesz się tak naprawdę - jak wykonać idealne podejście - zanim jednak do tego przejdziemy musisz uświadomić sobie jedną rzecz: kobiety funkcjonują zupełnie inaczej niż mężczyźni. Kobiety tak naprawdę nie słuchają Ciebie umysłem - tylko sercem. Skupiają się bardziej na emocjach niż na logice Twojej wypowiedzi. To jest wspaniałe w kobietach, że tak inaczej podchodzą do tematu - dzięki temu potrafimy się wspólnie uzupełniać i tworzymy jedną całość - Ying Yang.
Dlatego też NIE MA ZNACZENIA CO POWIESZ! możesz podejść z najbardziej głupim tekstem, a jeśli Twoja mowa ciała, uśmiech, pewność siebie trafią do kobiety - masz pełen sukces.
Jak skutecznie poznać kobietę?
Po prostu trzeba podejść! Just do it! Teraz, już, natychmiast. Pomyśl sobie - jeśli się wahasz to od razy tracisz pewność siebie! Jeśli nie podejdziesz - to nie masz szans nigdy się dowiedzieć, czy uda się, czy się nie uda. Jeśli chcesz zdobyć tą kobietę to zacznij od najprostszego - po prostu podejdź. Nie liczy się skutek - liczy się to, że masz jaja, że jesteś prawdziwym mężczyzną, który nie boi się kobiet. Już samo to, że podejdziesz - działa podniecająco na kobietę.
Powiedz cokolwiek - nawet zwykłe cześć. Nie popadaj w jakieś histerie NLS-owe i nie rób z siebie błazna stosując teksty NLP. Po prostu podejdź do niej jak do starej koleżanki i zacznij na luzie budować sferę fizyczności, oraz więzi.
Zobaczysz, że im więcej razy podejdziesz do kobiet, tym lepiej będzie to szło.
Traktuj porażkę, jako kolejny krok do sukcesu.
Nawet jeśli się nie uda - pomyśl sobie tak: Żeby osiągnąć genialny poziom - musisz podejść do 1000 kobiet. Po prostu podejść. Jeśli jesteś na etapie 345 i dziewczyna numer trzysta czterdzieści pięć Cię spławiła - ciesz się! Jeszcze tylko 655 dziewczyn i będziesz posiadał w pełni tą umiejętność.
Do dzieła więc - trenuj!