Nietypowe komplementy

Czyli Flirt – jak sprawić, aby dziewczyna poleciała na Ciebie w ciągu kilku minut. O czym rozmawiać z dziewczyną? Jak ją zainteresować sobą? Jak jej zaimponować? Jak używać mowy ciała? Humor, tematy rozmowy i sztuczki, które sprawią, że będziesz najbardziej interesującym z mężczyzn.

Re: Nietypowe komplementy

Postprzez zorro 2011-02-04, 17:47

ciastoludek napisał(a):
zorro napisał(a):To nic nie myśl, bo to tylko halucynacje.

Jakie halucynacje? To realne dziewczyny z jedną nawet była dłuższa historia jednak co po nie długim czasie wyszło na jaw, jej wygląd nie szedł w parze z inteligencją.

Takie, że jeśli nie wiesz co myśleć o danej grupie ludzi, a potem już wymyślisz sam, co o nich myśleć, albo ktoś Ci to powie, to będzie to tylko halucynacja na ich temat, a nie prawda.
zorro

Pomógł/a: 8 razy

Postprzez adrianpro 2011-02-16, 14:12

Emanujesz tak pozytywna energią ze nie moge przestać sie usmiechac :)

Wymyslilem na poczekaniu, nie sprawdzane.. mysle ze sie nada
adrianpro

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez mic 2011-03-03, 18:36

tekst na dziś-nie jedz tyle tych pączków bo bardziej słodka nie będziesz.
mic

Postprzez pierwszy 2011-03-19, 18:41

Schudłaś i czy ta cola light została kupiona dlatego, że chcesz się pochwalić tym faktem?

suchar ale ostatnio będąc na imprezie dużo osób to rozwaliło nie wiem co w tym widzieli śmiesznego;p

a co powiecie o tym?
Załączniki
dreee.jpg
Robię dready : dolnośląskie, śląskie, opolskie dalsze województwa do ustalenia. Kontakt przez priw.
pierwszy

Pomógł/a: 17 razy

Postprzez Krzysztof_Król 2011-03-20, 20:02

Z nietypowymi komplementami jest pewien problem, zawsze dziewczyna mogła słyszeć danego nega już wcześniej od kogoś, także ćwiczcie swoją kreatywność,a nie opierajcie się na schematach...
Założyciel i dyrektor PERFECT DATING

Autor książki "Księga związków, podrywu i seksu dla mężczyzn"
Autor szkoleń:
Perfect Dating
Perfect Dating 2.0
Perfect Dating Przemiany
Krzysztof_Król

admin

Pomógł/a: 14 razy

Postprzez majorek241 2011-04-11, 21:27

Heh, dokładnie, jak patrzę na moich znajomych to płakać się chce, komplementy rodem z internetu, dobrze że te dziewczyny rzadko przesiadują w internecie bo obecnie studiują i pracują więc brak im na to czasu. Każdy komplement zerżnięty z for, portali a nawet demotywatorów... Uważam że jeśli kocha czy nawet lubi dziewczynę to powinien być szczery i kreatywny, a nie czekać na gotowca...

Nie jestem dobry w komplementach, najczęściej jest tak, że z komplementu u mnie nic dobrego nie wynika czyli mnie się np. włosy mojej dziewczyny podobają, a ona twierdzi na odwrót i foch.
majorek241

Re:

Postprzez czerwonyjak... 2011-04-12, 23:47

JA; Wypralas w Persilu/blac power magick (chodz chyba ''wypralas'' to za ostre słowo?)[/quote]

lepiej by brzmiało: zapach salina unosi się w powietrzu
(tylko po podziękowaniu, wciągi głośno powietrze nosem jak by ci się zapach podobał, lekko wzdychając zaserwuj tekst)
czerwonyjak...

Postprzez majorek241 2011-04-14, 09:42

Heh, jakbym ja jakieś dziewczynie to powiedział to bym w pysk dostał.. ani to śmieszne ani to głupie. Raczej bardziej wieśniackie ;/
majorek241

Re:

Postprzez Karter 2011-04-22, 20:17

Maciok18 napisał(a):Ja zazwyczaj nie mowie komplemetow na odwrot...tylko zawsze znaczy przy najlepszej okazji ...( sam na sam te sprawy) patrze jej głeboko w oczy.. i patrze patrze .. i zawsze mowie ze ma piekne oczy.. ( czasami jak ktoras ma podbite lekko oczy to mowi ) ze ma ladne wlosy ( oczywiscie gapie sie w nie ) ..
Takie stare teksty znam od brata...ktory jest calkiem dobry w tym ....

Przepraszam, że wracam aż do pierwszej strony ale chyba nie zrozumiałem żartu? z kim Ty się spotykasz? Za to jest prokurator. :shock:
Karter

Postprzez wujek Kru 2011-06-06, 18:30

problemy sobie robicice niepotrzebnie... powiedzcie poprostu ze jest brzydal i ze jej nie lubicie.. wystarczy (:
wujek Kru

Postprzez SkiTleS 2011-08-14, 10:42

z popularnego w necie serwisu:

"Jestes wyjatkowa jak mleczyk z epoki lodowcowej" :D
SkiTleS

Pomógł/a: 9 razy

Postprzez ananasek 2011-09-01, 06:37

Witam

Może coś takiego:

Wąchając jej włosy:
Ja: Ale Twoje włosy ładnie pachną (z łakomstwem w głosie:) :-)
Ona: Dziękuję
Nagle zrywam się i z poważną miną pytam:
Ja: Sorry, ale czy Ty używasz szamponu testowanego na zwierzętach? - pełna powaga i zmarszczone czoło
Ona: Nie, a co się stało?!? O co chodzi?!
Nagle lekko się uśmiechając z obniżonym głosem przybliżam się nieznacznie w geście dalszego wąchania jej włosów:
Ja: Zapach Twoich włosów sprawia, że czuję się trochę jak zwierzak:)

Później można zapytać jakiego szamponu używa i nawiązać do dalszej rozmowy.

Coś w tym stylu - zmiany i różnorodne modyfikacje na pewno zrobią z tego dobry tekściak

ps. mam nadzieję, że to nie jest jeden z tanich tekstów. W moim zamyśle miał być to taki rozweselacz, gdy brak tematów do rozmowy - wiadomo, można mieć gorszy dzień:)

Pozdrawiam
ananasek

Poprzednia strona