Profil: Imię: Filip
Mój Dziennik: 3016
Ulubiony Opener: 11
Wysłany: 2008-12-13, 13:33
"widziałem wiele ładnych dziewcząt. Ale
uwierz, przy tobie każda wygląda jak hipopotam. Jestes idealem kobiecosci"
Masakra :D jesli jakas dziewczyna na to nie poleci kiedy powiesz to z sensem i przekonaniem to jest glupia
Flutter swietnie ze dodales to zdanie bo myslalem ze tego textu juz nie sie nie da poprawic hehe xD
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
Profil: Imię: Leszek
Mój Field Raport: 655
Mój Dziennik: 1347
Wysłany: 2008-12-13, 20:02
Cytat:
"widziałem wiele ładnych dziewcząt. Ale
uwierz, przy tobie każda wygląda jak hipopotam. Jestes idealem kobiecosci"
Masakra jesli jakas dziewczyna na to nie poleci kiedy powiesz to z sensem i przekonaniem to jest glupia
Flutter swietnie ze dodales to zdanie bo myslalem ze tego textu juz nie sie nie da poprawic hehe xD
Szkoda, że niektórzy ludzie nie wiedzą co to sarkazm.
Pleya:To chyba cukrzyca .... widzisz jak na mnie działasz
Pomógł: 36 razy Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 519 Skąd: Radom
Profil: Imię: M*****
Wysłany: 2008-12-14, 17:52
Flutter napisał/a:
Szkoda, że niektórzy ludzie nie wiedzą co to sarkazm
ano szkoda...
Filip napisał/a:
Siemasz znowu wyglądasz słodko .... jak alpen gold i wiesz co zaczynam byc poważnie chory HB: jeju co jest?
Pleya:To chyba cukrzyca .... widzisz jak na mnie działasz
Pomógł: 33 razy Informacje: Wiek: 20 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 712 Skąd: Warszawa
Profil:
Wysłany: 2008-12-15, 00:00
a na cholere szukac wyszukanych komplementow,skoro juz samymi negami wyrozniasz sie od innych?? NEG + prosty komplement,wsroplnie polaczone maja wiekszy efekt od super dziwnie porkeconego,maslo maslane, komplemetu. Pzdr.
Jak jesteście na 1-szym spotkaniu i coś pijecie to polecam tekst "Lubisz wąchać aromat swojego napoju" ,tylko tak żeby nie wiedziała czy to żart czy serio.
Polecam też:
"Wiesz że kiedy się uśmiechasz ... to robią Ci się zmarszczki przy oczach"
"Pokaż telefon <ona pokazuje> ,fajny ,ale chodziło mi o prawdziwy telefon ,a nie zabawkę"
"Wiesz że kiedy się uśmiechasz ... to robią Ci się zmarszczki przy oczach"
"Pokaż telefon <ona pokazuje> ,fajny ,ale chodziło mi o prawdziwy telefon ,a nie zabawkę"
"Lubisz wąchać aromat swojego napoju"
wypróbowałeś? bo mi totalnie nie leżą... to ze zmarszczkami to totalna tyra, a nie NEG --> już lepiej:
"Wiesz, że jak się uśmiechasz to marszczy Ci się nosek?" z gracją.
Z telefonem to nawet zabawne nie jest... a z aromatem napoju to zwykłe pytanie, zadane też w dziwny sposób. To samo by było jak bym powiedział: "Mmm dobra ta herbata... i ładnie pachnie."
_________________ "Najlepszą rzeczą jaką może dostać kobieta jest wejściówka do twojego świata"
"he who possesses the Spear of Destiny holds the fate of the world in his hands" - constantine
"Nie podejmując żadnej akcji z góry jesteś skazany na porażkę" - s.
Ostatnio zmieniony przez Sylar 2009-01-09, 15:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum