Pomógł: 1 raz Informacje: Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 107 Skąd: Wrocław
Profil:
Wysłany: 2009-08-21, 23:21
ahah to ja ostatnio szedłem z koleżankami i coś tam zeszło na temat urody itp jakaś tam rozmowa i znajomy dowalił jej grubasie (sama tak o sobie mówiła,chociaż nie jest gruba sami wiecie o co chodzi:P) i ona taka oburzona mina, a ja od razu " coś ty ona gra główną rolę w miłości na wybiegu"
ogólny śmiech i plus raczej:P
Pomógł: 29 razy Informacje: Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 318 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2009-10-06, 22:46
Ja mam taki nego-komplement dla co bardziej inteligentnych dziewczyn, testowałem i działa:
Otóż: dyskusja o odchudzaniu i ona mówi, że się odchudza, bla bla. Na to ja: Chcesz zejśc poniżej setki w końcu? (z uśmiechem). Ona szok, a ja za chwilę - sto funtów (1 funt = 0.45 kg więc 100 lbs to 45 kg a to zwykle komplement) - czasem niestety trzeba wyjaśnić ...
_________________ Kobiety są jak wino. Im więcej, tym lepiej
Ja mam taki nego-komplement dla co bardziej inteligentnych dziewczyn, testowałem i działa:
Otóż: dyskusja o odchudzaniu i ona mówi, że się odchudza, bla bla. Na to ja: Chcesz zejśc poniżej setki w końcu? (z uśmiechem). Ona szok, a ja za chwilę - sto funtów (1 funt = 0.45 kg więc 100 lbs to 45 kg a to zwykle komplement) - czasem niestety trzeba wyjaśnić ...
Ja raz widzac jakiego kloru koleżanka ma majteczki. W szkole zawsze wiem jakiego ma koloru bo chodzi ze mna do klasy i jak siedzi to widać jej stringi mówie do niej tak.
Ja: Lubisz nietypowe komplementy?
Ona: Nie no ale powiedz.
Ja:Fajne masz brązowe majteczki:D
Ona: Reakcja niezbyt fajna coś tam powiedziała a wes i tyle
Coś mi się wydaje, że raczej komplement mizerny o ile można to tak nazwać Laska prędzej pomyśli, że ciągle gapisz jej się na tyłek i wyczekujesz aż przy siadaniu ukaże się kawałek jej bielizny i wyjdziesz na bardzo needy
"Przyjmę samotną maskę gazową, lub za niewielką opłatą."
Kłamstwem jest, że przez taki opis człowieka poznać nie można. Zdradza was wszystko, sposób pisania, ortografia, interpunkcja a przede wszystkim słownictwo. Zatem zaprawdę powiadam wam - kontrolujcie się w tymże drugim świecie! Czytajcie, jedzcie i pijcie, myślcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum