Pomógł: 22 razy Informacje: Dołączył: 19 Lip 2009 Posty: 231
Profil:
Wysłany: 2010-03-14, 22:37 Obuwie lato 2010
Witam,
Moglibyście polecić jakieś obuwie męskie w cenie +/- 200zł ?Głównie mam na myśli buty sportowo-eleganckie - do koszul, t-shirtów, sportowej marynarki ..
Z góry dziękuje, pozdrawiam.
_________________ Carpe Diem. "Korzystaj z życia, zanim ono ciebie wykorzysta."
Profil: Imię: Michał
Wysłany: 2010-03-15, 16:27
Ja również polecam Zare. W galeriach można czasem wyczaić buciki poniżej 200zł, kwestia szczęścia. A jak naprawde ci się poszczęści to znajdziesz coś w Kazar.
Pomógł: 33 razy Informacje: Wiek: 20 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 706 Skąd: Warszawa
Profil:
Wysłany: 2010-03-15, 17:37
buty Skechers/Diverse/ i wyzej. Co do Zary - buty na waska stope przewaznie,osoby z duzym podbiciem lub duzym rozmiarem malo znajda.
_________________ Życie jest proste,podejmuj decyzję i nie oglądaj się - Szybcy i Wściekli Tokyo Drift.
Grajac mozesz zaliczyc baze,ale mecz wygrasz tylko i wylacznie pamietajac o swoim prawdziwym JA - Ferdi.
p.s czasem warto zaryzykować żółtą kartkę;)
No prawda Ferdi... ja mma z tym problem, same rozmiary dla mnaluchów:P ja potrzebuje 45-46 xD Lacoste jak najbardziej. A z takich sportowych to polecam NIKE, mają najlepsze buty i fasony.
_________________ ,,Impossible is nothing"
,,Chwytaj życie całymi garściami, jeśli chcesz mieć długi film przed zgonem"= Carpe Diem
Profil:
Wysłany: 2010-03-15, 19:44
lucas1988 napisał/a:
troszkę się zużyły bo nosiłem je także na w-f.
Nóżka się spociła ?
Co do Zara, Lacoste, Bershka, Skechers to prawdopodobnie mam możliwość ich zakupienia/zobaczenia tylko w internecie.Być może się myle, ale nie wydaje mi się, aby w moim mieście był jakiś sklep z ową marką .Co do reszty to przejade się do CH i zobaczę .
Może poza tymi markami mogli byście podać jakiś konkretny model ?
Z góry dziękuje.
_________________ Carpe Diem. "Korzystaj z życia, zanim ono ciebie wykorzysta."
Profil:
Wysłany: 2010-03-15, 21:23
cRedek napisał/a:
(np. modele Alecto, Cerberus, Casual).
Jeśli chodzi o mnie to za bardzo trampek i za bardzo cena
Jeśli już się uczepić tej firmy to ciekawe jak dla mnie są te :
Jednak cena to 100$, a poza tym czegoś mi w nich brakuje .
Ostatnio zaciekawiły mnie buciki Kuby Wojewódzkiego, ciężko mi podać konkretne, gdyż nie pamiętam, w którym programie,odcinku je widziałem .
Takie "trampki" potrafią być ciekawe i chyba coraz bardziej się do nich przekonuje, gdyż napewno są ciekawym, rzucającym się w oczy(pozytywnie ) dodatkiem.
Bum. Coś mnie trafiło.Pytanie : Czy takie trampki np co podałem będą pasować do spodenek ?
Wiem, że zazwyczaj spodenki = klapki, ale powiedzmy, że teraz spodenki = X buty - klei się ?
Nadal prosiłbym o ciekawe modele butów , z góry dziękuje.
Ostatnio zmieniony przez cerrata 2010-03-22, 07:35, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 7 razy Informacje: Dołączył: 31 Gru 2008 Posty: 139
Profil:
Wysłany: 2010-03-15, 21:58
St.Anger napisał/a:
Nóżka się spociła ?
Nie. W końcu w-f raz w tygodniu, gdzie gramy ciągle w siatkówkę nie wzmaga zbytniego potu.
cRedek napisał/a:
Proponuje wrzucic biale trampki. Pasuja nawet do garnituru. Polecam Lacoste'a, najlepsze buty jakie mialem... (np. modele Alecto, Cerberus, Casual).
Zamierzam zmienić coś w swojej garderobie. Ciągle praktycznie mam te same czarne sportowe obuwie. Jak się sprawują na co dzień te tramposze? Pasują też do zwykłych, prostych dżinsów?
Lucas nic lepiej nie pasuje do dzinsow niz trampki.. Obecnie chodze w modelu CERBERUS RC SRM P33, i tak jak wpsominalem wyzej to najlepsze buty jakie kiedykolwiek mialem. Swietna jakosc wykonania i stylistyka. Kupowalem je jakis czas temu wiec na zblziajacy sie sezon proponuje zerknac na odswiezone wersje tego modelu: CERBERUS 6 SRM i CERBERUS EM.
_________________ - Never back down... - Are you hear?! - Never back down!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum