Odpowiedzi na mam chlopaka

Czyli Flirt – jak sprawić, aby dziewczyna poleciała na Ciebie w ciągu kilku minut. O czym rozmawiać z dziewczyną? Jak ją zainteresować sobą? Jak jej zaimponować? Jak używać mowy ciała? Humor, tematy rozmowy i sztuczki, które sprawią, że będziesz najbardziej interesującym z mężczyzn.

Re: Odpowiedzi na mam chlopaka

Postprzez Lukaszk 2011-02-21, 01:31

ona: mam chłopaka
ja:fajnie, ze spotkałaś kogoś kto spełnia twoje wszystkie oczekiwania podoba ci się i jest w stanie dać ci wszystko czego potrzebujesz(lubię nlp ;))

ona:mam chłopaka
ja:ej nie galopuj tak ja jeszcze cię moją dziewczyną nie mianowałem więc ty mnie chłopakiem nie powinnaś nazywać()
ona:spier*alaj
ja:ej no nie obrażaj się cały czas masz szanse(wymaga dobrego body language i dobrej ramy bo inaczej nie zadziała na + tylko na - i to spory)

a to znacie - moje ulubione
ona: mam chłopaka
ja:Super, ja nie ale to pewnie przez moją orientację (seksualną) /przez to że nie jestem homo / przez orientację hetero
Lukaszk

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez Orient 2011-02-22, 20:43

HB: Mam chłopka.
Orient: Jeszcze się dobrze nie poznaliśmy a ty juz mowisz mi o swoich problemach.
HB:Ale mój chłopak to nie problem.
Orient: Widzisz sama nie ma problemu.(Wszystko z uśmiechem i powinno byc śmiesznie)

Za ten post autor Orient otrzymał podziękowania od:
Promil
Orient

Pomógł/a: 1 razy

Postprzez Lew 2011-02-24, 22:52

Było
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Postprzez Od dziewczyn 2012-02-08, 17:56

Panowie na wstępie pragniemy z koleżanką zaznaczyć że trafiłysmy na tą srone całkiem przypadkiem i zauważywszy ten ciekawy nagłówek nie mogłyśmy sie powstrzymać aby do niego nie zajrzeć, bardzo zaciekawiła nas jego treść więc postanowiłyśmy na niego odpowiedzieć. Ehheemmm... Musimy przyznać że niektóre z tych odpowiedzi były jakże "ujmujące", ale na niektóre, na miejscu tej dziewczyny dawno byśmy trzasneły danego delikwenta w twarz. Większość z nich (zdecydowana większość) jest po prostu chamska. Damy wam drogoceną rade: kiedy dziewczyna mówi że ma kogoś poprostu odpuść ponieważ kiedy ona wypowiada to zdanie to chce żebyś dał jej spokój.:-*
Od dziewczyn

Postprzez Bart00 2012-02-08, 18:19

Od dziewczyn napisał(a):Panowie na wstępie pragniemy z koleżanką zaznaczyć że trafiłysmy na tą srone całkiem przypadkiem i zauważywszy ten ciekawy nagłówek nie mogłyśmy sie powstrzymać aby do niego nie zajrzeć, bardzo zaciekawiła nas jego treść więc postanowiłyśmy na niego odpowiedzieć. Ehheemmm... Musimy przyznać że niektóre z tych odpowiedzi były jakże "ujmujące", ale na niektóre, na miejscu tej dziewczyny dawno byśmy trzasneły danego delikwenta w twarz. Większość z nich (zdecydowana większość) jest po prostu chamska. Damy wam drogoceną rade: kiedy dziewczyna mówi że ma kogoś poprostu odpuść ponieważ kiedy ona wypowiada to zdanie to chce żebyś dał jej spokój.:-*

Nie filozofujcie tu proszę. Może i wy byście tak zrobili, ale zauważcie to, że w większości chodzi o negacje zdania, wtedy, gdy próbujemy otworzyć jakąś panne. Fakt, że spora liczba kobiet tak powie, ale nie zmienia to faktu, że są kobiety, którę robią to tylko po to, aby sprawdzić faceta, sprawdzić jak bardzo mu na niej zależy.
To po raz, po dwa, to temat ma na celu wybrnięcia z takiej sytuacji, gdy kobieta właśnie stwierdzi iż ma faceta, a nie, tak jak wy rozumujecie, że wszystkie chcą, aby dany facet się od niej odczepił.

Od dziewczyn napisał(a): chamska

I taka ma być, ale akurat tego nie zrozumiecie.

A co do tematu:

ona-ale ja mam chłopaka...

ja-nie chwal się..

ona-ale ja mam chłopaka

ja-to już Twoje zmartwienie...

ja-teraz normalne kobity mają przynajmniej dwóch facetów. A ty tylko jednego...?

ja- to ci dopiero tragedia...

Sporo można tego wymyślić.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez Gość 2012-02-08, 21:08

[quote="Od dziewczyn"]Panowie na wstępie pragniemy z koleżanką zaznaczyć że trafiłysmy na tą srone całkiem przypadkiem i zauważywszy ten ciekawy nagłówek nie mogłyśmy sie powstrzymać aby do niego nie zajrzeć, bardzo zaciekawiła nas jego treść więc postanowiłyśmy na niego odpowiedzieć. Ehheemmm... Musimy przyznać że niektóre z tych odpowiedzi były jakże "ujmujące", ale na niektóre, na miejscu tej dziewczyny dawno byśmy trzasneły danego delikwenta w twarz. Większość z nich (zdecydowana większość) jest po prostu chamska. Damy wam drogoceną rade: kiedy dziewczyna mówi że ma kogoś poprostu odpuść ponieważ kiedy ona wypowiada to zdanie to chce żebyś dał jej spokój.:-*[/quote]

Dziewczyny, jesteście częścią z populacji kobiecej, która tak uważa...
Macie racje, że często kobiety chcą, żeby facet dał jej spokój, chcą się same bawić, albo co najważniejsze mają dosyć buraków. Kobiety często mówią to spontanicznie, bez namysłu, bez spojrzenia.
Przed tym jak zacząłem interesować się tego typu lekturami miewałem tego typu odpowiedzi (w klubach).
Wiele razy dawałem sobie z tym radę mówiąc po prostu, "Ja też... :)", "Ja mam dziewczynę... :)" "...ale to nie przeszkadza, aby potańczyć".
80% odpowiada "OK", często nawiązywałem dalszy kontakt. A jak nie to fajnie się pobawiłem i podziękowałem.

Co chce Wam uświadomić:
Pomimo, że ludzie są w parach nie powinni się zamykać na innych bo może przejść koło nosa coś znacznie lepszego. Uważając, że "chce żebyś dał jej spokój" nie macie 100% racji. Lubicie być zdobywane i adorowane. Jeżeli facet od razu odpuszcza to znaczy, że faktycznie nie jest warty nawet tańca z tą dziewczyną. DZIEWCZYNY, nie sądzicie, że czasami warto dać szanse?
Ja osobiście nigdy nie odpuszczam za pierwszą odmową i kobieta nigdy na tym źle nie wychodzi.
Gość

Postprzez chez 2012-02-09, 12:41

ale na niektóre, na miejscu tej dziewczyny dawno byśmy trzasneły danego delikwenta w twarz.

To Wy byście tak zrobiły. A skąd Wy wiecie, że ktoś z forum by w ogóle do Was podszedł? Tak to możemy sobie gdybać. Miałyście takie sytuacje? Dostałyście takie teksty?

W necie możesz to wyśmiewać tylko czy na żywo by Wam starczyło odwagi aby dać komuś w twarz czy prędzej szczena by Wam opadła?

Więc jeśli nie miałyście takich sytuacji to nie ma sensu gdybać.

Tak samo powiedziałem do kobiety na temat że ona ma chłopaka:

Odp: A on wie że nie umie Cię w pełni zaspokoić?

I kobiecie to się spodobało.. a inna mogłaby mi dać w twarz. Kwestia wyczucia kobiety i przewidzenia jak ona może zareagować. Ten tekst przecież nie dam nieśmiałej szarej myszce tylko kobiecie pewnej siebie albo "Typowej suce". Kwestia dobrania odpowiedzi do typu kobiety.

Pozdrawiam

Za ten post autor chez otrzymał podziękowania od:
Tygryseks
chez

-#mod

Pomógł/a: 57 razy

Postprzez Sugarbabe 2012-02-09, 15:29

Nie wiem czy było...

kiedyś dostałam na swój tekst "mam chłopaka" odpowiedź:

Ok, a czy nie uważasz, że już nadszedł czas na prawdziwego mężczyznę? :)

Bardzo mi się spodobała ta odpowiedź :)
Od tej pory nie mówię: mam chłopaka, ale: mam już swojego mężczyznę :) albo swojego faceta :)

Pozdrawiam,
Sugarbabe
jest wystarczająco męski by być kobiecym
jest na tyle panem by być sługą
jest wystarczająco poważny by śmiać się z siebie
jest wystarczająco odpowiedzialny by być nieodpowiedzialnym
jest wystarczająco rozsądny by być odważnym
jest na tyle liderem by umieć podążać
jest tak silny, że może być słaby

Za ten post autor Sugarbabe otrzymał podziękowania od:
Bart00
Sugarbabe

-#girl

Pomógł/a: 77 razy

Postprzez Gość 2012-04-10, 22:49

Ona: Ale ja mam chłopaka
On: Ale podobasz mi się Ty, a nie twój chłopak

Ona: Mam chłopaka
On: To super, jak będziemy u Ciebie, to zrobi nam coś do jedzenia

On: To super, jak pójdziemy na zakupy, to on poniesie nasze torby
Gość

Postprzez Lew 2012-04-10, 23:13

Gość napisał(a):
On: To super, jak będziemy u Ciebie, to zrobi nam coś do jedzenia

On: To super, jak pójdziemy na zakupy, to on poniesie nasze torby

Wadą tych, jak i wielu innych odpowiedzi jest to że mogą zostać uznane za chamstwo.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Poprzednia strona