Od dziewczyn napisał(a):Panowie na wstępie pragniemy z koleżanką zaznaczyć że trafiłysmy na tą srone całkiem przypadkiem i zauważywszy ten ciekawy nagłówek nie mogłyśmy sie powstrzymać aby do niego nie zajrzeć, bardzo zaciekawiła nas jego treść więc postanowiłyśmy na niego odpowiedzieć. Ehheemmm... Musimy przyznać że niektóre z tych odpowiedzi były jakże "ujmujące", ale na niektóre, na miejscu tej dziewczyny dawno byśmy trzasneły danego delikwenta w twarz. Większość z nich (zdecydowana większość) jest po prostu chamska. Damy wam drogoceną rade: kiedy dziewczyna mówi że ma kogoś poprostu odpuść ponieważ kiedy ona wypowiada to zdanie to chce żebyś dał jej spokój.:-*
Nie filozofujcie tu proszę. Może i wy byście tak zrobili, ale zauważcie to, że w większości chodzi o negacje zdania, wtedy, gdy próbujemy otworzyć jakąś panne. Fakt, że spora liczba kobiet tak powie, ale nie zmienia to faktu, że są kobiety, którę robią to tylko po to, aby sprawdzić faceta, sprawdzić jak bardzo mu na niej zależy.
To po raz, po dwa, to temat ma na celu wybrnięcia z takiej sytuacji, gdy kobieta właśnie stwierdzi iż ma faceta, a nie, tak jak wy rozumujecie, że wszystkie chcą, aby dany facet się od niej odczepił.
Od dziewczyn napisał(a): chamska
I taka ma być, ale akurat tego nie zrozumiecie.
A co do tematu:
ona-ale ja mam chłopaka...
ja-nie chwal się..
ona-ale ja mam chłopaka
ja-to już Twoje zmartwienie...
ja-teraz normalne kobity mają przynajmniej dwóch facetów. A ty tylko jednego...?
ja- to ci dopiero tragedia...
Sporo można tego wymyślić.