ZANIM ZAPYTASZ: ARTYKUŁY UNCLE UWOSZUKAJBLOG UNCLE UWODOWNLOAD

Forum Sztuka Uwodzenia Strona Główna

Pocałunek kiedy chcesz
Autor Wiadomość
pakito 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-14, 21:30   Pocałunek kiedy chcesz

Cześć,
chodzi mi o pewną technikę związaną z pocałunkiem,podobno niektórzy
stosując ją,mogą pocałować dziewczynę w dowolnym miejscu już po kilku minutach.
Jak ktoś z was może ją dokładnie opisać to będę wdzięczny i podejrzewam,że nie tylko ja :)

Pozdrawiam

Herman 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-14, 21:34   

Myślę że to technika NLS, ale za dobrze się na tym nie znam ;]

zorro 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-14, 22:29   

Powiedz, że pokażesz jej sztuczkę i żeby zamknęła oczy. Jak zamknie, to ją całujesz.
Ale nie gwarantuję, że reakcja będzie pozytywna :)

Co to ma być, wyścig?

Genios 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-17, 00:31   

Witam,
Moje pytanie nie jest bezpośrednio związane z pocałunkiem po kilku minutach, ale też chodzi o pocałunek. Po prostu nie chciałem zakładać nowego tematu. A w moim temacie pytanie mogłoby nie zostać zauważone, bo post dodany pod własnym postem nie wyświetla się w „ostatnio dodanych postach”.
Na forum często piszą ludzie, że trzeba wyczuć ten właściwy moment. Tzn. zadbać o klimat, głębsze spojrzenie i kiedy czujemy, że mamy zielone światło, to pocałować. Bo pocałunek całkowicie znienacka prawdopodobnie spali na panewce.
A co, jeśli nie da się utrzymać spojrzenia, bo dziewczyna cały czas coś mówi, albo odwraca się? Po prostu nie łapie klimatu. Jest raczej nieśmiała w tych sprawach i widać, że w głowie jej wszystko, tylko nie akcje z pocałunkami. W dodatku znamy się dosyć długo, więc tym bardziej się takiej nagłej akcji nie spodziewa. Czy mimo to próbować z pocałunkiem, czy jeszcze popracować nad zupełnie innymi sygnałami?
Myślę, że wyczułbym moment, w którym mógłbym pocałować, tylko sęk w tym, jak doprowadzić do takiego momentu.
Np. jeśli wracam skądś, mamy się rozstać, zbliżam się, to ona machinalnie odwraca głowę w bok tak, że właściwie zostaje skraj policzka, nachyla się i w mgnieniu oka ucieka w swoją stronę.
Nie wiem, przytrzymać ją, zawrócić i pocałować? Czy to właśnie nie byłoby nie wyczucie momentu? Bo takie „rozwiązanie siłowe” może ją jeszcze bardziej wystraszyć.
Napisałem o pocałunku, ale właściwie chodzi nawet o samo spojrzenie. Trudno nawiązać jakikolwiek kontakt.

zorro 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-17, 08:39   

Genios napisał/a:
Nie wiem, przytrzymać ją, zawrócić i pocałować? Czy to właśnie nie byłoby nie wyczucie momentu? Bo takie „rozwiązanie siłowe” może ją jeszcze bardziej wystraszyć.

Moim zdaniem dobry pomysł. Rozwiązanie, jak piszesz, siłowe, też jest w porządku. Lepiej, że wykażesz się pewnością siebie, chwycisz ją mocno i pocałujesz, niż będziesz czekał, aż ona na to pozwoli. Tylko nie zrób z tego gwałtu, jeśli będzie się wyrywać to puść :D

pakito 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-17, 14:35   

Może po prostu zrób to co sugerują niektórzy trenerzy : Zbliż się,następnie odsuń
i zapytaj : "Czy my nie posuwamy się za szybko" :)

Pozdrawiam

Ledzeppelin2 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-17, 14:43   

Przy bardzo silnym seksualnym EC w polaczeniu z Eskalacją kino i stosowaniem np. trójkąta bermudzkiego mozna to osiagnac w tak krotkim czasie . Ale ze zrozumialych przyczyn czesciej w Night Game . ;-)

Marysia123 

Pomogła: 1 raz
Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-17, 15:22   

Są dwa sposoby na niezapomniany pocałunek: albo się czeka na odpowiedni moment, albo robi się to w namiętny sposób, tak żeby się nogi pod osobnikiem ugięły. I wtedy mówi się,że nie mogłeś/aś się powstrzymać.

Genios 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-17, 15:35   

pakito napisał/a:
Może po prostu zrób to co sugerują niektórzy trenerzy : Zbliż się,następnie odsuń
i zapytaj : "Czy my nie posuwamy się za szybko" :)

To byłoby dobre, ale nie w tej sytuacji. Bo ona pewnie zapyta: „A w czym się posuwamy?” Bo o to chodzi, że trudno jej dać do zrozumienia, że się właśnie chce – za przeproszeniem i bez skojarzeń (albo można ewentualnie kojarzyć) – posuwać. Bo ona ignoruje różne sygnały, a chciałbym uniknąć tekstu „zależy mi na Tobie”.
Marysiu, ten drugi wariant chyba przeznaczony jest dla osób, które mają już w tym doświadczenie, czyli raczej nie dla mnie.
Ale może rzeczywiście spróbować z tą „przemocą”.

D0MIN 
Paul Walker

Informacje:

Profil:
Imię: Dominik
Wysłany: 2010-03-17, 17:40   

Z tą przemocą siłową może się udać, a może inny sposób przeszyj ją wzrokiem jeśli będziecie się dłużej patrzeć oczyma na siebie(z uśmiechem oczywiście) to powiedz, że "wygląda jakby miała ochotę Cię pocałować" resztę wiesz co i jak dalej ? :-)

Matis 

Informacje:

Profil:
Imię: Mateusz
Wysłany: 2010-03-22, 17:02   

Genios z sytuacją na pożegnanie mógłbyś zrobić tak że gdy ona odchodzi powiedzieć miłym głosem "Chodź czegoś Cię nauczę ..." tym samym łapiąc za rękę i przysuwając ją do siebie ... dalej wiesz co robić . Tylko bez wahania to musi być pewny zamiar :)
W moim przypadku koleżanka miała bardzo sympatyczny wyraz twarzy , jakby czekała na to.

Matix 
Nie Lubię Przegrywać

Informacje:

Profil:
Imię: Mateusz
Mój Dziennik: 2578
Ulubiony Opener: 4
Wysłany: 2010-03-22, 17:07   

Albo poprostu powiedzcie, że pokażecie jej fajną sztuczkę, ale musi zamknąć oczy. Gdy ona to robi, całujecie ją, najlepiej zrobić coś takiego, gdy odbierzecie na spotkaniu kilka miękkich piłek, w przeciwnym razie możecie mieć znaczek Heya na policzku:P

SHBT 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-22, 18:01   

Za bardzo się przejmujecie tym jak do tego podejść, co powiedzieć, co zrobić... a sam pocałunek wychodzi spontaniczne z emocji i taki jest najlepszy bo naturalny.
Ja nie staram się na "pocałowaniu" a na wytworzeniu tego stanu seksualnego, lekkie zbliżenie.. stykanie się czołami... później oddalenie twarzy.. dotknięcie dłonią jej policzka, wargi... odgarnięcie jej włosów, obniżenie dolnej wargi kciukiem, "przybicie" własnym ciałem kobiety do muru/słupa/drzwi/kolumny, to najbardziej działa w kierunku pocałunku kiedy czuję już ten stan to sam pocałunek to jest zło konieczne i przychodzi naturalnie.

Teraz jestem z kobietą którą poznałem się dzięki całowaniu ;-) Akurat tak wyszło ze wpadła na mnie na imprezie twarzą w twarz i "dotknęliśmy" sie ustami, popatrzyła na mnie i chciała powiedzieć "przepraszam" ale zbliżyłem się położyłem swoją dłoń na jej policzku, lekko odgarnąłem kciukiem jej dolną wargę w dół i pocałowałem.... dopiero później spytałem jak ma na imię i taki spontan naturalny zadziałał lepiej niż jakaś gadka, czy inne podchody.

michael 

Informacje:

Profil:
Imię: Michał
Wysłany: 2010-03-22, 19:47   

Niezła akcja :-)

mAtX 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-05-31, 22:06   

SHBT akcja na spontana wychodzi najlepiej, można powiedzieć że dziewczyna poznana przypadkiem, a się okazuje że pocałunkiem też można zacząć znajomość :D pozdrawiam

Odpowiedz do tematu