Mam pytanie czy coś takiego może ogólnie wypalić .
A więc dobrze załóżmy , że jesteśmy z dziewczyną ( nie twoją ) ( Po prostu płeć )
w pokoju ona odwraca się na chwilę do ciebie plecami , a gdy odwraca się łapiesz ją i całujesz.
Gdy nie przerywa stosujesz push & pull ( czy jakoś tak ) , a jeśli nie odwzajemni możliwa próba naprawy , hmmm np. Nie mogłem się powstrzymać albo coś ...
Nie wiem czy to wypali więc proszę odpowiedzi , chce aby ustalić czy to sie w ogóle nadaje ,
UWAGA !!! Nie koniecznie zadziałałoby na dziewczyny niepełnoletnie
PS: Proszę o komenty w celu ustalenia czy to ma jakieś szanse.
PPS: Przed oficjalnym rozstrzygnienciem sprawy radze nie używać tego sposobu bo być może wtedy będziecie spłukani na stałe .
PPPS: Jeśli moje zdanie w poście a mianowicie ,, UWAGA !!! Nie koniecznie zadziałałoby na dziewczyny " Nie jest napisane kolorem CZERWONYM i napisane większą czcionką (size 24)
Prosiłbym o z edytowanie posta , i o Prywatną wiadomość lub publiczną , jak zrobić to dobrze . Bo średnio się łapie , Użytkowników forum też proszę o to samo . Z Góry Dzienx
Pomógł: 20 razy Informacje: Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 421 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Maciek
Wysłany: 2009-01-07, 13:06
Bez sensu temat ale ok. Jak ? ona się odwróci a ty ją nagle będziesz całował ni stąd ni zowąd ? Do pocałunku najlepiej jak jest klimat i kiedy ona tego chce i kiedy ty tego chcesz. Z ukrycia to wiesz co możesz robić chyba nie ?.
Pomógł: 36 razy Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 519 Skąd: Radom
Profil: Imię: M*****
Wysłany: 2009-01-07, 13:32
nie probowalem czegos takiego ale uwazam ze temat jest bez sensu .
Nie piszcie czegos czego nie jestescie pewni bo teoretyzowac to mozemy sobie na forum tematycznym milosnikow żurawi a nie tu. SPRAWDZ dopiero napisz co zrobiles i jaka byla reakcja ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum