Pochwalcie się techniką.

Czyli Flirt – jak sprawić, aby dziewczyna poleciała na Ciebie w ciągu kilku minut. O czym rozmawiać z dziewczyną? Jak ją zainteresować sobą? Jak jej zaimponować? Jak używać mowy ciała? Humor, tematy rozmowy i sztuczki, które sprawią, że będziesz najbardziej interesującym z mężczyzn.

Pochwalcie się techniką.

Postprzez Jan_Gajos 2010-12-17, 12:27

Jak w temacie, wiem, że wzięcie numeru telefonu to żadne szczególnie chwalebne osiągnięcie, ale jeśli udało wam się go zdobyć w jakiś spektakularny i niecodzienny sposób, to w tym temacie jest idealne miejsce żeby się tym pochwalić. ;-)
Masz pytania - przeczytaj najpierw: "Księga związków, podrywu i seksu dla mężczyzn"
Pierwsze i jedyne szkolenia PUA w Polsce:
Perfect Dating
Perfect Dating 2.0
Perfect Dating Przemiany
Jan_Gajos

-#mod

Pomógł/a: 0 razy

Re: Pochwalcie się techniką.

Postprzez Ball 2011-03-06, 10:28

Nie byla to wyszukana metoda, niemniej jednak jest to dla mnie sporym sukcesem zachowanie trzezwego umyslu w takiej sytuacji ale do rzeczy :)

Razem z moja szkola wybralismy sie na koncert muzyki powaznej :mrgreen:. Z racji tego ze bylem spozniony musialem usiasc z dala od mojej klasy wiec usiadlem obok hb8 rok starszej ode mnie. Pomyslalem sobie ok Darek pokaz ze masz jaja ! Zaczalem z nia rozmawiac, przez 1,5 godziny rozmawialismy caly czas, nigdy nie przypuszczalem ze z kobieta ktora widze pierwszy raz bedzie mi sie tak dobrze rozmawiac. Oczywiscie caly czas eskalowalem, co jakis czas neg. Na koniec powiedzialem jej ze ciekawie mi sie z nia rozmawia i zeby zapisala mi swoj nr. Odpowiedziala ze ma chlopaka :-) wiec poinformowalem ja z usmiechem na twarzy ze ja rowniez. Numer dostalem bez problemu, czasem w szkole z nia rozmawiam ale zadzwonic sie i umowic na spodkanie nie odwazylem sie.....

Trudno to nawet nazwac metoda... poprostu wykorzystalem wiedze na temat ST zawarta na tym forum.
Ball

Pomógł/a: 1 razy

Postprzez Karolak 2011-03-06, 19:36

Ja przeważnie mawiam "daj mi swój numer". Oryginalne nie?
Prawdziwego lidera poznaje się nie po tym jak upada, ale po tym jak wstaje.
Karolak

Postprzez jkowalski 2011-03-22, 06:20

1. Dziewczyna nie może znaleźć telefonu w torebce. Mówię jej: podaj numer, będzie łatwiej znaleźć.
2. Znam świetny program do obróbki muzyki. Podaj numer, to Ci wyślę dokładną nazwę.
jkowalski

Pomógł/a: 2 razy

Postprzez majorek241 2011-04-12, 17:44

Prosty i sprawdzony sposób - firmowa wizytówka. Zawsze zostawiam, więc jak zechce to oddzwoni ;P Na kawę zawsze umówić się można.
majorek241

Postprzez Sugarbabe 2011-04-12, 21:09

Nie wiedziałam, że taki temat istnieje :)
Ja kiedyś próbowałam "domknąć" na nr konta bankowego, ale że Pana nie dało się przekonać to "domknęłam" na nr tel :D
Kiedyś wracałam bardzo późno do domu z jakiejś imprezki. Bilet miesięczny mi się skończył, bo było grubo po północy. Mój ostatni autobus, w którym kierowca gawędzi sobie z dobrze znanym mi kanarem odjeżdża za 5 min a ja właśnie zaglądam do mojego portfela i widzę że mam 50 PLN i jakieś groszówki z czego nie dałoby się za Chiny Ludowe uzbierać 1,60 PLN na bilet. Więc idę do kierowcy i pytam się czy mi wyda z 50 PLN, a on oczywiście, że nie, że wydaje co najwyżej z 10 PLN. No więc mówię do kanara, który obok stał: Czy widzi Pan Kanar do czego to dochodzi? Jest wola kupienia biletu, są nawet pieniądze, ale nie ma woli sprzedaży! :D A on: No trudno. Proszę kombinować. No to ja pytam te całe 2 osoby co ze mną były w autobusie czy mają rozmienić, okazało się, że bida, że aż piszczy. Jeden facet tak na oko w moim wieku mówi, że kasy nie ma, ale może ma bilet dodatkowy. No znalazł, ale cały, więc 3,20 PLN. Pytam się czy ma może jakieś drobniaki to by się dało uzbierać i taniej by wyszło. No nie miał. Więc wzięłam ten bilet i mówię, że nie mam jak mu zapłacić za ten bilet, że mam tylko 48 groszy i 50 PLN, a on, że nie trzeba. No to ja mówię, że tak się nie godzi... Tracić na obce osoby tyleeeee kasy (no ogólnie wyolbrzymiłam ten jego datek do niewyobrażalnych rozmiarów). Gość podłapał, więc było śmiesznie :) Mówię do niego w końcu, to niech chociaż mi da nr konta to mu zrobię przelew jak wrócę do domu :) No z tego to on już nie mógł :) I mówi, że mi nie da, bo wyglądam mu na osobę co może mu więcej przelać niż te caaaałeee 3,20 PLN, a nie chce później mieć wyrzutów sumienia, że jest komuś coś winny :) No to mówię, że teraz to ja mam wyrzuty sumienia, że jestem komuś coś winna :) No nic, gadaliśmy tak aż do mojego msc docelowego. A tuż przed moim przystankiem jest taka fajna knajpa i mówię do niego, że już wiem jak rozwiążemy ten mój dług! No i mówię nazwę tej knajpy. A on, że za 3,20 PLN nic tam nie znajdziemy i że możemy sobie jeszcze bardziej skomplikować życie (widać było, że się droczył :) ). No to mówię, że już za chwilkę wysiadam, więc jak nie chce w sobie pielęgnować rozrzutności to niech wyskakuje z nr tel i się zgadamy :) Dał bez problemu. Poszliśmy na czekoladę za całe 5 PLN :)

No teraz jak sobie przypominam to wiele nr tel "zdobyłam", bo byłam w jakiejś potrzebie.
Niekoniecznie faktycznej :P :oops:
Kiedyś cechowała mnie większa finezja i polot niż teraz :P

Pozdrawiam serdecznie,
Sugarbabe
jest wystarczająco męski by być kobiecym
jest na tyle panem by być sługą
jest wystarczająco poważny by śmiać się z siebie
jest wystarczająco odpowiedzialny by być nieodpowiedzialnym
jest wystarczająco rozsądny by być odważnym
jest na tyle liderem by umieć podążać
jest tak silny, że może być słaby
Sugarbabe

-#girl

Pomógł/a: 77 razy

Postprzez smiler 2011-04-12, 22:28

Ku*wa. Dlaczego takie sytuacje nie spotykają mnie ;P?! Sugar - jak będziesz potrzebowała kiedyś na bilet to pisz ;P!

PS
Pick Up Artystka ;)!
A! No i jeszcze jedno! Weź się uśmiechnij :D! No i jako bonus dam klucz do sukcesu: c10h12n2o + c9h13no3... TADAM!
smiler

Pomógł/a: 37 razy

Postprzez majorek241 2011-04-23, 10:40

Ja gdy spotkam jakąś fajną dziewczynę to po prostu rozmawiam z nia a potem mówię :"Fajnie się z Tobą rozmawiało ale muszę już iść. Daj mi Twój numer."I przeważnie zawsze skutkuje ;-)
majorek241

Postprzez Bart00 2011-12-01, 22:06

He he Kiedyś z kumplem zrobiłem troszkę dziwaczny zakład. Na pewnej imprezie, założyliśmy się o to, kto pierwszy dostanie w ryj od dziewczyny. :-D

Wybraliśmy 2 sposoby:
Pierwszy-złapanie dziewczyny za cycki ;-) (Wybrana przypadkowo dziewczyna)
Drugi-Całowanie się z pierwszą upatrzoną dziewczyną ( coś koło hb7++)

Po losowaniu, na mnie przypadła ta 2 opcja :lol:
Tak wyszło, że kumpel z opcją nm.1 dostał w ryj a mi się udało, bo akurat trafiłem na dziewczynę, której widocznie się spodobało. :-P
Wiem że to było głupie. No ale byliśmy młodzi :lol: :lol:

A numeru nie brałem od niej ;-) Odwróciłem się i polazłem w swoją stronę.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Powrót do Gra