Podejście w klubie (Co źle robię ?)

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

Podejście w klubie (Co źle robię ?)

Postprzez CaSaNoVa 2012-02-02, 16:17

Witam was wszystkich, w ostatnią sobotę byłem na imprezie w klubie z kolegami i koleżankami ;)
Nie myślałem o podrywanie wogólę, poszedłem się świetnie bawić i tak było :) na całej imprezie dostałem z 5 zlewek żadna z tych mega fajnych lasek ze mną nie chciała tańczyć ;/ nie wiem czemu.
Do jednej z pięciu podszedłem od tyłu (tańczyła z dwiema swoimi koleżankami) szturnołem delikatnie w bioderko czy ramię nie pamiętam, zapytałem czy można zatańczyć... uśmiechnęła się i odparła że nie.
Podobnie było z druga podpierała kolumnę mega fajna czarnulka, stała z koleżanka i jakimś tam kolegą czy chłopakiem koleżanki zapytałem czy ze mną zatańczy odparła że nie, ja zapytałem czy chociaż jeden taniec, uśmiechnęła się i nadal odparła że nie... kolejne 3 dziewczyny w grupie razem tańcowały jedynie wyciągnąłem ręce do jednej uśmiechnąłem się, ale też nie chciała no i dałem sobie spokój.
Co ja kurde źle robię ? może dobrze robię ? tylko one są dziwne ?
na imprezie nic nie piłem 6 godzin na trzeźwo, wcześniej u kolegi wypiłem na jedna i druga nogę bo nie mogłem odmówić (urodziny jego mamy) ;)
Proszę o radę/pomoc
:)
CaSaNoVa

Pomógł/a: 0 razy

Re: Podejście w klubie (Co źle robię ?)

Postprzez Bart00 2012-02-02, 18:34

CaSaNoVa napisał(a):Co ja kurde źle robię ?

Nie pytaj czy chcą zatańczyć. Mówisz w prost, że idziecie tańczyć. Kontakt wzrokowy, delikatny dotyk jej ciała (odpowiednie miejsce) i balety.
Jak odmówi to trudno. Lepiej będzie to wyglądać niż proszenie o coś kobiety.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez CaSaNoVa 2012-02-02, 20:38

Mówisz w prost, że idziecie tańczyć.

Jeśli laska już jest na parkiecie i tańczy to też tak mam powiedzieć ? ;)
(odpowiednie miejsce)

za biodra, rękę i do baletów jazda ?
CaSaNoVa

Postprzez Bart00 2012-02-02, 20:51

CaSaNoVa napisał(a):za biodra, rękę i do baletów jazda ?

No chyba że nie za cycki :-) Tak, ręka, biodra

CaSaNoVa napisał(a):Jeśli laska już jest na parkiecie i tańczy to też tak mam powiedzieć ? ;)

Wystarczy powiedzieć "odbijamy" No chyba że chcesz od panienki faceta w ryj zarobić. Chodziło mi o kobitki wolno stojące.
Bart00

Postprzez CaSaNoVa 2012-02-02, 21:40

ja zauważyłem że jak są jakieś dziewczyny to w grupach 3 osobowej - koleżanki to wtedy mam skupić się na jednej, kontakt wzrokowy, podchodzę łapię za biodra i rękę a przy okazji staram się odizolować ja od koleżanek, aby skupiła się na mnie ? dobrze mówię ? jak coś popraw mnie ;)

A co jeśli dziewczyna stoi odwrócona i nie ma kontaktu wzrokowego ?
CaSaNoVa

Postprzez Bart00 2012-02-02, 22:10

Ja robię czasami takie coś, że gdy zobaczę 2 koleżanki, to podchodzę najpierw do tej co nie chcę zatańczyć i się jej pytam czy mogę zabrać jej koleżankę(tą upatrzoną). Jeżeli bym podszedł od razu do tej co chcę zaprosić do tańca, to jest spora szansa że ta jej koleżanka może być negatywnie nastawiona na mnie, i nie pozwolić mi zabrać jej kumpeli.

CaSaNoVa napisał(a):A co jeśli dziewczyna stoi odwrócona i nie ma kontaktu wzrokowego ?

To ją odwracasz i jest. D:

CaSaNoVa napisał(a):ja zauważyłem że jak są jakieś dziewczyny to w grupach 3 osobowej - koleżanki to wtedy mam skupić się na jednej, kontakt wzrokowy, podchodzę łapię za biodra i rękę a przy okazji staram się odizolować ja od koleżanek, aby skupiła się na mnie ? dobrze mówię ? jak coś popraw mnie ;)

Możesz nawet zrobić tak jak napisałem wyżej (jeżeli to grupka dziewczyn)

Ale nie koniecznie musisz od razu odizolowywać dziewczynę od grupy. Czasami warto powiedzieć coś w stylu: "cześć dziewczyny, jak się bawicie? Pewnie cieszy się że zabieram wam waszą koleżankę w tany, bo chyba macie jej już dość(z lekką dawką ironii )"
Bart00

Postprzez don juanito 2012-02-02, 22:36

A jakie masz nastawienie?Czy nie wygladasz na desperata?
don juanito

Pomógł/a: 2 razy

Postprzez CaSaNoVa 2012-02-02, 22:46

na desperata ? 0:o (nie rozumiem)
a co ma do tego ?
CaSaNoVa

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-02, 23:36

To:
CaSaNoVa napisał(a):stała z koleżanka i jakimś tam kolegą czy chłopakiem koleżanki zapytałem czy ze mną zatańczy odparła że nie, ja zapytałem czy chociaż jeden taniec, uśmiechnęła się i nadal odparła że nie..
:-)
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez Bart00 2012-02-02, 23:40

CaSaNoVa napisał(a):na desperata ? 0:o

Twoja mowa ciała gdy podchodzisz (mimika twarzy, spojrzenie, uśmiech, Twój głos) Ale jeśli jeszcze dodajesz Twój tekst " czy zatańczysz ze mną" to klapa na całej długości.
Bart00

Postprzez CaSaNoVa 2012-02-02, 23:42

to źle że się uśmiecham ? jaką mam mieć mimikę twarzy jak się uśmiecham ?
CaSaNoVa

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-03, 00:03

Uśmiech delikatny jest bardzo w porządku(kto się nie uśmiecha ten nie dyma :-D ) Lecz zbyt entuzjastyczny uśmiech jest oznaką słabości.
Pytanie "zatańczysz ze mną?" było dobre na dyskę szkolną w 5 klasie :-) Okazujesz tym swoją niższość - pytanie o możliwość tańca z nią oznacza że taniec jest czymś co ona EWENTUALNIE MOŻE CI DAĆ.
Pierdol pytania - podejdź bierz co Twoje i baw się. Raczej nie ucieknie nigdzie.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez don juanito 2012-02-03, 00:30

Jak wygladasz tak jakbys sie prosil to nic nie wskórasz.Bawic sie trzeba doskonale.Przy okazji do tej zabawy wciagasz inne osoby.Ciekawe jeszcze czy wszystkie podejscia zaliczyłes w jednym miejscu,jezeli tak to inne widzialy ze te cie zlewaja,same wiec nie chcialy tanczyc z kolesiem ktory sie prosil innych i nie dostal czego chcial.
don juanito

Pomógł/a: 2 razy

Postprzez chez 2012-02-03, 14:25

Cześć :)

Wiesz, tutaj ciężko jest Ci pomóc w zakresie mowy ciała... to musisz sam podpatrywać innych i poprawiać się.

Bardzo podoba mi się Twój entuzjazm i to że nie boisz się podchodzić do dziewczyn :)

Uwierz, że jeszcze wiele kobiet Ci odmówi, są wieczory że nic nie wychodzi ale dzięki temu jesteś silniejszy i jesteś na najlepszej drodze aby w życiu dużo osiągnąć dzięki wytrwałości i nie poddawaniu się przy 1 porażce:)

Także kombinuj sam, jak tam nie wychodzi z kilkoma dziewczynami to spróbuj coś innego ,poczytaj inne FR (na innych forach) bo one Cię więcej nauczą niż odpowiedzi na Twój problem :)

Powodzenia!
chez

-#mod

Pomógł/a: 57 razy

Postprzez CaSaNoVa 2012-02-03, 17:08

dzięki ;)
Jeszcze tak w ogóle jak popracować nad attractem i pewnością siebie ?
CaSaNoVa

Następna strona

Powrót do Otwarcie - jak poderwać dziewczynę, która Ci się podoba