ZANIM ZAPYTASZ: ARTYKUŁY UNCLE UWOSZUKAJBLOG UNCLE UWODOWNLOAD

Forum Sztuka Uwodzenia Strona Główna

Poniedziałek
Autor Wiadomość
joaquin 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-06-29, 17:36   Poniedziałek

Poniedziałek - dzień wyników z najważniejszych przedmiotów....
Udało się i już powoli kończę sesję. Więc w dobrym humorze dzwonię do nie dawno poznanej dziewczyny. (zapamiętałem ją jako HB9 okazała się HB7,5)
Nie widziałem czy mnie pamięta ale odebrała zadowolona i z chęcią zgodziła się na spotkanie wieczorem.
Wieczorny zwyczaj biegania przekładam na godzinkę wcześniej, pod prysznic i lecę na spotkanie... Jeszcze do niedawna sporo myślałem przed spotkaniami co zrobić i w ogóle. Teraz stawiam tylko na spontaniczność...
O 20.10 jest na miejscu, spóźniony 10 minut. Widzę ją, buziaki na powitanie i idziemy na piwo do mojego ulubionego miejsca na spotkanie, zawsze pustego pubu, z klimatem i odosobnionym miejscem na różne ciekawe rzeczy. Very Happy
Zamawiamy piwo. Jestem zwolennikiem płacenia każde za siebie, ale czasem lubię zapłacić za oboje i.... czekać na rewanż... Naturalna rozmowa na różne tematy... Uwielbiam rozgadane kobiety, uwielbiam słuchać kobiet, które odpowiadają na moje pytania i próbują wypaść w moich oczach jak najlepiej. Staram się czerpać z interakcji jak najwięcej, nie wiem dlaczego ale zawsze lepiej rozmawiało mi się z kobietami(może to wpływ tego że zawsze miałem przyjaciółki i tylko jednego dobrego kumpla)... Rozmawiamy o pasjach i swoich marzeniach... Nie stosuję rutyn, bo zwyczajnie tego nie lubię.
W pewnym momencie kładę jej palec na usta i próbuję KC, nie wchodzi... hmmm myślę, udaje grzeczną a bawi się swoim dekoltem...
Chwilę później zaczęła lecieć piosenka która strasznie mi się podoba, więc skoro pub pusty to możemy potańczyć... dwa obroty, odchylenie i przyciągam ją do siebie, KC wchodzi bez problemu. Chwila zmysłowego tańca, powolnego spokojnego, dotykam ją opuszkami palców po całym ciele. Czuję że jej się to podoba, (Don Juan napisał że kobietę należy dotykać delikatnie jakby muskał ją jedwab). Wczuwam się w swój seksualny stan. Siadam a ona na mnie, nie masz już oporów przed KC.
Cieszymy się tym co mamy, sobą (tu podziękowanie dla Stilla i O'Retego za artykuły o akceptowaniu seksualnego stanu i czerpaniu z niego przyjemność)... Czuję opór przy próbie palcówki, ale po dłuższym rozpalaniu (15 minut aż Shocked ), dziewczyna już czuje się luźniej i nie stawia oporów. Przerywam i biorę ją do łazienki, zamykamy się i już myślałem że będzie FC ale skończyło się na Blowjobie... Jakoś nie mogę rozwalić LMRów kobiet w łazience, to mi się zdaża już 3 raz, że nie ma pełnego domyku. Inną sprawą jest to że seks w pubowym WC nie jest moim marzeniem. Ale chciałbym spróbować nowych rzeczy.
Po wyjściu dopiliśmy piwo i umówiliśmy na czwartek bo siostra wyjeżdża, więc HB będzie mieć wolne mieszkanie... Sądzę że domyk jest formalnością, ale jeszcze zobaczymy.

(nie specjalizuję się w pisaniu raportów i jeśli kogoś zanudził to sorki)

Teraz moje pytanie:
-Jak pokonywać opory lasek w takich sytuacjach? (nie chodzi mi o ciągłą eksalacje bo po prostu czuję że po kilku próbach opada napięcie)

Odpowiedz do tematu