Być albo nie być ?

Wszystko na temat umawiania się z kobietami.

Być albo nie być ?

Postprzez prezzoo 2011-03-05, 21:59

Witam wszystkich ;)
Moje pytanie jest takie, widziałem się z taką dziewczyną 2 razy na ognisku jak byłem z kumplami, normalnie rozmawiałem z nią ale nic więcej. Dopiero 2 tyg. temu z nią zacząłem flirtować i zdążyliśmy się przez ten czas 2 razy spotkać.

Jak zacząłem z nią pisać to jeden z wątków był taki że "Czy ty mnie podrywasz ? " , ja do niej że " Może tak może nie, możesz sama się domyśleć ;)" a ona " Uważam że stać Cie na więcej niż tylko flirt przez gg :)". Więc się z nią spotkałem i nie chciałem na pierwszym spotkaniu się całować itp. by ją nie speszyć że się narzucam. 2 dni po spotkaniu ona mi mówi że ma chłopaka od właśnie 1 dnia. Dzisiaj też się z nią widziałem normalnie się śmialiśmy rozmawialiśmy u mnie w domu, przytulałem ją itp. Ale nie byłem pewny czy coś więcej zrobić bo jak tak bliżej miałem głowę przy niej to wyglądała na niepewną nie chętną schylała głowę w dół, ale to był tylko mój punkt widzenia. A opowiadała mi jak jej chłopak tak jak by to powiedzieć nie mile liże jej dupe. Jest na jej każde skinienie palca robi co ona chce, daje jej czekoladki bez powodu, nawet robi jej kanapki rano do szkoły i ją odprowadza do budy choć chodzi gdzieś dalej. Chłopaki jestem tylko człowiekiem i nie wiem wszystkiego, nigdy nie byłem w takiej sytuacji może jakieś porady ? ;)
prezzoo

Pomógł/a: 0 razy

Re: Być albo nie być ?

Postprzez jurbassteck 2011-03-06, 00:20

Bierz się za nią chłopie i nie przejmuj konwenansami, skoro ma faceta, który jej nie odpowiada, to masz bramkę otwartą :)
jurbassteck

Pomógł/a: 4 razy

Postprzez prezzoo 2011-03-08, 01:15

Ale nie rozumiem jej trochę mówi że jej chłopak robi to i tamto (może ona chce mieć chłopa na posyłki i kiwnięcia palcem), ale i tak ma na opisie że go kocha itp. W sumie jak rozmawiamy to zawsze o nim wspomina. Więc co mam to olać i brać się za nią żeby zapamiętała mnie do końca życia ?;>

Jak ja bym był taki jak wy, i wiedział to co wy, życie by było proste ;]
prezzoo

Postprzez pierwszy 2011-03-08, 13:47

sam sobie kochanie odpowiedziałeś:)
kochać kogoś po 2 dniach związku?! :shock: :roll: Niech te emotnikony same wyrażą co o tym sądzę:)
Olej jej faceta bo ona i chce i nie chce mieć taką łajzę. Zacznij się z nią umawiać i stawiać jej wyzwania pokazując, że przy tobie musi mieć jakieś zachowania itp.
Zacznij mówić o tym kolesiu, że taki miły chłopczyk, opowiadaj o tym jakie to miałeś pełne wrażeń przygody z dziewczyną lub koleżanką, ale znaj umiar.W towarzystwie wydawaj go na próby ośmieszenia.

Ale to wszystko musi być subtelne, żeby nie pomyślała, że jesteś zazdrosny jak jakiś szczeniak.:)
Dasz radę:)
Robię dready : dolnośląskie, śląskie, opolskie dalsze województwa do ustalenia. Kontakt przez priw.
pierwszy

Pomógł/a: 17 razy

Postprzez prezzoo 2011-03-08, 22:26

Dzisiaj rozmawiałem z nią i mówiła że narazię ma swojego chłopaka i o mnie nie musi się starać tak powiedziała na co odpowiedziałem "twój wybór". Potem doszło do tematu jej problemów nie takich błahostek tylko takich prawdziwych co może jej w przyszłości zaszkodzić, ja....... jak to ja zacząłem się trochę martwić i zacząłem szukać rozwiązania i leków, za co była mi wdzięczna. Nie wiem jak wy ale jak ja słyszę że dziewczyna ma problem taki że w przyszłości z tego może mieć sowite problemy to jej pomagam nie zależnie czy ma być zemną czy nie.
prezzoo

Postprzez Klakier 2011-03-08, 22:45

Wpadasz w ramę przyjaciela już ostatecznie.

Zmaściłeś ten ST, że nie musi się o ciebie starać, a potem jeszcze dałeś się jej wyżalić tobie. Wg mnie to już koniec.

P.S. Kobiety, kiedy mówią nam o problemach, to nie oczekują od na rady. Chcą tylko powiedzieć co im leży na sercu. Możesz w ten sposób świetnie pogłębić waszą relację(ale zawsze uważaj na trzymanie odpowiedniej ramy w takiej sytuacji).

Pozdro
Klakier

Pomógł/a: 30 razy

Postprzez Krzysztof_Król 2011-03-09, 11:35

powinieneś działać, nie jest w 3 letnim związku, nie zdążyła się pewnie przyzwyczaić do tamtego kolesia, nie mówiąc już o kochaniu...
Założyciel i dyrektor PERFECT DATING

Autor książki "Księga związków, podrywu i seksu dla mężczyzn"
Autor szkoleń:
Perfect Dating
Perfect Dating 2.0
Perfect Dating Przemiany
Krzysztof_Król

admin

Pomógł/a: 14 razy

Postprzez prezzoo 2011-03-09, 23:36

Ale jak się z nią widzę to wspomina o swoim chłopaku itp. Nawet był od niej taki tekst że narazie ma swojego i nie musi się o mnie starać. Jest z nim już 2 tygodnie. Powiedzcie co ja mogę zrobić ale nie tak "bierz się za nią" tylko jakoś precyzyjnie.
prezzoo

Postprzez Lucjusz 2011-03-10, 00:53

Panowie wyżej opisali "precyzyjnie":

Zacznij się z nią umawiać i stawiać jej wyzwania pokazując, że przy tobie musi mieć jakieś zachowania itp.

opowiadaj o tym jakie to miałeś pełne wrażeń przygody z dziewczyną lub koleżanką, ale znaj umiar.

Ale to wszystko musi być subtelne, żeby nie pomyślała, że jesteś zazdrosny jak jakiś szczeniak

powinieneś działać

Chcesz mieć rozwiązanie owego problemu podane jak na tacy? To nie forum o sztuce wróżenia: Ty masz się określić w jakim stopniu i w jaki sposób chcesz działać. My jako forumowicze możemy jedynie opisać ci, ogólny zarys jak powinno wyglądać zakończenie owej sytuacji. Chyba nie oczekujesz precyzyjnego opisu wraz z tekstami i przebiegiem rozmów?
Pytanie: W jakim wieku jesteście; bo mam dziwne wrażenie, że coś mi tu nie gra...
Lucjusz

Pomógł/a: 9 razy