Witam. Chce poruszyc jeden istotny problem i mam nadzieje, ze admin sie tym zajmie. Mianowicie chodzi mi o nie potrzebne posty. Ja wchodzac na forum robie to po to, aby sie nauczyc czegos nowego, i jezeli moge, to udzielam rady. Jednak jezeli widze, ze ktos udzielil odpowiedzi podobnej to tej, ktora ja chcialem udzielic, to nie pisze nic. O co mi chodzi. Czasami pod jednym tematem jest 10 takich samych odpowiedzi, tylko po co? Nie wiem, czy wam zalezy tylko na nabijaniu sobie postow??
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz, na co trafisz.
Nie wiem, czy wam zalezy tylko na nabijaniu sobie postow??
Mysla ze ktos im przyzna pkt pomogl. Niestety na to nie wiele poradzimy, bo musielibysmy karac po kilka osob w kazdym temacie. Moderatorzy moga jedynie zwracac uwage w komentarzach.
nikt nic nie poradzi na poziom postow na forum gdyz zawsze znajdzie sie ktos do kogo zadne slowa nie dotra i bedzie pisal bzdury badz powtarzal za innymi to samo w 10 postach ...
swoja droga czytajac kilka tematow zaczalem sie zastanawiac czy nie stworzyc rankingu najglupszych postow bo niektore sa na prawde " glebokie "
To ja tak może z innej beczki. Nie było mnie jakiś czas na forum. Wróciłem, poczytałem trochę (fakt, że nie wszystko) i... z tego forum zrobiło się trochę forum bravo. Może administratorzy powinni pomyśleć nad czymś, żeby przywrócić porządek i ład. Niektórzy piszący tutaj powinni na początek poczytać wszystkie artykuły wujka zanim o coś zapytają. Sam jestem administratorem dość uczęszczanego forum na którym z moderatorami zaprowadziliśmy porządek. Więc administratorzy tego forum uznają, że potrzeba im kilka rad na ten temat to proszę pisać śmiało na priv.
Inna sprawa to historie. Ktoś ma jakiś problem, opisuje całą sytuację i robi to, że wychodzi taki tekst, że od razu zamykam zakładkę z tym tematem. Myślę, że nie tylko ja. Tak więc, jeśli takie osoby chcą uzyskać pomoc od większej liczby osób niech ograniczą się do sedna sprawy, opisania tego co najważniejsze. Taki tekst nie odstrasza aż tak bardzo.
Jeśli już musicie wszystko opisać, albo jest to długa historia z istotnymi szczegółami to mam pewien "trik" który stosuje na swojej stronie, czy forum. Tekst co jakiś czas oddzielam podwójnym ENTERem albo wstawiam co jakiś czas zdjęcie. To aż tak bardzo nie odstrasza.
Popieram Bartssona. W momencie kiedy się zarejestrowałem forum wyglądało o wiele dojrzalej. Można było czytać sensowne posty Crespo, Pawła, Fluttera itp i rozbrajające wywody Smile , aż chciało sie czytać. Gdybym zarejestrował sie dziś, pewnie to byłbym ostatni dzień na forum. Licze że to wróci. Jak widać ciężka praca Hudego z blokowaniem głupich tematów to za mało, bo ich zawsze będzie więcej..
_________________ "Jestem naznaczony wieloma bliznami, ale zachowuję też w pamięci chwile,
które nigdy by się nie zdarzyły, gdybym nie znalazł w sobie dość odwagi,
aby przekroczyć pewne granice."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum