matrix_blue by sie nadawał, ale nie angażuje się na forum tak jak zapowiadał
_________________ "Miej wyjebane a będzie Ci dane"- Ferdi
Def. PRZYJACIEL- osoba, z którą za żadne skarby nie pójdziemy do łóżka- Crespo
Żeby być z kobietą trzeba być mężczyzną- Crespo
Witam.
Jeśli nikt konkretny się nie znajdzie, to mogę się ową funkcją zająć. Działałem już jako moderator na kilku forach, sprawia mi to przyjemność. Jedynym mankamentem jest mój wiek. Mam 17 lat, lecz sądzę, że nie jest to duży problem, bo chodzi tu chyba głównie o systematyczną pracę, a to mogę Wam obiecać. Nie nakłaniam nikogo, natomiast może młoda krew dotarłaby jakoś do wciąż napływających nastolatków na tym forum.
Oczywiście nienaganna polszczyzna nie stanowi dla mnie żadnego problemu.
Pozdrawiam.
Lomnica - chyba zglaszasz kandydature juz z 4 czy 5 raz,czy sie myle;/?
_________________ Życie jest proste,podejmuj decyzję i nie oglądaj się - Szybcy i Wściekli Tokyo Drift.
Grajac mozesz zaliczyc baze,ale mecz wygrasz tylko i wylacznie pamietajac o swoim prawdziwym JA - Ferdi.
p.s czasem warto zaryzykować żółtą kartkę;)
Ja zaproponowałem siebie, tylko jako "pracownika". Ja to forum tylko przeglądam, nie mam z której strony się jak na razie pokazać, ale jestem w stanie poświęcić chwilkę dziennie na moderację po prostu. Ja tylko zaproponowałem, co nie znaczy, że palę się do tego, jak dziecko do cukierka
Ja zaproponowałem siebie, tylko jako "pracownika". Ja to forum tylko przeglądam, nie mam z której strony się jak na razie pokazać, ale jestem w stanie poświęcić chwilkę dziennie na moderację po prostu. Ja tylko zaproponowałem, co nie znaczy, że palę się do tego, jak dziecko do cukierka
Co nie masz czasu,?? nie masz/ nie angażujesz się w forum to nie masz miejsca w administracji i tyle,
a
nie wiesz jak zaistnieć musisz wpierw pisać sensowne posty do tematów i brać czynny udział w forum, i nie ma tu nic za darmo , taki jest świat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum