powrót do dziewczyny

Jak zerwać z dziewczyną? Jak radzić sobie, gdy ona z Tobą zerwie?

powrót do dziewczyny

Postprzez mcronoa 2012-02-18, 23:02

witam!

mam problem gdyż jakieś pół roku temu zerwałem z moją dziewczyną (teraz mamy po 17 lat) ale po jakichś dwóch miesiącach (po wakacjach) gdy poszedłem do szkoły zobaczyłem ją i od tamtej pory codziennie o niej myślę i nie wiem co ona czuje ale ja ją dalej kocham, i moje pytanie jest takie, co mam zrobić aby ona znów mnie pokochała, wtedy dobrze nam się układało ale ja wszystko pomieszałem i nie wiem nawet co się stało wtedy między nami,

więc co mam zrobić?
mcronoa

Pomógł/a: 0 razy

Re: powrót do dziewczyny

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-19, 23:37

Widzisz, skoro stwierdziłeś ze ja kochasz dopiero dwa miesiące po zerwaniu, gdy ja akurat zobaczyłeś, sadze ze wcale jej nie kochasz.Zobaczyłeś ja zapewne uśmiechnięta lub w towarzystwie innego chłopaka i zrozumiałeś co straciłeś.Ścisnęło cię w dołku i poczułeś zal.Nie jest to jednak miłość tylko nagły nawrót wspomnień i odczuć związany z tą osobą oraz silna chęć powrotu do tego. Moze i się mylę, jeśli tak to poprawcie mnie.Miałem jednak podobną sytuacje i wiem doskonale co czujesz. Pamiętaj jednak - świat jest pełnią obfitości i niema sensu zawężać swojego horyzontu do jednej kobiety tylko dla tego ze masz z nią kilka miłych wspomnień.Skoro zerwaliście musiała mieć tez pewnie sporo wad - Pomyśl o tym.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez Lew 2012-02-21, 23:53

W tym wieku to sobie możesz eksperymentować i patrzyć co z tego wyjdzie... Żadne z was nie ma prawdopodobnie dojrzałości emocjonalnej która pozwoliłaby stworzyć coś sensownego.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Postprzez Bart00 2012-02-22, 11:16

Olałeś dziewczynę i ona już wie, że nie jesteś wartościowym gościem. Teraz nie będzie Ci z tym łatwo aby cokolwiek odbudować, mogłeś wcześniej myśleć nad tym. Jeżeli nie znalazła chłopaka to masz jeszcze jakieś szanse, a jeżeli jest z kimś to Cie pewnie potraktuje w taki sposób jak Ty to zrobiłeś.
Czasami warto spróbować raz jeszcze.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy