Problem z pozycjami

Techniki seksualne, orgazmy, fantazje, wyobraźnia.

Problem z pozycjami

Postprzez Chłop 2011-08-15, 23:09

Witam

Problem jest takiego typu, że moja dziewczyna nie potrafi się kochać inaczej niż tylko w pozycji misjonarskiej i też tylko w tej pozycji potrafi dojść.
Już próbowaliśmy różnych innych, ale mi się czasami uda a ona nic.
Jak proponuję jakąś inną pozycję to od razu widzę jakąś dziwną minę tak jakby robiła to z łaską i generalnie nic z tego nie wychodzi.
Jak z nią porozmawiać, żeby ją zachęcić do stosowania innych pozycji? Tak, żeby sama wyszła z inicjatywą, a nie, że ja znów coś narzucam.
Pozdrawiam
Chłop

Re: Problem z pozycjami

Postprzez St.Anger 2011-08-16, 20:57

Najlepszym sposobem zachęcenie jej do tego, jest przekonanie jej, że na tym skorzysta(cynizm). Pokaż jej korzyści płynące z różnych pozycji. Portal onet swego czasu pokazywał kamasutrę, tam wyjaśniał zalety danej pozycji, zobacz sobie to.

Podpowiedź, wpisz w googlach "Onet kamasutra" i kliknij w pierwszą propozycje.
Jeden mach poza kolejką !
(co najmniej)Jeden mach Życia Więcej !
St.Anger

Pomógł/a: 6 razy

Postprzez pierwszy 2011-09-14, 01:14

Rozmowa w dodatku szczera i bolesna rozmowa, w której Ci się ostro może oberwać, ale pamiętaj, że w życiu nic za darmo. Skoro nie potrafi dojść w innej pozycji prawdopodobnie źle ją stymulujesz, więc spróbujcie jakiś żelów rozgrzewających lub stymulujących. Dobra jest kamasutra i seks tantryczny, tylko od razu Cię zmartwię, jeśli ma blokady umysłowe to to i tak gówno da. Więc powtarzam porozmawiaj i raz delikatnie a raz ja zwierze. Jeśli to nic nie da napisz nam co Ci powiedziała.
Robię dready : dolnośląskie, śląskie, opolskie dalsze województwa do ustalenia. Kontakt przez priw.
pierwszy

Pomógł/a: 17 razy

Postprzez migotka 2011-09-28, 15:35

Skoro dochodzi tylko w misjonarskiej, to na wstępie wykorzystajcie całą plejadę innych dostępnych pozycji, byleby tylko w fazie szczytowania była w misjonarskiej, Swoją drogą to jej zadroszczę trochę, bo ja misjonarska lubię w każdej wariacji, ale dochodzić w niej nie jest mi dane.
dobre gry tutaj
migotka

Pomógł/a: 0 razy